reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Kocurek, jeszcze nie :sorry2: ale zaraz kończę robotę na kompie, idę do ogródka po rzodkiewki, sałatę, koperek i szczypiorek i będą wypasione kanapeczki :rofl2:

Made, dzisiaj możemy zamienić się rolami, ale to tylko dzisiaj :-D

Just, ty się tak nie czepiaj jego chudości - mój m tez jest szczypiorkiem i w takim się zakochałam i takie ubóstwiam :-D;-)
Tak, tak... ja wiem, że w przyszłym roku będę miała swoje cudo w ramionach i nie przyjmuję do wiadomości że może być inaczej ;-)

Kocurek - ja nie chcę zgadywać :zawstydzona/y::-D:-D

Balbinka - hahhaaaa :-D już Ty mnie nie wkręcaj, moja waga nie stoi ;))) a mogłaby :-)
A dzieciątko na pewno w przyszłym roku tulić będziesz, nie ma innej opcji !!!

A właśnie...sobie przypomniałam :cool2: Kocurek ??? Ile ważysz ? :-p

Ostatnia edycja:
balbinka ale pyyycha ... kurczę, może jednak też coś posieję w przyszłym roku - jakiś kącik zrobię i kamyczkami odgrodzę... Aaaaj przecież jest BILON, nie no, on mi nie pozwoli nic wyhodować, nawet legalnie :-D

made hahahahhaa... idę po kawę, Ty już po??

Czesc kobietki. Mialam dwa bolesne skurcze w odstepstwie 20 minut. Leciec na ip czy wstrzymac sie jeszcze? Juz prawie siedze na walizkach, ale to przeciez za wczesnie! Nie moge dodzwonic sie do gina ani poloznej.

Paluszek pewnikiem śpi:)
Pozwólcie,że za pośrednictwem Boogie poinformuję Was co i jak na rozprawie ponieważ potem mam kilka rzeczy do załatwienia.
Byłam na śniadanku...wszystko przelatuje przeze mnie ja przez sito...:(((
Make up delikatny zrobiony i jeszcze godzina...

Libby poczekaj jeszcze:)
Jak będzie ich więcej to jedź.

Libby - witaj :)))) Ja bym poczekała. Jeśli skurcze będą się pojawiać co 15 minut lub w miarę regularnie przez dłuższy okres czasu, to bym jechała...tak dla spokojności, ale bez paniki ;-)

Olivka - jeśli o mnie chodzi, to może być za pośrednictwem :-D Trzymaj fason :cool2:

Ostatnia edycja:
Popieram koleżanki libby :tak:

oliwka głębokie oddechy - jesteś oceanem spokoju... i kompetencji rodzicielskiej... :))) - nie pokazuj pazurków na rozprawie!!

Ostatnia edycja:
Będę się starać:)
Sędzina jest z tych spokojnych i sprawiedliwych więc wierzę,że będzie ok.Najbardziej mnie martwi adwokacina:(
Ale co tam,poradzę sobie,to w końcu nie jest rozprawa przeciwko mnie:)

reklama
Kocurek - ja miałam kawę do łóżka :cool2: jak co dzień :))))))
A ile ważysz ?????? :-D))))))

Olivka - i właśnie !!! I tego się trzymaj !!! W końcu nie codziennie wpina się różowy kwiatek do sukienki ;-):-) Dasz radę !!!

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry