reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Kocurek - to cena, że tak powiem...dość atrakcyjna ;) a buteleczki i smoczki jakiej firmy ?

Palemka - jeszcze będziesz przeklinać te boczki :-p zobaczysz :)))) Jeśli chodzi o wózek, to ja się nie rozglądam, jestem zadowolona z tego, który mamy teraz. A Ty masz jakiegoś faworyta ?

No już widzę ;))) Mnie się podoba model DAKAR, ja lubię aktywność, a i koła pompowane mnie przekonują, nie wyobrażam sobie jeździć po naszych chodnikach na plastikach lub piankach :/ Mam parasolkę, która stoi nieużywana, bo jak się już przywyknie do pewnego komfortu, to ciężko z niego zrezygnować ;)) Tak więc pozostaję przy swoim trójkołowcu na pompowanych kołach :tak:

Ostatnia edycja:
made Tommy Tippee :))) jakoś najbardziej mnie przekonują te ich smoczule, choć podobno Lovi są bardziej mięciutkie... Aaaa.. i zainwestowałam w wałeczki dla maluszka, żeby leżał na boczku po jedzonku :)))

Kocurek - nie znam Lovi, mamy właśnie TT i Maniek nie narzeka ;)))) Ja się sugerowałam właśnie kształtem smoczka, żeby w razie problemów z czyczkami móc zastępczo karmić butelką, w taki sposób żeby maluszek nie odrzucił piersi i się udało. Przez trzy dni czekałam na pokarm, miałam go niewiele a sutki już tak pogryzione, że musiałam je najpierw podleczyć żeby zacząć przystawiać Mańka. Teraz każdej kobiecie z czystym sumieniem polecam te butelki ;-) Dobry wybór !

Kocurek - yyy.....jakie wałeczki ? Ja podkładałam taki zwykły poduszko-wałek :blink: Wklej linka jak możesz, albo fotkę...

Ostatnia edycja:
hej :) jestem i ja :)
bylam dzisiaj w klinice gdzie bede rodzic i jestem zachwycona wszystkim :) wiem glupio to brzmi hehe , ale warunki maja takie , ze moglabym sie tam polozyc juz teraz :baffled:
uspokoilam sie troche dzieki temu i jakos mniej sie boje :) mile babki pokazaly wszystko nawet lozko na ktorym bede rodzic , sale , pokoje
widzialam babeczke po porodzie , i meza pchajacego lozeczko z malenstwem , taki dumny szedl :) a mi sie lezka w oku zakrecila :)

:-):-):-) dobry dzień ;-)

Jestem wymęczona. Ale jestem .
Rafik zaczął pić z dwóch cyców .
Wczoraj dopadla mnie goraczka 38stopni poszlam na IP i okazało sie ze goraczke dostałam przez prawego cyca... Dostalam antybiotyk i mam uwazac na cyce.
Rafik jak by mogl to 24 na dobe pije cyca.
Cycuś z niego;-):-)

Dzisiaj spróbuje mu dać smoka;-)

wczoraj byliśmy na pierwszym spacerku;-) spał jak zabity:-);-)
ważyy 3500:-)

super , ze Rafi pije juz z obu piersi :) oby zapalenie przeszlo szybko !!
a fotki super !! maly jest cudny !!! :)

Hej dziewczyny, nie wiem czy wiecie ale lezałam w szpitalu bo małej się pośpieszyło. Dostałam leki na zatrzymanie akcji porodowej, sterydy na płucka i fenoterol. Wykończyły mnie te leli, paskudne skutki uboczne męczą mnie jeszcze. Teraz jestem juz w doku i mam zostac tu do porodu. Mam nadzieję, ze kilka dni minie i zdążę dojśc do siebie bo teraz nie mam na nic siły. Pozdrawiam

kurcze trzymam &&&&&&&&&&&&& zeby juz takich akcji nie bylo i mala poczekala troche dluzej !! lez i dbaj o siebie :)

Niestety nie wymigałam się od skierowania na glukozowe świństwo :baffled: asionek może zróbmy to razem, będzie raźniej i wymienimy się wrażeniami :-p

A teraz dziękuje za uwagę - idę spać :-D

no wlasnie dobrze , ze mi przypomnialas , kurcze musze isc jutro sie dowiedziec jak to wyglada u nich w labku .... moze pojde w piatek ?? :)
jutro szkola rodzenia wiec juz pic tego nie chce przed :-D

hahahha Młoda widzę masz ten sam problem hahahaha, mój synek śpi od dwóch i się zastanawiam gdzie moje dziecko :-D

:szok: Pasztet belgijski dostał fotki Remka i chce nas zobaczyć :szok: dziewczyny i jak ze mną rozmawia :szok: pogratulował, zapytał jak się czuję, chciał więcej fotek :szok::zawstydzona/y:

hmmm czyzby dotarlo do niego , ze jest ojcem ??

Witam się jeszcze z rana :-)

Asionek, Just, Młoda - synusie prześliczne! Już się nie mogę doczekać kiedy ja będę przewijać, karmić i tulić :zawstydzona/y:

dziekuje bardzo :)
i jasne , ze bedziesz mamusia !!! innego wyjcia nie ma ;)))

O właśnie - sklerozja :wściekła/y: asionek buzia syneczka taka piękna... :sorry2::sorry2: wygląda tak delikatnie...

made yyyy... nie wiem, może jak asionek się wreszcie zdecyduje.. :-p
?

czekasz na mnie ?? moze piatek ?? chociaz zaczac weekend tak nieprzyjemnie ?? no nie wiem :crazy:
maly slodko wyszedl na tej focie nieskormnie przyznam :))

hej
jestem i ja ale nie bede sie rozpisywac
mdli mnie od rana... nie wyspalam sie i ledwo oddycham
mam wrazenie ze od kompa mi sie jescze bardziej w glowie i gardle kreci takze zaraz uciekam...

mam nadzieje , ze juz lepiej u ciebie !!

Ja jeszcze słyszałam, że ponoć dotykanie brzucha ciężarnej przynosi szczęście... A może inny fortel? Jak nas zaczynają głaskać (np. sąsiadka :sorry:) to my powinnyśmy w tym samym czasie sąsiadkę po brzuchu zacząć głaskać z perlistym uśmiechem na twarzy? :laugh2: Może to by zadziałało? ;-) :-p

hehe dobry plan :) cizkawe jaka mine by zrobily nachale :)

:confused::eek::szok: maaade SKĄD WIESZ??? :-D:-D:-D

PALEC W PĘPEK ??????? :szok::szok::szok:

nie no padne :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Jestem:)))
Oliwka zostanie skierowana na badania psychologiczne które określą kto nią manipuluje i kto ma mieć powierzoną opiekę nad nia na stałe.
My jesteśmy tymczasową rodziną zastępczą.Dni wizyt mamusi się zmieniły na soboty oprócz tych w które wyjedziemy.
No i sąd zezwolił jej na 14dni wakacji z Oliwką ale na mój wniosek zabronił wyjeżdżać poza województwo na co mamusia urządziła scenę wysokiemu sądowi:)
Sąd powiedział,że kieruje się aktami a nie oszczerstwami a z akt wyraźnie wynika,że jesteśmy odpowiedzialni,mamy dobrą opinię kuratora,opieki itp
Sąd pyta mamę:czy ma Pani problem alkoholowy?
Odp:Nie
Pyt:Zapisała się Pani na terapię dla uzależnionych
Odp:Tak
Pyt:Dlaczego?
Odp:hmmm.......(cisza ok minuty) bo mam tam z kim porozmawiać
:)))
Kilka takich sytuacji było...
Na szczęście sąd kieruje się dowodami a nie gadaniną.
Matka próbowała przez adwokata udowodnić,że jestem złą i nieodpowiedzialną matką dla Ninki,nie wyszło im to!Ale mnie zezłościli takim pomówieniem:(
Przesłuchanie trwało ponad 2h,potem czekanie bo inna sprawa,potem narada i odczytanie decyzji.Wszystko ok 4h.

Kocurek - świetne te wałeczki ;)) już sobie dodałam do obserwowanych. Ja podkładałam pod plecki taką poduszkę jak już pisałam w kształcie walca, bo zwykła jednak zbyt płaska. Uważam, ze zakup świetny :tak: Nawet nie wiedziałam, że coś takiego istnieje...i cena też mi odpowiada :))))

Olivka - najważniejsze, że siostra została teraz z Wami. Będzie dobrze :))

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry