reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
olwika - no włąśnie wiem, a pierwsze co sobie pomyślałam - mówie , dziwne oliwki jeszcze nie ma ??? A tu proszę zaczaiła się :) heheh
4 you &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i żeby wszystko ułożyło się po Twojej myśli

reklama
Ta:) Nawet nogi z rana ogoliłam co jest u mnie cudem prawie na skalę światową:)))
Kawka i ptasie mleczko jest:)

I dopięłam małego różowego kwiatka do sukienki,żeby nie było tak nijako:)

sir Remi Francis melduje się przy cycolu :-D

pupa czysta, strój z piżamki przebrany, dziubek umyty, chłopczyk spokojny :-D

nóżki w domu tylko w skarpetkach, bo ciepło :tak: jak się naje zrobię foto :-D

cześć i czołem kobietki :rofl2:

Karola dziś styl pensjonariuszki :-p:-D

Naga jak się dzisiaj czujesz? :-)

Pensjonariuszki:))) Potem strzelę zdjęcie;)))
Ależ mam stresa.Powtarzam sobie tak: nie możesz skopać dupy pana adwokata w sądzie,nie możesz skopać dupy pana adwokata w sądzie... :)

mloda, kocurek, just - czesc :) buzioki dla Was i dla Waszych skarbów, tych w brzuszku i tych już na świecie :)

just - dziękuję, że pytasz, a więc ogólnie jeśli o ciążę chodzi, to czuję się dobrze, wczoraj mialam lekkie mdłości no i głowa mnie bolała dwa dni, ale juz przeszło-no i pochwalę się nieskromnie-apapu nie wzięłam-byłam twradzielką :))
Gdyby tylko jelita się uspokoiły, to bym już wcale nie narzekała :)) ale z nimi juz musze żyć, czy mi się podoba czy nie :(
Lepiej napisz jak Ty się miewasz - jak się czujesz w roli mamy ??? Jestem bardzo ciekawa ??? Ja mam ciągłe obawy ...

:-d:-d:-d:-d:-d:-d

Naga zero obaw :tak: Kochana poradzisz sobie, jak ja przypomnę sobie swoje obawy, że nie dam rady, że nie przebiorę Remka, że to takie małe ciałko, że jak mam pielęgnować jego pępuszek, jak wogóle się nim zajmować, tak teraz się wyzbyłam wszystkiego, masz w sobie ten sekretny instynkt i to na prawdę działa :tak: teraz gdybym mogła to zjadłabym na śniadanie obiad i kolację mojego Sir Remigiusza :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry