reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
puk puk ....

smaże racuszki z jabłuszkiem serkiem homo niewiadomo i cynamonkiem i bananem :) - ma któraś chętkę ??? bo sama to ja nie lubię jeść :)

to nie :-(...zjadłam 10 sztuk :eek:

u nas burza :crazy:

Ostatnia edycja:
reklama
hej kochane :)
ja dzisiaj nam morzem caly dzien :) poplazowalam , pokapalam sie , a teraz w domku relax z mezem :)

dzien dobry;-)

wczorajsza wizyta u dziadkow udana;-)
później spacer na miasto;-)
he:-D tatus zakupił Rafikowi bejzbola dmuchanego:-D:-);-)

no a poxniej mamusia z tatusiem poszli na koncert Ewy Farny:-D;-);-)
a dzisiaj Kasia Wilk i Kasie Cerekwicka;-)

A Rafik jakiś maruny dzisiaj . MOze to ta pogoda.;/ teraz śpi sobie na brzuszku;-):-)
wiec ja pokorzystam i sie połoze;-)

wpadne moze troszke później;*

miłej niedzieli kochane;*
ucałujcie dzieciaczki i poglaskajcie brzuszki;*
;***
CMOK;*

super , ze katywnie spedzacie czas :)
a gdzie fotki malego Rafalka ?? :) buziaki dla was !!

No chyba nie zejdzie.Wypróbowałam już wszystko!
Ale to nic...to są dwie plamki na nogawce od jeansów,od zewnątrz na nieszczęście.Właśnie porobiłam w nich dziurki-strzępki,na całych nogawkach i mała będzie miała modne jeansy:)
Dziury powinny odwrócić uwagę od plam

oj chyba nie spierze sie tak latwo ... moze za ktoryms razem pusci mi sie tak zdarzalo
a wene widze masz wiec i spodnie uratujesz :)

Dzień dobry :-D

czy ktoś szukał Żuczka??? :-D:-D:-D:-D o to i on :cool:

piekny zuczek :))

Rurka :-) A dziękuję, dobrze :-) mdłości już prawie przeszły, chociaż czasami słabo mi się robi na mieście i nie wiem, czy to czasem nie są początki curzycy ciążowej, bo dochodzą do tego zawroty głowy i trzęsienie rąk, duszności, mroczki przed oczami... :-( A nawet nie wiem, czy tutaj robią badanie z glukozą :dry:

kurcze to moze wymus jakos na nich to badanie ?? oby to nie byla cukrzyca &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

biggrin.gif
dobri den !!!
shocked.gif
happy8se.gif
YouTube - ‪Enej-Radio Hello [Dobry Den]‬‏

pobudka wstawać i nie gadać !!!

227035xiktrwi02p.gif

reklama
Dzień dobry :)))

just - kolejny raz wzdycham patrząc na żuczka, co ja tu mogę innego aniżeli - słodycz sama w sobie :-D))))) A jaki On ma piękny, prosty noseczek :zawstydzona/y: CUDEŃKO !!! A ten strój Kochana to gdzie znalazłaś ?

pysia - a więc tak: leukocytów niby przybyło, ale lekarza zastanawiają pozostałe parametry, które o dziwo są rewelacyjne jak na infekcje pęcherza :confused: Przepisał mi globulki, bo mam upławy, które według niego mogą powodować fałszywy wynik. Zalecenie jest takie: Powtórzyć wyniki moczu, ze środkowego strumienia, podmywając się jedynie wodą :zawstydzona/y: Jeśli po tym badaniu ilość leukocytów przekroczy 10 to wdrażamy antybiotyk. Jutro będą wyniki :)

Kocurku - widzę, że u Ciebie też pracowicie, jak to w weekend z G. :-))))))

Wiola, jos - a Wy już się nie wygłupiajcie, tylko wracajcie z tych "wakacji" :))

Poza tym weekend miałam wypełniony co do minuty. W sobotę byliśmy na dniu otwartym w żłobku :-) Maniek poznał dziewczyny i już ma narzeczoną :))))))
Personel wydaje się być całkiem miły....na moje oko :-p ale ja generalnie pozytywnie oceniam ludzi, wyjdzie pewnie w praniu ;))))
To by było na tyle tak po krótce ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry