reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Oliwka napewno bedzie dobrze !!
a mala kurcze wsumie to nie niemowle i chyba powinna cos miec do gadania w sprawie wakacji ... skoro nie chce z mama jechac nie powinni jej zmuszac :(

oliwka : oby szybko zrobili te testy i nie zmuszali jej do przebywania z matka... sandalki super :)

asionek : no i super :) spokoj psychiczny bardzo wskazany jest :)

spedzilam pol godziny w basenie i jestem po prostu wykonczona!!! ale tak pozytywnie :)

Ostatnia edycja:
Asionek wiem,jutro spróbujemy wyskrobać coś do sędziny,może sama z nią porozmawia?
Idę spać,ledwo żyję

Jestem zdegustowana :dry: Koszule do spania/karmienia są groteskowo infantylne albo po prostu paskudne i worowate :dry: Nie ubiorę czegoś takiego, nie ma mowy..!!

Dobranoc Wszystkim, bo już nie żyję :sorry2:

oliwka : oby szybko zrobili te testy i nie zmuszali jej do przebywania z matka... sandalki super :)

asionek : no i super :) spokoj psychiczny bardzo wskazany jest :)

spedzilam pol godziny w basenie i jestem po prostu wykonczona!!! ale tak pozytywnie :)

oj tak spokoj wazny :)
super , ze poplywalas :) ja uwielbiam wode :) plywanie to wsumie jedyny sport jaki lubie hehe

Asionek wiem,jutro spróbujemy wyskrobać coś do sędziny,może sama z nią porozmawia?
Idę spać,ledwo żyję

moze i tak bedzie najlepiej , po co mala stresowac ?

reklama
Nie do wiary :szok: pierwsza :))

oliwka - spiochu wstawaj :) A więc po pierwsze cieszę się, że sprawa zakończyła się poytywnie przynajmniej na czas postępowania, a po drugie śliczne sandałki wybrałaś Nince :)

A teraz idę jeść :))

hahahahhahahhhahahahahah:-D:-D:-D:-D nie no balbi nie wytrzymam, znowu mnie ktoś ubiegł :-D:-D:-D druga zatem :))

cześć balbinko - dawno Cięnie było ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry