reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
made oj wiesz... dlatego ja unikam jak ognia jedzenia po 18 :)) i picia w zasadzie też :))) Nie mam zdjątków, bo to była zwykła kontrola, wypisanie zwolnienia i nakazanie badań.. Chciałam sobie fundnąć 4D wczoraj z filmikiem i fotkami, w tej samej przychodni, ale operator ma urlop..

reklama
Witam się jeszcze z rana :-)

Asionek, Just, Młoda - synusie prześliczne! Już się nie mogę doczekać kiedy ja będę przewijać, karmić i tulić :zawstydzona/y:

Made, Ty się wczoraj chyba najadłaś za mnie ;-) ja po całym dniu pracy, jak nałożyłam sobie gołębia na talerz to nawet nie tknęłam, jakoś apetyt wczoraj nie teges :no: ale dzisiaj muszę nadrobić, bo waga znowu spada :crazy:

Oliwka, jeszcze raz &&&&&&&&&&&&&&&& za rozprawę i jestem pewna, że rozłożysz na łopatki tego adwokacinę :tak: szampana kup po drodze, bo będzie co świętować :-)

Kocurek - po 18 to ja się już ruszać nie mogłam, cały dzień mi się gęba nie zamykała...zastanawiam się czy to przypadkiem nie po tej glukozie, normalnie miałam takie napady głodu jak nigdy. Dzisiaj się pilnuję, nie ma to tamto :)))
Wiedziałam, że Cię skieruje na krzywą cukrową, mi lekarz mówił, że zbyt wiele było przypadków zbyt późno wykrytej cukrzycy ciążowej i jest to teraz jakby w pakiecie badań podstawowych w Polsce.
To kiedy się wybierasz ?

ech... :rolleyes2: mój Żuczek :-D wiem, że nabierze masy, ale teraz jest taki śmieszny, długi, chudziutki, taki bezbronny :rofl2: się kurka zakochawszy na zabój :sorry2:

Balbinko :happy2: cześć Kochana! Jeszcze troszkę i przytulisz swojego Maluszka, ja wierzę, że się uda :tak:

Ostatnia edycja:
O właśnie - sklerozja :wściekła/y: asionek buzia syneczka taka piękna... :sorry2::sorry2: wygląda tak delikatnie...

Nio.. boogie Kamisiek też taki był szczuplak przekochany :-):-) mnie akurat utuczone kluski mniej za serduszko łapią, aniżeli takie krucholki .... :))))

made yyyy... nie wiem, może jak asionek się wreszcie zdecyduje.. :-p

Cześć balbinka śniadanko zjedzone???

Ostatnia edycja:
just - Ty nie kuś łakomczucha !!! :-D)))))) bo u mnie ciężko z silną wolą, a pamięć już krótka :))))))

Balbinka - ale dzisiaj już za Ciebie nie zjem - zapomnij ! :-D:-D:-D)))))

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry