reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
No ale się urobiłam z zakupami na allegro ;)))))) - ale pragnę poinformowac Szanowne Towarzystwo, że mam już WSZYSTKO dla małej i dla siebie na początek :-) Oczywiście bez przesady - tylko potrzebne rzeczy i w rozsądnych ilościach ;-) Ekstrawagancja jest jedna - samochodowy podgrzewacz do butelek - no co za cudo! - aż się zdumiałam - w razie gdyby nam cyc nie wychodził, albo w razie późniejszych wyjazdów po prostu rewelacja :-D Wczoraj byłam w sklepach dzidziusiowych, porównałam sobie ceny i stwierdziłam, że przez allegro taniej, a że ilość spora to przesyłka gratis :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam was po południu. Jestem dopiero teraz. Rano z Majką na kontroli u lekarza no i jeszcze jej coś tam w tych płuckach gra i schodzi na oskrzela. Dostała jeszcze jedną butlę antybiotyku i dalej się leczymy. Wczoraj miałam ciężkie popołudnie. Byłam bez sił , śpiąca jak diabli i jak poszłam do kuchni to nie miałam siły wrócić. Okazało się że mam niskie ciśnienie i to pewnie od tego. Dziś jest dobrze (narazie). Nie nadrobię was bo zaraz Maja mi wstanie, ale cieszę się z wami z każdej dobrej nowiny, trzymam za wszystkie kciuki i jak zwykle proszę o głosy na Nivea
Podskoczyliśmy od wczoraj kilka miejsc więc pomóżcie i proście o głosy znajomych. Możecie tam zarejestrować swoją rodzinkę i klikajcie za nich, będę bardzo wdzięczna, a jak wygramy to obiecuję wstawić foto naszego nowego placu zabaw.:-D

Mam info o Karoli od Boogie, która jest w przychodni z Remkiem- "Adwokacina mnie oczerniał, że hoho, próbował mi udowodnić, że byłam .... złą nastolatką :) Czekamy na orzeczenie zabezpieczające, bo jest sprawa odroczona. Przez dwie godziny myślałam, że tam padnę, Jestem zła i niedobra!"

made chcesz wiedzieć, jaki rozmiar majtasów poporodowych zamówiłam, co??? :-D

agapa OKI :))) Niech mała szybciutko wraca do zdrówka!

Ostatnia edycja:
Oj to nie poszło po myśli Olivki, kurza twarz, ale w takich sprawach to zawsze trzeba się liczyć z wywlekaniem brudów z trampek...niestety :/ Wszystko wywleką, nawet zasrane przez nas pieluchy. Ech te sądy....A mogłam dać Olivce granata :cool2: "Sąd sądem, ale sprawiedliwość musi być po naszej stronie" ! ;)))

Kocurek - :-D))) dawaj rozmiar, będzie mi lżej w kroku :)))))))))) hahhahaaaaa

Info od Karoli c.d. - "Jesteśmy rodziną zastępczą dla Oliwki na czas trwania postępowania, sprawa odroczona, będą badac Oliwię itp. Potem na BB napiszę więcej."

made jednorazowe 38 wzięłam, a siatkowe 38/40 - i zapewniam Cię, że nie spocznę, póki się w nie nie wcisnę! :-D
Akurat tyłek mam jako taki, tylko te nogi cholewcia jedna :dry: Ale co tam - to NA PEWNO tylko zgromadzona woda :-p
A reszta produktów to butelka, smoczek, wkładki laktacyjne i nie tylko, wanienka, chusteczki, pieluszki i inne tym podobne niezbędne duperele... :)

Ostatnia edycja:
Kocurek - ja też tak uważam - TO NIC INNEGO TYLKO WODA :-p:-D:-D:-D
Dzięki za relacje prosto z ławy przysięgłych :-)))))))))) Ja majtasków jeszcze nie kupiłam, a nuż mi się pupina skurczy...?:eek:

Sporo tego nakupowałaś. Wszystko u jednego sprzedawcy ? Podsumowałaś ile Cię to wszystko kosztowało ?

Ostatnia edycja:
made i kotek :) - już się nie mogę doczekać jak mi tej wody przybędzie tu i ówdzie :tak: u lala !!! Wreszcie człeka caczne przypominać :))

tak, tak dziękujemy za info od oliwki - czyli ma się rozumieć, że wynik git , przynajmniej na czas postępowania :)?

Kocurku ogórku :-ppokaż no fotograficznie cóżeś zakupiła :) daj nacieszyć oklo :)

Aha a wzóki juz jakie macie - ja mam obsesje - wiem wiem waryjatka :)

reklama
made Tak, u jednego - wyszło powyżej 250zł (w tym podgrzewacz za 40:zawstydzona/y:) ale sporo zaoszczędziłam, jeśli brać pod uwagę wrockowe ceny :tak: Oprócz łóżeczka i wózka mam wszyściutko - też jakieś kremiki, pudry, płyny do kąpieli, proszki do prania, pampersiki newborn, no wszystko :-)

Hej naga - ale to same prawie pielęgnacyjno- higieniczne sprawy są :-D nie ma co pokazywać.. Mi sie podobaja aktualnie bebecar'y, a Tobie???

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry