reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Jestem :))) made - IKEA, JYSK, VISION EXPRESS, KORKI... MAMY IMIENINY, AUCHAN, KORKI... STACJA PALIW, DOMEK, KORKI... HALA TARGOWA - dostanę usprawiedliwienie??? Jak nie, to mogę wyliczać dalej :-p
Mam 3 komplety nowej pościeli i 30 pudeł do spakowania maneli :-D Jutro zaczynam segregację moich dóbr ;-)

lil co za niespodzianka!! :-)

gwiazdeczka widziałam Cię, pokaż się jeszcze :tak:

Reszty nie pamiętam, obiecuję, że jutro przeczytam wszystko ze zrozumieniem :-D

Naszym ŚWIEŻYM MAMUSIOM i Wszystkim pozostałym DOBREJ NOCY I BUZIAKI :) :) :)

Ostatnia edycja:
reklama
Właśnie zamówiłam kwiatki dla Oliwii wychowawczyni,chcemy jej zrobić niespodziankę i dostanie przez pocztę kwiatową na ostatnich lekcjach:)))

Gdzie się podziewacie???????????
Meldować się!

wow super pomysl napewno sie kobieta ucieszy :)

Ja jestem, ale mam lekkiego doła więc się nie udzielam ;) Czytam sobie wątki kulinarne tu i ówdzie. Zaraz będę kosztować ciasto z truskawkami, które upiekł mi mój najukochańszy mężczyzna. Dodam, że zaczerpnięte od wrześniowych mamusiek :-p
Jak mi humor wróci to się odezwę...

daj ciacha troche jak nie zjadlas calego ;))
i odganiamy dolka !!

Mąż powrócił,kolację dostał,mnie niestety odrzuciło od kiełbaski i idę spać na czczo...nooo trochę czekoladki zjem:)

:-D jestem pierwsza :-D

dzisiaj pogoda butelkowa, pada, chłodniej, ale może to dobrze, ogarnę mieszkanko przed wizytą pielęgniarki środowiskowej :tak:

widzę, że humory wczoraj były nie tęgie, paniusie zaganiane :szok: ale ja też wczoraj miałam humor raczej typowo angielski, baaaardzo czarny :eek: a dzisiaj jak sobie w nocy trochę popłakałam, to już jest lepiej, chyba jak dla mnie za dużo ostatnio emocji, szukanie pracy dla taty, papierkologia jeśli chodzi o rejestrowanie Remka, to na szczęście mam za sobą, Pasztet Belgijski i jego "cudowne" nawrócenie i poczucie samotności, mimo wszystkich osób dookoła nas... :zawstydzona/y::-(
ja wiem, że nie można się martwić, bo Remek z mleczkiem wyciągnie mój stres, dlatego wolę się wylać tutaj, bo po co dusić w sobie??? Zresztą jak muszę być silna, teraz już nie mogę okazać się Żukiem słabeuszem :no: teraz liczy się tylko dobro Małego Żuczka... tylko jakoś nie umiem tego zebrać wszystkiego do kupy :dry:
wczoraj Żuczek był starsznie niespokojny, wisiał na cyczku ponad dwie godziny, jak próbowałam daj Pocieszyciele, to wypluwał, a jak cyczek na horyzoncie się pojawił, spokój :szok: ale wszystko było ok, sucha pieluszka, najedzony, blisko mnie, nie miał twardego brzuszka, jedynie ten zatkany nosek go męczył, a lament się taki odbywał, że nie wiedziałam co robić :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
mam nadzieję, że nie mam żadnego baby bluesa, tylko tak mi się pozbierało tych różnych emocji :sorry:

a tu gratis dorzucam na osłodę początku dnia :cool:

boogie - proszę się nie denerwować ! Masz ślicznego synusia, a dołki ma każdy ... sama wiesz ... Jesteś silna i dobrze, że zdajesz sobie z tego sprawę. Znasz swoją wartość:) A to bardzo cenne:) Pozatym moja droga czy Ty wiesz , że żuczki to są jedne z najbardziej pożytecznych owadów ? hehe :-):tak:;-) Prosimy więcej takich żuczków ;)

Dzień dobry :))

just - witaj Słoneczko, Remik jak zwykle - serce zmiękcza :zawstydzona/y: Czy ja już pisałam, że jestem Nim zauroczona ??? ;-) Brak mi słów.
Trzymaj się dzielnie, i jak trzeba to płacz, lepsze łzy na zewnątrz niż wewnątrz :)) Ja wciąż jestem pod ogromnym wrażeniem tego jak wspaniale sobie radzisz :tak: Buziak !!!!

Dzisiaj się wybieram do lekarza, całe szczęście bo od rana mnie pęcherz boli :((( Mam nadzieję, że przepisze mi coś skutecznego i nie drogiego ;))

Dziękuję za słowa otuchy :)

Hej:)
Palemko,udało Ci się:)

Ja dzisiaj 4:) Byłam w McDonaldsie na słodkich placuszkach:)

Boogie,spokojnie,jeszcze masz czas,nauczysz się rozróżniać o co Remisiowi chodzi.
Przeważnie jest tak,że maluchy wyczuwają nasze nastroje i denerwują sie razem z nami.

Made&&&&& za wizytę

Jak ta głupia wsłu****ę się w swoje ciało,szukam objawów itp a tu nie dość,że za wcześnie to jeszcze objawów brak... :(

Hej kochane! Kurcze wczoraj wir zajęć mnie porwał i nawet nie dałam rady więcej odpisać, jak wróciłam do domu i położyłam Maciusia to było po 21 i padłam sama na pysk. Ale każdą z Was całuję z osobna!

Made Ty chyba masz też małą dzidzię w domu no nie? Jak dajesz radę? Jak z dźwiganiem? Ja wczoraj tak się nadźwigałam - zakupy, Maciuś, rowerek, wózek - nie mogę tego wyeliminować, ale mocno się stresuję czy wszystko będzie dobrze.

Boogie kochana Twój synuś jest taki piękny - mówi się, że najtrudniejsze są pierwsze 3 miesiące (a one zlecą zanim się obejrzysz!!!!!!!!) - a potem jest już coraz łatwiej i przede wszystkim Ty już będziesz pewniejsza w roli mamy - będzie dobrze! Wiesz ja się napłakałam przy Maciusiu, nawet jak mi wisiał na cycusiu - moje dołki były ogromne i nie umiałam ich ukryć - a teraz Maciuś jest super szczęśliwym i radosnym dzieckiem - widzę w piaskownicy, że jego radość go wyróżnia - zaczepia wszystkich sąsiadów, mówi dzień dobry, opowiada o tym, co robi - jest bardzo otwarty i uśmiechnięty - więc to niekoniecznie jest tak, że dzidzia cierpi jak mama ma stresy - musisz być przede wszystkim sobą i pokazywać synkowi wszystkie uczucia - i nie zamartwiaj się, że to źle dla niego! Trzymam kciuki!

I dla wszystkich z osobna buziaczki - bo nie chciałabym nikogo pominąć.

Tylko jeszcze czy mogę podpytać czy już znacie płeć swoich dzidzi?? Kocurku, Pysiu, Made i nie wiem kogo jeszcze miałam zapytać????

reklama
boogie słońce :-) Niejedna by w Twojej sytuacji tylko siadła i załamała ręce :sorry: A Ty jesteś urodzony wojownik i w dodatku z fantastyczną osobowością :tak: Radzisz sobie najlepiej jak można na ten moment, a jak jest Ci gorzej to masz nas i wyrzucaj wszystko z siebie :*

made doczytałam o tych leukocytach :dry: w ciąży w ogóle ma się je podwyższone, a na jakom poziomie są Twoje? To w moczu, czy we krwi..?

oliwka dogadzasz sobie tym McDonalds'em :-D

naga gratuluję pierwszeństwa!! :-)

lil u mnie będzie mała czarna kocurka :-D:-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry