O
oliwkakarolina
Gość
Made &&&&
Tylko nie podrywaj moherów po drodze
))
Tylko nie podrywaj moherów po drodze
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale większość dziewczyn poznaje tak od 15 tygodnia, a najczęściej w okolicach 18 tygodnia można już nabrać spoooorej pewności
Właśnie dlatego pierwsze prognozowanie płci jest najbardziej wiarygodne w okolicach usg połówkowego (18-22tc). Wtedy już nie ma wątpliwości, no, chyba, że Bobas się zasłoni to wtedy nic nie widać 
Skoro widzę, jak się próbują ratować, to znaczy, że wiedzą, że zrobili źle i może ich czekać nieprzyjemna konsekwencja
A to mi daje jeszcze większego powera kiedy po ich zachowaniu widać, że mam szansę ;-)
:-( Przykro mi :-( Ale normy dla ciężarnych są faktycznie inne niż dla niezaciążonej
I nie jest to nawt duży odchył od normy, poszukaj może czegoś na ten temat w necie?

No i sprawdziło się kilka dni później ;-) Intuicja nie zawiodła ;-) A pierwsza myśl, która nie opuszcza mnie do dzisiaj, odkąd zobaczyłam II krechy na teście to: "będziemy mieli synusia!" ;-) Nie wiem czemu, ale okaże się w lipcu czy moja intuicja dalej nie kłamie.
A co do objawów, to po nich wychodzi tak 70% "na chłopczyka" i 30% "na dziewczynkę" ;-)
:-)