reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Niestety nie wymigałam się od skierowania na glukozowe świństwo :baffled: asionek może zróbmy to razem, będzie raźniej i wymienimy się wrażeniami :-p

made aaach ten mój lekarz... dzisiaj było tak (ja oczywiście w pełnej krasie na fotelu) : "a ile pani ma lat..? Trzydzieeeści pięęęć..???? Nie uwierzyłbym, gdyby nie ten pesel... nie wygląda pani zupełnie... Ooo faktycznie będzie niunia..." :-):-):-)

A teraz dziękuje za uwagę - idę spać :-D

mlodamamusia ja też chcę Rafałka zobaczyć :tak:

boogie dobrej nocy dla Was ;-)

reklama
hahahha Młoda widzę masz ten sam problem hahahaha, mój synek śpi od dwóch i się zastanawiam gdzie moje dziecko :-D

:szok: Pasztet belgijski dostał fotki Remka i chce nas zobaczyć :szok: dziewczyny i jak ze mną rozmawia :szok: pogratulował, zapytał jak się czuję, chciał więcej fotek :szok::zawstydzona/y:

No i teraz mogę z czystym sumieniem zamknąć komputer ;))))

Kocurek - ten Twój lekarz to naprawdę ma klasę :-p a tak serio....cieszę się na Oleńkę, bo moi dwaj w kolejce już stoją :-D)))) Śpij dobrze, a glukozą się nie przejmuj, wciśniesz pół cytryny i jak lemoniada ;))) Dasz radę.

Wisienka - bidulko. Współczuję Ci tego leżenia w szpitalu, ale czego się nie robi dla maluszka ;)) Trzymaj się cieplutko.

Dobrej nocy Wam życzę :)

DSC00119.jpg Zastanawia się czy się obudzic;-)
DSC00116.jpg

Just Rafik chyba wyczuł ze dzisiaj dostanie pierwszy raz smoczka;-)
kochana co ile budzi Ci się Remik ?

mykam korzystac póki mały spi;-)

Jak sie uda wpadne jutro;*
ściskam i caluje kochane!;*

dobrej nocy;**

Ostatnia edycja:
kocurek : fajny ten twoj gin :))) hyhy

mlodam: hej :) ciesz sie ze slodziak rafik spi :)

just : no i mam stres^przed spaniem, a mialam sie wyciszyc... o co TERA? przyjedzie?
ze niby co to znaczy ze was chce zobaczyc? tak tylko raz zeby nie bylo ze sie nie pokazal i syna nie widzial....? czy jest ryzyko ze sie zapedzi do roli ojca???? jej.... stresssssssssss :/

uciekam spac ! kolorowych!!!!

Ostatnia edycja:
Pierwsza i najbardziej zestresowana!
Dzisiaj rozprawa!
O 11.40,trzymajcie proszę kciuki.Jestem roztrzęsiona.Adwokacina będzie nas atakował i muszę zachować fason!
Mam sukienkę,białą bluzkę pod spodem,pazury przemalowałam na neutralny kolor.Potem lekki make up i gotowe.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry