reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
rurka no i dobrze, że paluszek opatrzony, made się też ucieszy :-D:-D

Czy Wam ciężarówki też się tak odbija/ło, że aż treść żołądkowa podchodziła do buzi?? :szok: Bleeee....

No nic - trzymajcie się do wieczorka, lecę na wizytę do gina i mam nadzieję, że nie wyjdę ze skierowaniem na glukozę :-p Aaaa.. no i zważę się, a podjadłam właśnie porządnie, więc będzie wesoło :-D

jos heeej..!! :-):-)

Balbinka nie ma co zazdrościć, już niedługo też będziemy mieć takie śliczności w domu :))
ale co prawda to prawda, Remik nie jedno serduszko złamie:-D

Pfff no ba :cool2: pewnie, że będziemy mieć i też się chwalić będziemy :-D;-)

Just, to jak będziecie pomykać już namacalnie do Wro to daj znać, wynurzę się z mojej wiochy i się spotkamy :-)

Lecę, bo gołąbki dochodzą, psy proszą o piciu piciu a mąż zaraz głodny przybędzie :shocked2:

Koleżanko Made ale z Ciebie lasencja po dwóch dzieciolkach i z trzecim w drodze :szok::szok::szok: dobre geny mamy :-D

Sir Remi Francis Just do Pań dyspozycji :-D:-D:-D:-D:-D
Jaki Boski mały Gentelman:)))
A jakiego ma smoczka pięknego...ciekawe od kogo to?:)))):cool2:

rurka to jedź fakt jeśli aż tak się leje lepiej działać.
just ale nie chce psuć wam humorków :zawstydzona/y: bo mój to chyba opóźniony baby blues ... a ostatnio na nowo dołuje mnie fakt ,że mi się cyckiem karmić nie udało...zaledwie dwa miesiące tylko...głupia baba jestem i tyle. Jeszcze do tego po zakończeniu karmienia zostało mi zero...moje małe staniki są teraz za duże...wyglądam gorzej niż nastolatka przed dojrzewaniem :-( co mi z zapewnień mojego T ,że są ok jak widzę sama ,że wcale nie są ok...nie lubię teraz gdy mąż próbuje mnie tam złapać...bo tam już nic nie ma...i załamka totalna bo włosy mi garściami wypadają. Po 16 wyniki morfologi i się okażę czy to anemia nie powróciła ze zdwojoną siłą...bo coś nieźle zbiera żniwa na moim organizmie...

Ejjj,no co Ty,właśnie tu możesz się wygadać:)
Bierzesz jakieś witaminki?
Wstaw jakieś zdjęcie malutkiej:)

Jestem. Gorąco :(
Palca nie zszyli ale takimi plastrami specjalnymi wąskimi zalepili, bo głęboko rozcięcie było. I właśnie dzięki tym plastron blizny nie będzie :)

Jos uzywałam tuszu:) za 27 zł się szału nie spodziewałam, i szału nie ma. Może jak zgęstnieje będzie lepiej. Zdecydowanie wole L'oreal :)

Ja dzisiaj zamówiłam jakiś new z Clinique,zobaczymy czy dobry:) Jak nigdy wzięłam czarny:)

Byłam brewki zrobić bo jutro rozprawa i trzeba jak człowiek wyglądać:)))

jestem :) jejku kamien z serca !!
malutki zostal chlopcem :) ma wszystkie narzady na miejscu i wedlug dr perfekcyjne :) zbadal go calego ponad 40 min. lezalam hehe
nawet sprawdzal mu tyleczek :))
jest przeslodki !! wazy 550g , ma 25cm , serduszko 146 uderzen i pieknie sie rusza
jak go lekarz przyciskal to az skakal mi brzuch tak kopal :)
przy focie buziaka jak dr powiedzial ze mu zrobi ,wzial pepowine w lapki i nalozyl na buziaka hehe , zartownis rosnie :)
samo badanie to niezbyt przyjemne dla mnie ,bo tak sie ulozyl skubany , ze lekarz musial cisnac mi brzucha i bolalo , a serduszko mial na wysokosci mojego pepka i mnie tam tak zmolestowal , ze az pepek wpadl do srodka :)
mam cala mase fotek i CD :)
jestemy przeszczesliwi !!!
a tutaj foto buziaka :)

PWao5.jpg

a teraz ide nadrobic :)

:-):-):-) dobry dzień ;-)

Jestem wymęczona. Ale jestem .
Rafik zaczął pić z dwóch cyców .
Wczoraj dopadla mnie goraczka 38stopni poszlam na IP i okazało sie ze goraczke dostałam przez prawego cyca... Dostalam antybiotyk i mam uwazac na cyce.
Rafik jak by mogl to 24 na dobe pije cyca.
Cycuś z niego;-):-)

Dzisiaj spróbuje mu dać smoka;-)

wczoraj byliśmy na pierwszym spacerku;-) spał jak zabity:-);-)
ważyy 3500:-)

Ostatnia edycja:
Asionek - synuś jak ta lala :-))))) Gratuluję !!!!

młodamamusia - no na czyczki Kochana to trzeba uważać, zwłaszcza jak maluch jednym gardzi :-p Bardzo się cieszę, że sobie tak ładnie radzisz, bywaj tu częściej i wklej starszego już Rafałka ;-))))

Kocurek - zgłoś się !!!!!! Zdaj relacje jak po wizycie, bo czekam :)))

rureczka - całe szczęście, że mieli te plasterki, ja specjalnie koleżance załatwiałam jak jej mała rozcięła w przedszkolu czoło ;-) bo są rewelacyjne i najważniejsze - nie zostawiają blizn, co w przypadku dziewczynek jest dość istotne, bo jak wiadomo facet z blizną mile widziany :-D))))

Gdzie jesteście ???

Wiecie co ? Pochłonęłam 1/2 kg czereśni, 250 g truskawek z cukrem i bitą śmietaną, chłodnik z botwinki, i to jeszcze nie koniec.....poprawiłam ryżem, rybką smażoną i surówką. Teraz się boję, że pęknę :szok:

Ostatnia edycja:
hej

asionek : super nowinki :) tak trzymac!!!!! :) buziaczek ^przeslodki :))
kocurek : hej hej :)
oliwka : zen przed rozprawa!!! bedzie dobrze :)
mlodamamusia : hej :) ja tez mialam zapalenie piersi... paskudztwo, ale mija :)

ja wrocilam z zakupow, i... nzow rozpiescilam synka^prawie do bolu... wstyd sie przyznac...
:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

ide na kolacje, zajrze pozniej :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry