reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Kocurku look up for a moment, pisałam o odwiedzinach w Breslau :cool2: nie wiem czy widziałaś :sorry2:

Made wiele osób mówi, że on nie wygląda na noworodka, bo ma taką czystą buźkę i takie rysy chłopczyka, tak mi się wydaje, że nie pomylisz go z dziewczynką :-D a muszę zrobić zdjęcie jak jest golasem :cool2: 8,5 cm stopy hahahahaa

zapomniałam napisać, że w niedzielę odcisnęliśmy pamiątkową stopę i rączkę w masie solnej, jego pierwsza pamiątka :cool2:
a propo pamiątek, nie wiem jak w waszych miastach, ale w Gdyni nie dostałam bransoletki Remka przy wyjściu :no: weszła teraz jakaś ustawa, że zakładają dwie i dwie zdejmują, więc uważajcie w szpitalu, bo możecie się nie miło zdziwić, no chyba, że traficie na jakąś normalną położną, która wypisze sobie nową opaskę, a jedną zostawi dla Was :dry:

rurka to jedź fakt jeśli aż tak się leje lepiej działać.
just ale nie chce psuć wam humorków :zawstydzona/y: bo mój to chyba opóźniony baby blues ... a ostatnio na nowo dołuje mnie fakt ,że mi się cyckiem karmić nie udało...zaledwie dwa miesiące tylko...głupia baba jestem i tyle. Jeszcze do tego po zakończeniu karmienia zostało mi zero...moje małe staniki są teraz za duże...wyglądam gorzej niż nastolatka przed dojrzewaniem :-( co mi z zapewnień mojego T ,że są ok jak widzę sama ,że wcale nie są ok...nie lubię teraz gdy mąż próbuje mnie tam złapać...bo tam już nic nie ma...i załamka totalna bo włosy mi garściami wypadają. Po 16 wyniki morfologi i się okażę czy to anemia nie powróciła ze zdwojoną siłą...bo coś nieźle zbiera żniwa na moim organizmie...

rureczka - cholera no...i jak Ty teraz z tym emerytem sobie poradzicie ? ;)))
Nie żartując, jedź Kochana na pogotowie i niech Ci tego palucha ktoś obejrzy, lepiej chuchać na zimne. I daj znać, bo ja się już denerwuję.

paulina - powodzenia i zaglądaj do nas :))

boogie wirtualnie byłaś???? :-):-) pod moim domkiem?????? Ale google Earth ma zdjęcia z zeszłego roku i domka niet....

marcepanek nie łam się.. :) powolutku się wszystko unormuje, ale na moje oko powinnaś być pod opieką lekarza - może jakieś suplementy....

made no i bezwstydne trzymanie się za paluszek z emerytami się skończy!! :-D

Ostatnia edycja:
hej

spalam dzis do 11h10 i znow mam zmula... normalnie zyc nie umierac...
goscie sie wczoraj porozjezdzali, wrocil spokoj do domu :)
maz wrocil do pracy, tesciu na dlegacji do czwartku, jetsem tylko ja poldus i tesciowa :)
bloooooooooooogi spokoj :)

just : remik slodki, co tu wiele mowic :) pierwsze zdjecie w siwym body - Mmmmm... mam slabosc normalnie :) to moje drugie ulubione zdjecie :)

made : cicho siedz piekna 34 latko, bo niejedna 20tka chcialaby tak wygladac i sobie za chwile narobisz wiecej wrogow niz przyjaciol :)

serg : hej! wiem ze macie ciezka sytuacje, ale... nie powiem...ciesze sie ze podjelas decyzje by nie kontynuowac tej pracy... dziecko jest najwazniejsze. wierze i trzymam kicuki ze znajdziesz jakas lzejsza prace!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kotek szalowy :)
szukasz jako niania???????????????????????????????????????????????

asionek : &&&&&&&&&&&&&&&&&& za badanie! bedzie dobrze :)

oliwka : jak humorek, lepiej?

marcepanek : wiem co przezywasz...mi wlosy wypadaly jak szalone przez 2 lata po porodzie! ledwo przestaly a znowu bylam w ciazy (styczen 2011)... i badania mialam ok i szalu dostawalam ... ty masz jeszcze geste bardzo wlosy wiec nie stresuj sie, przejdzie a i widac tak szyzbko u ciebie nie bedzie... ja mialam normalnie dziury.... :(((((((((((((((((((((((((((((((
cyckiem sie nie przejmuj wogole, niejedna nie mogla wogole karmic piersia i dzieci tak samo wyrosly wielkie i zdrowe :) nie linczuj sie psychicznie, nie ma sensu!!!! toi nie to swiadczy o tym czy jestes dobra matka czy nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Kocurek - hahahhahahahaaaaaaaa jednak wolałam czytać o paluszku, jakoś boję się, że rureczka nie popuści :-D))))))

Idę odpocząć, ten drink mnie jakoś wewnętrznie rozstroił :/

Uciekłam :zawstydzona/y: I cały czas na telefonie wisiałam :szok::zawstydzona/y:

Jos niestety nie mogę jako niania, bo tutaj trzeba mieć specjalne uprawnienia do tego i jakby mnie złapali na "nielegalnej" opiece nad cudzym dzieckiem to grzywna wysoka :-( A na kasie w tesco np. bym się bała :no: w Polsce miałam okazję tak pracować :-p i wolałam nockami na markecie towar wykładać, zwyczajnie się boję takich dużych sum pieniędzy, że coś pomylę, burczących klientów i jeszcze mój język chyba nie jest na tyle dobry :-(

Made nono, jaka laska z Ciebie :-) Faktycznie, dałabym Ci max 27 lat ;-)

Just
Remik pierwsza klasa Synuś! :tak: Zarezerwowany już dla jakiejś małej Panienki, czy dałabym się radę "zaklepać" w razie Córeczki? ;-)

Ostatnia edycja:
serg : kurka... nie wiedzialam ze w Uk trzeba miec uprawnienia do pilnowania dziecka... tutajk moze kazdy tylko z banku bierzesz sobie na rok ubezpiecznie od wypadku i tzw. odpowiedizalnosci za wypadek tego dziecka... nie wiem jak to opisac
i dlatego nianie mozna znalezc w 2-3 dni, prawie kazda studentka, sporo emerytek tak dorabia... uprawnienia tylko do dzieci w wieku zlobkowym... i to jets taki kursik tylko chamski, gdzieniegdzie trwa miesiac, w niekotrych miastach 3 m-ce... a mozna parcowac po tym w zlobku,lub jako opiekunka"niemowleca" u siebie w domu...

reklama
Jestem. Gorąco :(
Palca nie zszyli ale takimi plastrami specjalnymi wąskimi zalepili, bo głęboko rozcięcie było. I właśnie dzięki tym plastron blizny nie będzie :)

Jos uzywałam tuszu:) za 27 zł się szału nie spodziewałam, i szału nie ma. Może jak zgęstnieje będzie lepiej. Zdecydowanie wole L'oreal :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry