reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
rureczka : ksiazke noddy, ksiazke o chlopczyku i karetce, pizamke letnia, 2 audiobooki : piekna i bestia + toy story 3 :)
sobie skarpetuszki, obcinacz do paznokci frank provost, *******y typu maska do wlosow, chusteczki do demakijazu no i 2 pary skarpetek z forty rozmiar 15-17 :zawstydzona/y:
ot i tyle

reklama
just - wyślę, wyślę...tylko niech mi się trochę w brzuchu uleży :/

rureczka - trzeba było wcześniej o czereśnie pytać :zawstydzona/y: wszystkie zjadłam :(((

Dziewczynki, umieram...jestem wściekła na siebie, że tak się dałam omotać żarciu :hmm:

Najchętniej bym się tego wszystkiego pozbyła :errr: WSZYSTKIEGO !!!!!!
Jutro nic nie jem, obiecuję...bleee....nawet truskaweczki, ścisła dieta i basta !!! :-D
Załatwiłam się na cacy :/

hahahahaha nie chcę pytać o efekt tej mieszanki :-p:-D taka duża koleżanka, a taki łasuch hahahaha, przykład dzieciom taki dawać :-D

Jos zakupo..... Ty już wiesz co :-D wpadasz w wir shoppingu i już nie można zatrzymać, jesteś niczym ta francuska szybka kolej :-D

Hej dziewczyny, nie wiem czy wiecie ale lezałam w szpitalu bo małej się pośpieszyło. Dostałam leki na zatrzymanie akcji porodowej, sterydy na płucka i fenoterol. Wykończyły mnie te leli, paskudne skutki uboczne męczą mnie jeszcze. Teraz jestem juz w doku i mam zostac tu do porodu. Mam nadzieję, ze kilka dni minie i zdążę dojśc do siebie bo teraz nie mam na nic siły. Pozdrawiam

just : no jakos tak mi sie ciezko zatrzymac... :zawstydzona/y::-D
co porabia sir R.F.?

wisienka : myslalam o tobie dzis :)
juz myslalam ze w urodziny urodzisz albo ze bedziecie dzien po dniu :)
odpoczywajjjj!!!!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry