Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Bleeee....
Aaaa.. no i zważę się, a podjadłam właśnie porządnie, więc będzie wesoło 
Balbinka nie ma co zazdrościć, już niedługo też będziemy mieć takie śliczności w domu)
ale co prawda to prawda, Remik nie jedno serduszko złamie![]()
pewnie, że będziemy mieć i też się chwalić będziemy
;-)
Jaki Boski mały GentelmanKoleżanko Made ale z Ciebie lasencja po dwóch dzieciolkach i z trzecim w drodzedobre geny mamy
Sir Remi Francis Just do Pań dyspozycji![]()

rurka to jedź fakt jeśli aż tak się leje lepiej działać.
just ale nie chce psuć wam humorkówbo mój to chyba opóźniony baby blues ... a ostatnio na nowo dołuje mnie fakt ,że mi się cyckiem karmić nie udało...zaledwie dwa miesiące tylko...głupia baba jestem i tyle. Jeszcze do tego po zakończeniu karmienia zostało mi zero...moje małe staniki są teraz za duże...wyglądam gorzej niż nastolatka przed dojrzewaniem :-( co mi z zapewnień mojego T ,że są ok jak widzę sama ,że wcale nie są ok...nie lubię teraz gdy mąż próbuje mnie tam złapać...bo tam już nic nie ma...i załamka totalna bo włosy mi garściami wypadają. Po 16 wyniki morfologi i się okażę czy to anemia nie powróciła ze zdwojoną siłą...bo coś nieźle zbiera żniwa na moim organizmie...
Jestem. Gorąco
Palca nie zszyli ale takimi plastrami specjalnymi wąskimi zalepili, bo głęboko rozcięcie było. I właśnie dzięki tym plastron blizny nie będzie
Jos uzywałam tuszuza 27 zł się szału nie spodziewałam, i szału nie ma. Może jak zgęstnieje będzie lepiej. Zdecydowanie wole L'oreal
![]()
Bardzo się cieszę, że sobie tak ładnie radzisz, bywaj tu częściej i wklej starszego już Rafałka ;-))))
))))