reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Kobietki, ja tylko na chwilkę, zajrzę później, bo zaraz na miasto wybywam ;-)

Mlodamamusia najlepszego dla Rafałka! :tak: I gratuluję zmieszczenia się w spodnie ;-) Duży sukces! :laugh2:

Oliwka, a wiesz, że to ciekawe? Ja też w "trafionym" cyklu jakos dziwnie spokojna byłam i nie rzucałam się na każdy napotkany test ;-) Owszem, zrobiłam go przed terminem, ale jakoś dziwnie spokojna byłam, że i tak pokaże II kreski! :szok::zawstydzona/y::-) Więc trzymam kciuki za Ciebie &&&&& i jeszcze fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ;-)

Jos buziaki i pozdrowionka :-) :tak:

Wiesz Serge,nadziei nie mam ale jakoś tak dziwnie się zaczynam czuć...jakby mi się w brzuchu coś ''działo'' takie mam odczucie...

jestem ... ale mialam noc i dzien porazka :/

no wiec wpierw zaczne od nocy hehe
obudzilo mnie nad ranem pelzanie czegos po moim barku :/ strzeplam to badziewie i chcialam dalej isc spac , ale za jakis moment znowu czuje cos dziwnego tym razem we wlosach na glowie
strzepnelam to , ale zapalilam lampke tym razem , patrze , a na mojej poduszcze wielka zilona bestia !!! nie wiem co to bylo , takie cos tak konic , ale ogromny wielkosci prawie mojej reki :( S sie przestraszyl hehe , ale jakos to zlapal i wyrzucil przez okno , ja przy okazji zbilam szklanke z woda ( to juz ktoras z kolei odkad w ciazy jestem , niedlugo nie bede miala w czym pic )
nie moglam zasnac , ale w koncu jakos sie jeszcze zdrzemnelam do 8
u nas na balkonie tez w nocy jaszczurki przylaza ... normalnie zoo hehe , a dodam , ze mieszkam w centrum miasta na 3 pietrze wiec nie wiem ja to wpelza do mnie ??

oki pozniej poszlam do lab na ta glukoze
wpierw pobranie krwi plus inne badania 5 ogromnych filek krwi :(
wypilam to nawet nie bylo zle ' dalam babce cytryne zeby mi wcisnela ) no i mam siedziec te 2 h ... gdzies po ok 50 min. czuje , ze momentalnie rzygac mi sie chce , w glowie sie kreci , zlalam sie cala potem mokra bylam strasznie i glosy z oddali zaczelam slyszec :( przestraszylam sie , ale sil wstac nie mialam , na szczescie kaurat szla pielegniarka zobaczyla co sie ze mna dzieje , wziela mnie z kolezanka i zabrala do pokoju na kanape ... tam mi sie troche lepiej zrobilo , zapytalam sie jej powiedziala , ze to sie zdarza wlasnie do 1 h po wypiciu tej mikstury i dlatego nie wypuszczaja do domu ... za niedlugo przyszla babka pobrala mi znowu krew ( swoja droga myslalam , ze pobieraja tylko przed i po ) i poszla , a ja zasnelam tam
jak wstalam to juz minely te 2 h wiec poszlam sie upomniec , ze ja tam leze jeszcze hehe
wziela mnie juz 3 baba na nastepne pobieranie krwi , dwie lapy juz pokute mialam , a wczesniej inne wbic sie nie mogly , bo ja mam takie zyly , ze ich nie ma prawie :( wiec szukala z 10 min. gdzie w koncu zostala tylko jedna zyla ta co wczesniej i musiala sie w nia wbic :/ bolalo jak cholera ( normalnie nie boli mnie nigdy )
wyszlam w koncu juz bylam pod lab jak jakas babka do mnie , ze mi z reki sie krew leje ... patrze a cala lapa w krwi , cieknie struzka ( nawet nie wiedzialam , ze moze tyle leciec z takiego czegos ) wiec wrocilam do lab niech mi zrobi cos z ta zyla ... lapy mam pocharatane , siniak bedzie jak u cpuna :/
ogolnie porazka ta glukoza na calej lini :( mam nadzieje , ze nie bede juz musiala przez cos takiego przechodzic , bo mam dosc

Kocurek jak nie robilas tego badziewia to nie czytaj hehe

hej

mlodam: najlepszego dla rafika!

oliwka : &&&&&& za test :))))))))))))))))))

asionek: biedny zuczku... widze ze mialas zapoznanie z cudownym glukozowym badaniem... :(
mam nadzieje ze juz wiecej robic nie bedziesz tego badziewia... Odpocznij sobie teraz :)

Hej hej, ja już po "wycieczce" na miasto - 3 godzinny spacer! :szok: Podreptałam trochę po agencjach pracy, porejestrowałam się gdzie mogłam... W środę mam spotkanie o 10:00 tez w jednej agencji, zobaczymy, co się da zrobić...

Swoją drogą, przepiękna pogoda dzisiaj w moim mieście :laugh2: Słonko, ciepło, aż chce się żyć! :tak:

Kocurek, Jos, Asionek buziaki :-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry