reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
lilku - ja dopiero teraz zauważyłam Twoje gratki heheheheh dzięki jeszcze raz , kochana jesteś :)

mad - ja chodzę do kliniki Provita w K-cach i tam mają chyba cały sprzęt, wiec tam będę pewnie miała robione, własnie nie wiem po co teraz ide na wizyte, w przyszłym tyg w piątek, bo to będzie początek 9 tygonia, a dopiero co byłam tydzien temu ... ???

malin nie dostałam, zjadłam kalarepe ;)

reklama
Hej:)
Chwilę temu dostałam info na telefon,że z mojej komórki jest piękna ciąża(to wiedziałam już w lutym) no i że utrzymała się:)
Nic więcej nie wiem,ani który tydzień ani płci nie znam:(

pysiaczek - obejrzałam sobie żyrafy i powiem Ci, że tragiczne to one nie są, cenowo też OK. Ja sobie kupię ze dwie ;-)

Asionek - słuchaj co tam mają do powiedzenia i podziel się z nami wszelkimi mądrościami :)))))

Kocurek ??? A Ty to dzisiaj strajkujesz ?
To samo panna rureczka :eek:
Wiola!!!!
Ciebie też to dotyczy.....

asionek ja kupię o takie zwyczajne... Koszula koszulka nocna ciążowa do karmienia L = XL (1659247068) - Aukcje internetowe Allegro znaczy się nie są najgorsze, jeszcze gorsze widziałam :-D a do szpitala potrzeba ich parę sztuk, a nie będę nie wiadomo jakich kupować, bo i tak w nich nie pochodzę... ;/ nie lubię koszul nocnych

Zmykam na obiad. Chodzi za mną sernik na zimno albo kruche rogaliki - może coś ruszę potem i zrobię :)

nie sa zle :) wlasnie takie zwykle i po tez sie przydadza :)

Hej:)
Chwilę temu dostałam info na telefon,że z mojej komórki jest piękna ciąża(to wiedziałam już w lutym) no i że utrzymała się:)
Nic więcej nie wiem,ani który tydzień ani płci nie znam:(

super !! :) teraz kolej na ciebie :)

pysiaczek - obejrzałam sobie żyrafy i powiem Ci, że tragiczne to one nie są, cenowo też OK. Ja sobie kupię ze dwie ;-)

Asionek - słuchaj co tam mają do powiedzenia i podziel się z nami wszelkimi mądrościami :)))))

.

juz po :)
ale wsumie to madrosci nie powiedziala jakis , bo bardziej pod katem Fr , wiec malo przydatne w Pl

jestem :)

dziś: dentysta, dziekanat, fotograf, dziekanat, dom, dziekanat :/

padam:-(

czyli pracowity dzionek :)

ja juz po SR , dzisiaj spotkanie indywidualne bylo :) usmialam sie , pozartowalismy , mam fajna mloda polozna :)
dowiedzialam sie co nie co
no i od 24 zaczynam Joge i basen dla ciezarnych :) mam nadzieje , ze poznam jakies mamusie fajne !!

Właśnie zamówiłam kwiatki dla Oliwii wychowawczyni,chcemy jej zrobić niespodziankę i dostanie przez pocztę kwiatową na ostatnich lekcjach:)))

Gdzie się podziewacie???????????
Meldować się!

Ja jestem, ale mam lekkiego doła więc się nie udzielam ;) Czytam sobie wątki kulinarne tu i ówdzie. Zaraz będę kosztować ciasto z truskawkami, które upiekł mi mój najukochańszy mężczyzna. Dodam, że zaczerpnięte od wrześniowych mamusiek :-p
Jak mi humor wróci to się odezwę...

reklama
Łaaaa,to się podziel:) Ja z chęcią spróbuję:)))
Coś się stało???
Właśnie wyczarowałam młodej do szkoły sałatkę owocową...nie wiem co ją wzięło ale dopóki chce jeść owoce to niech je:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry