reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
a tak w gwoli ścisłośći, mój syn został wczoraj oficjallnym obywatelem miasta Gdynia :-D

Fiu fiu ru fiu :-D

Oliwka - no ja nie wiem jaki protokół będę miała, wszystkiego się dowiem jak ze wszystkimi wynikami pojadę do kliniki. Z tego co zdążyłam się zorientować, wszystko zależy od pacjentki :tak:

Dziewczyny, dzięki za &&&&&&&&&&& mam nadzieję, że wszystko pójdzie po naszej myśli :tak:

Rurka... na temat zniszczeń przez sierściuchy też moge co nie co powiedzieć. Ostatnio mój m powiedział, że jak Groszek jeszcze coś zniszczy to razem z nim mnie wywali ;-) I co? pojechał do pracy, ja psy wywalam na ogród i chwilę potem podlewaczka ogrodowa w drobny mak, wąż potargany razem ze złączką i w te pędy do Castoramy po nowe :-D Niestety lipa, Castorama produkuje co roku te same podlewaczki, ale w zeszłym były zielone a w tym niebieskie :wściekła/y:
Swoje nowe leżadełko też zeżarł, mojego buta i można by tak wyliczać :wściekła/y: pogadam do niego :angry: ale jak zacznie na mnie tak patrzeć i robić głupie miny to wymiękam
:sorry2:

..................................................................................................................................................

Made :szok: 34 lata??? Ty jak małolata wyglądasz!!!!!!!!! :-D

Just Remik jest taki... taki... piękny
:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
reklama
:cool2: wiedziałam, że ten chłopiec nie jedno serce kobiece złamie :-D:-D:-D:-D

Kocurku byłąm dziś we Wrocku :-D co prawda wirtualnie, ale pod Twoim domem hahahaha a co do zaprosin, to z miłą chęcią Breslau odwiedzimy, bo wiele się u Was dzieje :tak: zresztą syn musi poznać najpierw Polskę, a później to już świat będzie nasz :-D

Ostatnia edycja:
MADEStaaarszą koleżankę..???? :szok: Nie może być - jest tu ktoś STARSZY?? :-D:-D
BOOGIE po prostu cudowne........ :sorry2::sorry2::sorry2: Ja już nie mogę się doczekać, ale jeszcze tyle po drodze do zrobienia, że niech lepiej Mała poczeka do końca września :tak:
PAULINA no też mam stracha, ale obecnie przeważa u mnie niecierpliwość :-D Zobaczymy, co będzie na końcówce...

Balbinka nie ma co zazdrościć, już niedługo też będziemy mieć takie śliczności w domu :))
ale co prawda to prawda, Remik nie jedno serduszko złamie:-D

Cześć laski. Doglądam was od czasu do czasu bo ostatnio coś dół mnie łapie ,a nie chce wam psuć humoru. Same śliczności na fotkach Remik oczywiście number one ;-) Made w czerwonej kiecce furora i Tiga Serg obłędny kociak aaaa i mała lasencja w różowych pazurkach od Oliwki ;-)

U nas weekend był pracowity mężuś postawił mi taras jeszcze tylko pozostało zrobić barierki i ful wypas.
Nikola powoli przechodzi na tryb dzienny bo coraz mniej chce spać w dzień ,za to nocki cud malina ;-) Maciuś rozciął sobie kilka dni temu wargę i myślałam ,że zwariuje bo płacz niesamowity ,a bałam się dodatkowo ,że zęby poszły ,ale na szczęście to tylko warga... teściowa miała dziś w nocy przylecieć ,ale źle się poczuła i nie wsiadła do samolotu...normalnie dzieje się tyle ,że masakra.

rureczko spróbuj owinąć palucha zmoczoną zimną gazą.

Dobra nie będę zaśmiecała dziś forum bo podły humor wraca...

Balbinka - witaj Kochana :))))) Przepraszam, za gapowe :( Miło Cię znowu widzieć wśród nas i już zaciskam kciuki za sierpień :))))))

just - będę nudna, ale widząc Remika po prostu się rozpływam :zawstydzona/y: Powiem Ci, że On ma tak śliczną buźkę, że w ogóle na noworodka nie wygląda. Jest śliczny (made wzdycha) :-D

Kocurek - ja Ci nie będę mówiła, która to ta starsza, bo Ona strasznie jest mściwa i jeszcze mi ziaziu zrobi :-)))))))))))))))))
A tak na marginesie...........wiedziałam, że wyleziesz :-p hahhahahahaaaaa

a wiecie co dostałam wczoraj od miasta Gdynia na przywitanie Malucha?:szok: kocyk z napisem "Gdynia dzieciom", pierwszy raz się spotkałam z takim czymś, miasto oprócz skróconych aktów dołączyło jeszcze list z gratulacjami od prezydenta miasta :tak: to jest przestrzeń do życia, się nazywa dobrze syna urodzić :-D

Marcepanku :-) cześć! Pisz wszystkie bolączki, wiesz, że my tu od tego :tak:

reklama
rureczka kurde.. aż TAK??? Jedź ratować paluszka :shocked2:

boogie ale się Gdynia lansuje :cool2: Wrocek będzie zaszczycony gościć szanownych Gdynian :-D:-D

asionek &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za połówkowe!!!! Będzie pięknie :tak:

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry