reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Olivka - przy takim wzroście to sobie możesz ważyć 20 kg więcej, ja mam 168, ale naciągam na 170 :-D))))

rureczka - a Ty co mnie tak już po złości uszczupliłaś ? co ? :-):-):-) Jak paluszek ? Bo emeryt pytał :-p

W niedzielę po drodze do domu podjechałam do McDonalda po mojego ulubionego loda z polewą czekoladową i właśnie a propos zapasionych dzieci - zobaczyłam przerażający widok, jak dziewczynka nie więcej niż 7 lat z dwoma brodami, nóżki tak grube że już w kształcie X a rodzice tuczą ją jeszcze takim żarciem :szok: wygląd wyglądem, dzieci pewnie już ja przezywają, ale ile ta mała osoba pożyje! Niektórzy rodzice nie mają w ogóle wyobraźni:no:

Dziewczyny, malin wystarczy dla każdego - co roku robię z nich dżemy, soki, nawet wino :zawstydzona/y: No i śliwek cała masa... Ale śliwowicy nie pędzę ;-):-p

Kocie,ja w ciąży wtedy właśnie ważyłam o 20kg mniej niż teraz!!!!:szok: No dobra,12kg mniej:)
Zaraz idę...łaaaaaaaaaaa

hej
jestem i ja ale nie bede sie rozpisywac
mdli mnie od rana... nie wyspalam sie i ledwo oddycham
mam wrazenie ze od kompa mi sie jescze bardziej w glowie i gardle kreci takze zaraz uciekam...

Made jest, nie odpadł, nic nie sinieje więc będę żyć :) boli tylko jak zginam. Mój senior niech nie dyga, dam radę mimo taaaaaaaaaaakiej niedyspozycji :-D

Balbinka ja się szczególnie na ten sok z malin piszę, uwielbiam :tak:

Kocurek, ale będziecie mieli swoje własne, z ogrodem, miejscem dla kotów, a nie w bloku...

oliwka pocieszę Cię - nie mogę obcasów bezkarnie nosić ze względu na jakąś wadę konstrukcyjną stóp - nie wytrzymuję długo nacisku na paliczki i kości śródstopia, muszę mieć specjalne butki przenoszące ciężar na obcas, jeśli chcę zaszaleć ;-)

jos hejka.. to zmykaj od kompa, bo Ci jeszcze obrzydzenie do niego zostanie i co my tu bez ciotki josephine poczniem?? :-D

rureczko G. koty toleruje tylko ze względu na mnie, nie wiem czy na początku w ogóle będzie z nami jakiś mruczek - może się coś przyplącze i ukryję toto w garażu :-p

Ostatnia edycja:
reklama
Toś mnie pocieszyła!
Idę kobietki,rozprawa na 11.40,zaciskać &&&& proszę:)
PAapapapapapa

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry