reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Serg no takie plamienia to zawsze stres, bo choć często są niegroźne to jednak wszędzie się trąbi, że od razu trzeba iść do lekarza i że różnie może się skończyć. Ja miałam ostatnie plamienia 2 tygodnie temu i to były dwa straszne dni. Ale będzie dobrze!

A jeśli chodzi o ciuszki to ja też parę rzeczy kupiłam wcześniej - myślę, że nie ma co przesadzać z przesądami. Teraz już nie muszę tyle kupować, bo mam pełno ciuchów po Maciusiu, ale nie mam śpiworka na zimę i dziś już prawie jeden na allegro kupiłam, ale zrezygnowałam, będę szukać na miejscu czegoś.

Palemka Ty też dużo wypoczywaj, śpij i jedz - a zobaczysz jak szybko zleci do 12 tygodnia!!!!!!!!! :-):-):-)

reklama
Palemka dokładnie, najlepiej jest przespać te 12 tygodni, to szybko zleci! :tak: :laugh2:

Kochane, zmykam do wanny i szykować się na wyjście z domku :tak: Zaglądam jednym okiem ;-)

Witajcie dziewczynki! Pamietacie mnie jeszcze?
Jak milo popatrzec na suwaczki, na brzusie...piekne to wszystko, gratuluje kazdej z osobna!!!

U mnie bez zmian.

Buziaki!

hej witam sie w pizamie i zaraz lece na sniadanie :)

palemka : tak jak serg pisala, doby sprzet i wprawiony lekarz zobaczy juz w 13 tyc plec dziecka
ja z synkiem pzo,alam plec na usg I trymestru w 13tc i natsepna wizyta potiwerdzila co lekarz widzial

teraz 1 czerwca moj gin tez robil usg I trymestru i widzial plec, mial lisi usmieszek i na koniec wykasowal 1 zdjecie "pupy" ;)
bo chcemy miec niespodzianke przy porodzie :) ale na pewno mozna juz znac plec od 13 tc!
asionek tez poznala plecna usg I trylestru wiec pewnie w tezw 13 tc :)

serg: powodzenia z byla firma! a to sie porobilo :)
lil, paulina : hej :)
paulina : fajne fotki i brzusio jaki juz pokazny :)

to i ja sie melduje :)

sergi - a w którym tygodniu można poznac płeć ?

ja poznalam w 12 tc i 5 dniu dokladnie :) pozniej dr potwierdzil i teraz na polowkowym znowu kolejny dr widzial siusiaka , zreszta my tez hehe

Dzień dobry :))))

Ja też tylko się przywitać, lecę do laboratorium po wyniki, mam nadzieję, że leukocytów nie będzie, a cukier w normie ;))
Życzę wszystkim Wam przyjemnego dnia, do później :-)

powodzenia :)

hej kobietki-witam się porannie, mam chwilkę bo akurat smyk ogląda Domisie;)
Serg-racja, walcz o swoje!!! ja miałam usg w 16 tyg. ale mała się zasłoniła, dopiero na połówkowym wyszło kto tam sobie u mmie pomieszkuje;)

a czy ktoś kojarzy jaka jest norma hemoglobiny w wynikach dla ciężarnej, bo wiem że normalnie to od 12,a mi wyszło z wyników 11,4 i mąż zaczyna mi panikować-a wiem że ciężarna może mieć ciut mniej?

norm nie znam dokladnie , ale wiem , ze spada w ciazy hemoglobina i mi tez spadla od razu ... takze to normalne :)

no dobra, znalazłam że od 11,5 może być norma, czyli nie jest ze mną tak żle;)
a ja się dzisiaj polansuje-a co;)!!!

mój mały komputerowiec na bb;)
Zobacz załącznik 363823

a to ja-35tc-sorki za strój ale słyszałam że czarne wyszczupla;)
Zobacz załącznik 363824

super synek :) i ty jaka zgrabna , brzusio wcale nie jakis wielki :)

Hej kochane! Nie wiem czy mnie jeszcze przyjmiecie do swego grona, bo na długo długo znikłam - chyba jeden z moich objawów ciążowych to był odrzut od komputera i internetu, a teraz to mi tak głupio, bo się czuję jak zdrajczyni, ale bardzo chciałam Was wszystkie pozdrowić, widzę, że już dużo nowych brzuszków się pojawiło!!!!! GRATULACJE - i przede wszystkim PALEMKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Z radości mowę odbiera!!!!!!!!!!!!!!!!
n015.gif

hej :) jasne , ze przyjmiemy :) fajnie , ze jestes :)

Agapa zamawiam sloiczek :)

Jos dokladnie jak piszesz z ta plcia :)

Jestem:)
Byłam na śniadanku,u koleżanek w nowym salonie kosmetycznym no i zapisać się na nowy semestr do szkoły bo przecież mnie wyrzucili:)))
Teraz jem sałatkę z kurakiem.
Serge ja Cię nie chcę martwić ale miałam tak samo:pragnienie córci ale wszyscy i wszystko wskazywało na synka,nawet to,że na usg nie wychodziła płeć:)
A tu surprise i jest Ninka:)))

Witam się z niewitanymi :-);-)

Ja już 2/3 pokosiłam, został tylko (albo AŻ) sad. Okazało się, że trzeba zakręcić rozrusznikiem i traktorek śmiga bardzo ładnie :cool2:
Skwar okropny, chwilka przerwy mi się należy, a co!

I kurka blada, chyba mi się nie przyjęły pomidorki, które wczoraj rozsadzałam :-( jakieś takie oklapnięte są :-( no nic, zostały mi 34 krzaczki.

Uciekam zjeść jakieś śniadanko :tak:

Bardzo dziękuję za kciuki :)
Niestety leukocyty nadal są :((( Cholera, a miałam nadzieję, że drink za prawie 50 zł da sobie z nimi radę, jednak NIE. Trochę mnie to podłamało, ale za to test obciążenia glukozą wyszedł dobrze...ufff :)))

Lil - słoneczko, jak miło Cię czytać :-) Nie uciekaj już od nas ;)))))

Palemka - gdzie będziesz robiła połówkowe ? Ja robiłam u Sodowskiego w klinice i polecam ;)))

Balbinka - Ty się dopiero za śniadanie zabierasz ? :szok:
Trzymajcie mnie !!! Do moich nozdrzy już obiad z kuchni dochodzi ;-) I jak Ty masz ciałka nabrać drobinko ? Smacznego !!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Balbinka dobra pora na sniadanie :)

Made super ,ze glukoza ok , a leukocyty tez w koncu pojda sobie precz :) szkoda tylko, ze drink za tyle kasy nie dal rady ...

Pysia mozna linka jakiegos do tych koszul ?? u nas niby mowia zeby brac dresik , ale jakas jedna koszulke sobie wezme :) do domu jak cos bedzie , ale sa tak okropne te co ogladalam , ze nie naloze :/

ide zaraz na ta SR , ciekawe jak bedzie , wsumie z tego co babka mowila to dzisiaj spotkania indywidualne z polozna ...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry