sergeevna
Pysiołkowa Mama
Lil_maja no faktycznie, długo czekasz
Ale ja zawsze sobie powtarzam, że Malec nas uczy cierpliwości przez to
No i widać, że wstydliwy jest i ma charakter!
;-) Ja mam połówkowe dopiero 29 lipca
czyli to będzie 20 tydzień i 2 dzień ciąży, a termin tego usg mogli mi wyznaczyć już od 18 tygodnia więc też mnie szpital na maxa przetrzymuje w niepewności jak tylko może

Paulinka ja sie czuję super, mdłości mi się zdarzają, ale głównie wieczorami ;-) Dużo spałam w I trymestrze, teraz znowu mam napady senności ale tak około 21:00 i potrafię zasnąć na 10 godzin bez przerwy na siusiu ;-) Poza tym innych dolegliwości brak, no, czasem mnie odrzuci od widoku mięsa, a smaki mam na kwaśne, słone i pikantne ;-)
A w ogóle... Widziałam świetną koszulkę podczas urlopu w Polsce, niestety jakis facet wykupił nam ostatnią sprzed nosa
Koszulka dla malucha no oko półrocznego z wielkim napisem: "NIE ŚPIĘ JA, NIE ŚPI NIKT!"
Strasznie mi się spodobała
I chyba kupię jakieś nietoksyczne farbki do ubrań i naszemu Szkrabowi sama taką zrobię :-)
Oliwka, Palemka - GDZIE JESTEŚCIE???
Ale ja zawsze sobie powtarzam, że Malec nas uczy cierpliwości przez to
No i widać, że wstydliwy jest i ma charakter!
;-) Ja mam połówkowe dopiero 29 lipca
czyli to będzie 20 tydzień i 2 dzień ciąży, a termin tego usg mogli mi wyznaczyć już od 18 tygodnia więc też mnie szpital na maxa przetrzymuje w niepewności jak tylko może

Paulinka ja sie czuję super, mdłości mi się zdarzają, ale głównie wieczorami ;-) Dużo spałam w I trymestrze, teraz znowu mam napady senności ale tak około 21:00 i potrafię zasnąć na 10 godzin bez przerwy na siusiu ;-) Poza tym innych dolegliwości brak, no, czasem mnie odrzuci od widoku mięsa, a smaki mam na kwaśne, słone i pikantne ;-)
A w ogóle... Widziałam świetną koszulkę podczas urlopu w Polsce, niestety jakis facet wykupił nam ostatnią sprzed nosa
Koszulka dla malucha no oko półrocznego z wielkim napisem: "NIE ŚPIĘ JA, NIE ŚPI NIKT!"
Strasznie mi się spodobała
I chyba kupię jakieś nietoksyczne farbki do ubrań i naszemu Szkrabowi sama taką zrobię :-)Oliwka, Palemka - GDZIE JESTEŚCIE???

Ostatnia edycja:
hahahah !!! Oj to ja jeszcze musze troszkę poczekac, by zobaczyc kto tam u mnie mieszka
A jeszcze tego samego dnia co dostałam plamienia wracaliśmy 1500km samochodem do UK... Nigdy tego stresu nie zapomnę :-(
Oczywiście o was nie zapomnę i zaproszę na poczęstunek.