Ze względu na wagę - "mam po schodach ";-)nurse sunny lub nurse hello • Wózki Nurse • Hiszpańskie wzornictwo i solidność
)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
zobaczysz 
Wklej linka jak możesz, albo fotkę...

:-):-):-) dobry dzień ;-)
Jestem wymęczona. Ale jestem .
Rafik zaczął pić z dwóch cyców .
Wczoraj dopadla mnie goraczka 38stopni poszlam na IP i okazało sie ze goraczke dostałam przez prawego cyca... Dostalam antybiotyk i mam uwazac na cyce.
Rafik jak by mogl to 24 na dobe pije cyca.
Cycuś z niego;-):-)
Dzisiaj spróbuje mu dać smoka;-)
wczoraj byliśmy na pierwszym spacerku;-) spał jak zabity:-);-)
ważyy 3500:-)
Hej dziewczyny, nie wiem czy wiecie ale lezałam w szpitalu bo małej się pośpieszyło. Dostałam leki na zatrzymanie akcji porodowej, sterydy na płucka i fenoterol. Wykończyły mnie te leli, paskudne skutki uboczne męczą mnie jeszcze. Teraz jestem juz w doku i mam zostac tu do porodu. Mam nadzieję, ze kilka dni minie i zdążę dojśc do siebie bo teraz nie mam na nic siły. Pozdrawiam
Niestety nie wymigałam się od skierowania na glukozowe świństwoasionek może zróbmy to razem, będzie raźniej i wymienimy się wrażeniami
A teraz dziękuje za uwagę - idę spać![]()

hahahha Młoda widzę masz ten sam problem hahahaha, mój synek śpi od dwóch i się zastanawiam gdzie moje dziecko
Pasztet belgijski dostał fotki Remka i chce nas zobaczyć
dziewczyny i jak ze mną rozmawia
pogratulował, zapytał jak się czuję, chciał więcej fotek
![]()
Witam się jeszcze z rana :-)
Asionek, Just, Młoda - synusie prześliczne! Już się nie mogę doczekać kiedy ja będę przewijać, karmić i tulić
O właśnie - sklerozjaasionek buzia syneczka taka piękna...
wygląda tak delikatnie...
made yyyy... nie wiem, może jak asionek się wreszcie zdecyduje..
?

hej
jestem i ja ale nie bede sie rozpisywac
mdli mnie od rana... nie wyspalam sie i ledwo oddycham
mam wrazenie ze od kompa mi sie jescze bardziej w glowie i gardle kreci takze zaraz uciekam...
Ja jeszcze słyszałam, że ponoć dotykanie brzucha ciężarnej przynosi szczęście... A może inny fortel? Jak nas zaczynają głaskać (np. sąsiadka) to my powinnyśmy w tym samym czasie sąsiadkę po brzuchu zacząć głaskać z perlistym uśmiechem na twarzy?
Może to by zadziałało? ;-)
![]()
maaade SKĄD WIESZ???
PALEC W PĘPEK ???????![]()

Nawet nie wiedziałam, że coś takiego istnieje...i cena też mi odpowiada