just_boogie
Mama Pędzącej Stopy
Sergee Kochana, nie ma się nad czym zastanawiać ;-) nie myśl o takich rzeczach, ja nie obejrzałam nawet jednego filmiku z porodem, nie pytałam jak poród wygląda, bo stwierdziłam, co zresztą przyniosło swoje rezultaty, że każdy poród jest inny, każda kobieta wszystko inaczej znosi, inny próg bólu, inne nastawienie, inna pomoc przy porodzie 
ale jedno wiem na pewno, jeśli Twój mężczyzna chce być przy porodzie, to bardzo będzie Ci pomocny
teraz nie wyobrażam sobie gdyby nie było tam ze mną Kasi, kto dałby mi pić, kto wytarłby buzię mokrym ręcznikiem??? To wielki zaszczyt być w takiej chwili z kobietą, która rodzi na świat nowe życie
Kocurrek zaglądaj do skrzynki w przyszłym tygodniu
Kochana nie tylko we Wrocku była taka pogoda, ja myślałam, że mi głowę urwie wczoraj, taki pulsujący ból głowy
czyli mówisz wszystkie konfiguracje były zaliczone
Moja droga, ten wasz G. szykuję piękną chaciendę dla Was
a co do sentymentów, to ja też jestem cholernie sentymentalna i miałam straszny problem z zapakowanie wszystkich gratów
trzeba było to wszystko wypierniczyć, a nie z domu zbieranie robić, ale weź i to wyrzuć 

MADE KOLEŻANKO!!!!! GDZIE SIĘ CHOWASZ????

ale jedno wiem na pewno, jeśli Twój mężczyzna chce być przy porodzie, to bardzo będzie Ci pomocny
teraz nie wyobrażam sobie gdyby nie było tam ze mną Kasi, kto dałby mi pić, kto wytarłby buzię mokrym ręcznikiem??? To wielki zaszczyt być w takiej chwili z kobietą, która rodzi na świat nowe życie
Kocurrek zaglądaj do skrzynki w przyszłym tygodniu

Kochana nie tylko we Wrocku była taka pogoda, ja myślałam, że mi głowę urwie wczoraj, taki pulsujący ból głowy
czyli mówisz wszystkie konfiguracje były zaliczone

Moja droga, ten wasz G. szykuję piękną chaciendę dla Was
a co do sentymentów, to ja też jestem cholernie sentymentalna i miałam straszny problem z zapakowanie wszystkich gratów
trzeba było to wszystko wypierniczyć, a nie z domu zbieranie robić, ale weź i to wyrzuć 

MADE KOLEŻANKO!!!!! GDZIE SIĘ CHOWASZ????
Ostatnia edycja:
ale co tam, trzeba korzystać