reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Przylazłam :))) ufff jak gorąco, puff jak gorąco....
Wzięłam sobie kubeczek, łyżeczkę, cytrynkę i mojego Pana na drinka z glukozy, wchodzę, a ta mi krew owszem pobrała po czym patrzy i...patrzy, więc mówię: dziękuję, to ja sobie tam na korytarzu zaserwuję co trzeba i się zgłoszę za godzinkę, a ta zdjęła okulary i mówi: Nie, nie...pani mi przyniesie tą glukozę z korytarza, a ja ją pani tu na miejscu zrobię i pani tu na miejscu na tej -----> TU leżaneczce wypije :-D)))))) Jakaś nieufna cholera, no..... :))))))
Dałam radę ;)) po południu wyniki :cool2:

Kocurku - ja 12 lat temu też nie robiłam tej krzywej, ale teraz wszystko się zmieniło ;))

just - ja się trochę focham, że Kocurkowi fotki Remiczka wysyłasz, a o nas zapominasz :-((((

Witam wszystkie doszłę Dziewczęta :-p o pozostałych nie zapominając :-)))

Karola :-D łobuzie, libido zwyżkuje widzę hahahaha

Made koleżanko :-D o słodka zemsto!!! :-D:-D zaraz wrzucę z kąpieliska :cool2: ale!!! coś za coś, chcę tą piękną kiecunię zobaczyć :-p

Ostatnia edycja:
Made-jak ja miałam swoją glukozę to też piłam pod czujnym okiem piguły a potem kazała mi leżeć 2godz. u niej na leżance w gabinecie-ponoć fajnie zmieniałam kolorki na twarzy;)-ojej ale się chmurzy-biegnę po moje pranko na dwór z/w

Wy to silne kobietki jesteście, żeby tak w ciąży zasuwać :szok:

boogie Mała Czarna będzie mieć nadzieję na Wasze odwiedziny kiedyś na dłużej, może latem - taras, las i te rzeczy... Wiem, że to pasztetowy Wrocek... ale może..??? :sorry2:

made zazdrośnico!! Co się już nadostawałam zdjątków to moje hahahaha :-D:-D Ale... chyba wszystkie Wam pokazałam :-)

Ostatnia edycja:
just - będę musiała zapłacić rureczce , ale co tam....fotki Remiczka warte każdej ceny :-))))

rureczka??? Wstawisz specjalnie dla mojej koleżanki just ? Ale później wiesz....usunąć zniszczyć :cool2:

reklama
hej :)

ja dzisiaj smigam na polowkowe i juz mam stresa sporego :( trzymajcie prosze za nas &&&&&&&&&&&&&&&&&&& :)))

A Pfuj..!!! A ja glukozy nie robiła i chyba nie będę :-) Naści całuski :* :* :* :* :* na dodatkową osłodę :-D:-D

Caffe de Lur robię... oliwka reflektujesz hehe??

oj kochana teraz to chyba obowiazkowe jest wypicie tego swinstwa wiec raczej ciebie nie ominie :)
ja juz mam skierowanie od 30 maja , ale dojsc nie moge jakos ....

cześć i czołem!!!!! :cool2:

jak Wam sprzedam newsa dnia to padniecie :-D teraz już się z tego śmieję, ale jakie było moje zaskoczenie w pierwszej chwili to musiało zabawnie wyglądać :-D

zasnełam podczas karmienia na leżąco:zawstydzona/y:, budzę się, cyczek na wierchu:szok:, Remek śpi kawałek dalej, a ja z wrażenia tego gołego cyczka usiadłam hahahaha :-D:-D:-D

koleżanki o glukozie niech nic nie mówią... :baffled: na samą myśl dreszcze mi wracają :szok:

hehe no zmeczenie chyba daje znac o sobie :) pewnie jescze nie raz obudzisz sie z cycuszkiem na wierzchu hehe

Taaaaaaa sierpień niedaleko... Czas szybko minie, tym bardziej że 5 weekendów mamy już zaplanowane, pracy ogrom i w ogóle jakoś ten czas zasuwa :szok:
Muszę się teraz tylko zagłębić w temat i poczytać ile to wszystko trwa - krótka czy też długa procedura, wyciszanie etc. etc.

Rureczko - jestem i zamierzam Was tu podczytywać :tak: Najwyższy czas podnieść się, otrzepać i iść dalej po marzenia ;-)

Balbinka hej :) ciesze sie , ze juz leiej u ciebie i duze &&&&&&&&&&&&& za sierpien trzymam :)

Cześć Paulina :-) Jak samopoczucie? :-)
Oliwka z pracą.. hm... cóż... siedzę w domu :-( No ale wolę siedzieć w domu, niż takie przeboje jak ostatnio, samopoczucie do poopy, krew z nosa z wysiłku 2 razy dziennie... :no:

Kocurek buziaki :-) No G. zrobił jej ostatnio całą masę świetnych fotek :tak: I teraz się zachwycamy oboje ;-) :-p Mały sierściuch - modelka :laugh2: ;-)
Zobacz załącznik 363142Zobacz załącznik 363143Zobacz załącznik 363144Zobacz załącznik 363145Zobacz załącznik 363146
pencil.png

moze jesczze cos sie zmieni w pracy , a narazie odpoczywaj :)
fotki cudne , a raczej kicia na nich :)

A co do pracy to ja do 8miesiąca pracowałam na nocki.Od 21 do 6-7rano:) Za barem,na stojąco:)
Dobra,wstaję już:)

wow ty to niezla jestes :) jak reagowali klienci ?? :))))

Przylazłam :))) ufff jak gorąco, puff jak gorąco....
Wzięłam sobie kubeczek, łyżeczkę, cytrynkę i mojego Pana na drinka z glukozy, wchodzę, a ta mi krew owszem pobrała po czym patrzy i...patrzy, więc mówię: dziękuję, to ja sobie tam na korytarzu zaserwuję co trzeba i się zgłoszę za godzinkę, a ta zdjęła okulary i mówi: Nie, nie...pani mi przyniesie tą glukozę z korytarza, a ja ją pani tu na miejscu zrobię i pani tu na miejscu na tej -----> TU leżaneczce wypije :-D)))))) Jakaś nieufna cholera, no..... :))))))
Dałam radę ;)) po południu wyniki :cool2:

Kocurku - ja 12 lat temu też nie robiłam tej krzywej, ale teraz wszystko się zmieniło ;))

just - ja się trochę focham, że Kocurkowi fotki Remiczka wysyłasz, a o nas zapominasz :-((((

Witam wszystkie doszłę Dziewczęta :-p o pozostałych nie zapominając :-)))

hej Made :) widze , ze dalas rade z glukoza :)

witam tez cala reszte :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry