paulina.pro
Fanka BB :)
oki a ja się na razie żegnam-pozdrawiam!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nie wiem czy widziałaś 
a muszę zrobić zdjęcie jak jest golasem
8,5 cm stopy hahahahaa 
weszła teraz jakaś ustawa, że zakładają dwie i dwie zdejmują, więc uważajcie w szpitalu, bo możecie się nie miło zdziwić, no chyba, że traficie na jakąś normalną położną, która wypisze sobie nową opaskę, a jedną zostawi dla Was 
bo mój to chyba opóźniony baby blues ... a ostatnio na nowo dołuje mnie fakt ,że mi się cyckiem karmić nie udało...zaledwie dwa miesiące tylko...głupia baba jestem i tyle. Jeszcze do tego po zakończeniu karmienia zostało mi zero...moje małe staniki są teraz za duże...wyglądam gorzej niż nastolatka przed dojrzewaniem :-( co mi z zapewnień mojego T ,że są ok jak widzę sama ,że wcale nie są ok...nie lubię teraz gdy mąż próbuje mnie tam złapać...bo tam już nic nie ma...i załamka totalna bo włosy mi garściami wypadają. Po 16 wyniki morfologi i się okażę czy to anemia nie powróciła ze zdwojoną siłą...bo coś nieźle zbiera żniwa na moim organizmie...
))))))
I cały czas na telefonie wisiałam 

w Polsce miałam okazję tak pracować
i wolałam nockami na markecie towar wykładać, zwyczajnie się boję takich dużych sum pieniędzy, że coś pomylę, burczących klientów i jeszcze mój język chyba nie jest na tyle dobry :-(
Zarezerwowany już dla jakiejś małej Panienki, czy dałabym się radę "zaklepać" w razie Córeczki? ;-)