reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej kochane! Nie wiem czy mnie jeszcze przyjmiecie do swego grona, bo na długo długo znikłam - chyba jeden z moich objawów ciążowych to był odrzut od komputera i internetu, a teraz to mi tak głupio, bo się czuję jak zdrajczyni, ale bardzo chciałam Was wszystkie pozdrowić, widzę, że już dużo nowych brzuszków się pojawiło!!!!! GRATULACJE - i przede wszystkim PALEMKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Z radości mowę odbiera!!!!!!!!!!!!!!!!
n015.gif

reklama
lil_maja no myślę, że chyba wybaczymy ;-) Hihi ;-) Wracaj do nas! :tak: :laugh2: I widzę już połowa ciąży za Wami! :szok: Już wiesz, co się "schowało" pod serduszkiem? ;-)

Paulina dziękuję :-) I wzajemnie, życzę, żeby wszystkie marzenia się spełniły! :-)

Serg a u Ciebie już 14 tydzień!!! Czas leci!!! Życzę Tobie oczywiście synusia - u mnie też pierwszy synuś i wiem jakie to szczęście - teraz bym chciała dziewczynkę - ale niestety dzidzia nogi zaciska - miałam się dowiedzieć 13 maja, potem 10 czerwca i niiiiiiiiiiiiiiiiiiiic! Boję się, że dowiem się dopiero w październiku a już jestem taka niecierpliwa, że szok - przede wszystkim dlatego, że wciąż rośnie nadzieja na dziewczynkę - już bym wolała się nie nastawiać, bo nie chcę źle zareagować jak zobaczę siusiaka hehe :))))

Paulinka
a Ty już na końcówce samej! Ja Maciusia rodziłam w 36 tygodniu - więc u Ciebie to już tuż tuż! Jak się czujesz????? BUZIAKI!

lil-no ja rodziłam Danielka w 42 tc, także mam nadzieję że tym razem pójdzie szybciej-tak liczę na 38tc;),czuję się różnie, zależy chyba od pogody i od tego co moja pannica wyprawia mi w brzuszku, a na poprzedniej stronie jest fotka mojej kuleczki-brzuszka;)

a ty czujesz się tak samo jak z Maciusiem w ciąży, czy inaczej?bo ja zupełnie inaczej stąd wiedziałam bez usg że będzie dziewczynka;)

Lil_maja ja się na razie nie nastawiam, mówię tylko o tym, jakie mam przeczucie... Dziwne to trochę, bo "odkąd pamiętam" zawsze chciałam mieć córeczkę, a teraz mi w głowie siedzi tylko synuś i synuś ;-) Najważniejsze, żeby Maleństwo było zdrowe, a co ma między nogami to już dalsza historia ;-) Chociaż właściwie wszyscy naokoło trajkoczą ciągle o tym, że na 100% będzie chłopak, do tej pory tylko 2 osoby wróżą nam córcię. Zaczynam powoli czuć presję "na siusiaka" :sorry: A Tobie życzę córeczki tym razem! :tak: Kiedy następne usg?
Ewcia cześć :-)

Paulinka ja też inaczej ciut się czuję - chyba o wiele gorzej w sumie, dopiero od niedawna nie wymiotuję (z Maciusiem w ogóle nie wymiotowałam). Wtedy za to wszelkie zapachy mnie denerwowały, teraz nie miałam nadwrażliwości na żadne zapachy, teraz senność na maksa i doły jak nie wiem, a wtedy do 7 miesiąca w pracy siedziałam. Więc ciąża inna - ale moja kumpela też drugą ciążę inaczej przechodzi, a jednak ma drugiego chłopaka. No i płeć Maciusia poznałam w 17 tygodniu, więc teraz moja cierpliwość jest mocno na próbę wystawiona - i sobie wmawiam, że skoro siusiaka nie widać, to może jednak dziewczynka - ale to mnie jeszcze bardziej męczy, wolałabym już na pewno wiedzieć i się nie domyślać :)
A Twoje zdjęcie widziałam i jak na 35 tydzień to malutki brzuszek!!!!!!!!!!!!!

Ewcia
a ja Tobie gratuluję, bo jeszcze nie zdążyłam! Śliczny CHŁOPAK!!!!!!!!!!!!!

Serg ja od początku ciąży czułam, że na pewno będzie chłopak, ale to, że siusiak się nie pokazał daje mi nadzieję na dziewczynkę. Ale bardzo mnie męczy takie gdybanie, bo tak jak mówisz, najważniejsze, żeby ZDROWE było! I ta presja na płeć nie ma sensu, ale ja nie umiem się jej pozbyć hehe :)) A następne usg 12 lipca dopiero!!!!!!!!! Mogłabym iść na 3D, ale to u mojego lekarza kosztuje 230 zł....

Ostatnia edycja:
Lil-a to ciekawe-no ja się czuję dużo gorzej niż z Danielkiem-z nim pracowałam do 8 mies. a teraz na L4 od 5 mies., brzuszek może wydaje się mały ale jest już lekko denerwujący i nisko ułożony, przez co bardziej problemowy;) ale końcówka już blisko, jeszcze ostatnie drobiazgi do zakupu i mogę zostać mamą po raz drugi;)
a jak twój smyk reaguje na to że będzie starszym bratem?

reklama
Paulinka no teraz to już Ci zleci, że ho ho... A jak brzuszek już nisko to naprawdę masz już niedaleko............. Maciuś wie, że mama ma w brzuszku dzidzię i że będzie miał rodzeństwo, ale dla niego to czysta abstrakcja, więc myślę, że jaka będzie reakcja przekonam się dopiero w październiku. A jak się Danielek zachowuje?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry