reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Oliwka czyli potwierdzasz moją teorię, że na butli dzieci się rzadziej budzą. Ja chcę karmić piersią, ale mój Maciuś dał mi tak popalić w nocy, że jakoś myślę o butli chociaż na noc...

Asionku witaj! Poznałaś już w 13 tygodniu płeć????? SZOK!!!!!!! I super dla Ciebie! Tym bardziej ogarnia mnie niecierpliwość, że ja płci jeszcze nie znam!!!!!!!!!! Nie wiem czemu ta moja dzidzia tak nogi zaciska!

Tak uważam:)
Widzisz ile maluch zjada przynajmniej:)

Ewula ja chyba bete zrobię w środę albo test w sobotę-niedzielę za tydzień
Jadę do domu spać,padam z sił,nie wiem co jest grane

reklama
asionek hej;) ja tez juz sie ie moge doczekać az sie dowiem czy chłopak czy dziewuszka;) teraz USG mam 12 lipca to bedzie własnie 12tc;)

oliwka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Lil - mam to szczęście, że jak tylko potrzebuję pomocy to zawsze ktoś się pod ręką znajdzie ;)) Chociaż mój Maniek woli sam dreptać niż być noszony ;)) Może to taki wiek...?
Płeć poznałam na USG połówkowym i będzie....synuś :-)

Kocurek - wiem, że mogą być podwyższone, ale nieznacznie, moje wskazuję na zapalenie pęcherza :((( W zeszłym tygodniu miałam 20-30, a wczorajszy wynik pokazuje już 30-50 wpw. Oczywiście w moczu. Najbardziej mnie wkurza fakt, że drink za 50 zł nie uporał się z tym dziadostwem, jestem wściekła...

A co myślicie o takiej teorii, że płeć dziewczynki później się zauważa i w ogóle trudniej stwierdzić? Dla mnie to jest nadzieja na to, że u mnie dziewczynka będzie hehe, ale pewnie sobie wmawiam....

Oliwka &&&&&&&&&&&&&&&& za testy!

Ewula &&&&&&&&&&&&&&&&& za usg!!!!!!!!!!

hej kobietki- witam się porannie-miałam dziś super pobudkę-takiego skurcza łydki dostałam że myślałam że padnę, na szczęście mąż jeszcze do pracy nie pojechał-potem był skurcz brzuszka;) z nerwów pomyłam już słoiki bo będę miała dziś 15kg truskawek do zakładania, uszykowałam rybkę na obiad a teraz wcinam czekoladę z orzechami i oglądam bajki z moim smykiem;)pozdrawiam

Ewula - hejka :)) Czuję się ogólnie dobrze, mdłości brak :) są mniej wiecej raz na dwa trzy dni po 30 minutek, ogólnie spoko, a jeśli o brzuszek idzie, to bolą już mniej , głównie rano, a biegunki już minęły i zmieniły sie na zatwardzenia :-Dhahahah jaki bezsens ;)A powiedz no mi od kiedy Tobie zaczęły się mdłości, bo ja się cały czas pocieszam, że może mnie ominął ;)

Made to gratuluję synusia! I super, że masz pomoc! A Maniek ile teraz ma lat? Jak Ty się w ogóle teraz czujesz? Bo pamiętam, że początki miałaś ciężkie...

Paulinka witaj i nawet nie mów mi o czekoladzie z orzechami! Smaka mi narobiłaś!

A jeśli mowa o czekoladzie to jak u Was apetyty, jak waga, jak kilogramy? Mi się chyba ostatnio apetyt zaostrza, bo mdłości powoli przechodzą i boję się, że teraz będą mi strasznie kilogramy leciały....

Palemka :))))))))))) Mdłości to faktycznie nic przyjemnego..........

Just, mój Mikoś też potrafił dłuuuugo wisieć na cycu...
Dawałam smoka- wypluwał, poszłam do sklepu kupić coś podobnego do cycucha- no i jak widzę, że już nie je, a trzyma, to zamiana na smoka:-D i tym oto sposobem robię Dziecię w kulki:zawstydzona/y::sorry: a smoka kupiłam z lovi ;)

pochwalę się i tu, jakiego to mam "wielkiego" Synusia:laugh2:

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry