reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ewcia-śliczności;), no ja też miałam małego ssaka i musiałam dawać smoka;)

o kurcze znów skurczybyka miałam-a ja w ogóle nie gotowa-ciekawa jestem co moja koleżanka kombinuje;)

Lil-ja się nie umiem kontrolować;)

reklama
palma mni meczy od konca 4tc;-( taki zwyczaj rano wstaje siusiu żyganie:-D i tak samo koło 12.00 i koło 18.00 hahaha ale daje rade. Mnie tez męcza troche jelita, wzdecia zaparcia no samo fajne;)

rurka buziaki

Paulina, ja w 36 tygodniu wylądowałam na porodówce na 3 dni, bo miałam skurcze, ale nic się więcej nie działo i wypuścili mnie do domku:tak:;-)

Lil - a dziękuję, mdłości już sobie poszły w niepamięć, trochę jeszcze mam problemy z niskim ciśnieniem i zdarzają mi się omdlenia, staram się więc nie wychodzić w upały do 16 i jakoś daję radę ;-) Mój synuś 20. czerwca skończy rok i pięć miesięcy :)))
Co do kilogramów, ja w pierwszych trzech miesiącach trochę ich straciłam, nie jestem w stanie precyzyjnie określić ile. Kieruję się wagą sprzed ciąży, więc przytyłam do dzisiaj 4 kg :-p ale nie ukrywam, że staram się panować nad apetytem :-D Ostatnio mnie jakoś rozsądek opuścił i umierałam całą noc....nigdy więcej !!! :-D)))))))

no właśnie Ewcia-ale ja nie chce już lądować;), to są pewniakiem skurcze braxtona-hickinsa-przepowiadające-tylko dosyć mocne, ale na szczęście strasznie nieregularne-w poniedziałek wizyta u gina to się skontroluje;)

oki a my zmykamy chwilowo na dworek;)

Ostatnia edycja:
Made to malutko przytyłaś! No i w sumie może te niedogodności żołądkowe są dobre w tym, że nie można za dużo zjeść bez przykrych konsekwencji :)) Ja też jak się przejem to MASAKRA!!!!!!! Życzę Ci oby powoli coraz lepiej było z ciśnieniem!

Powoli uciekam, bo zaraz obiadek i spanko - a potem cały weekend mnie nie będzie. BUZIAKI DLA WSZYSTKICH!

pysia - nie ma zapisów, lekarz przyjmuje 17-19, przychodzisz i czekasz ;-) całe szczęście, że siedzi do ostatniej pacjentki. Zdarzało się, że przyjmował mnie o 23 :szok: Dzisiaj pojadę na 17, już kilka razy udało mi się być trzecia, a raz to nawet druga byłam :-D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry