reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej kochane. Wpadam pozdrowić i powiedzieć, ze nadal jestem w dwupaku:-)Nie wiem jak długo jeszcze bo dzis zaczął mi odchodzić czop ale skurczy nie mam a z tym czopem to nie wiadomo jak i kiedy:-)Buziaki

reklama
jos - czyli zapraszać na kolacje ? :-D)))) Fajnie, że spędzasz miło ten czas i Polduś zadowolony.

Wisienka - no to Kochana....Ty już jedną nogą jakby na porodówce :-p Daj znać w razie cuś ;-) Jak nie nam, to przez mamitkę :))))

W Hiszpanii też obowiązkowa. ale ja pracowałam na nocki,kończyłam o 6 rano,musiałabym po pracy od razu jechać 30min autobusem do centrum,potem tam siedzieć itp a ja bez jedzenia mdlałam,nie dałabym rady!Zwłaszcza po nocce w pracy.
No i nie poszłam.
Na jakąś punkcje też nie!Nie dałabym sobie igły w brzuch wbijać,nie wiem co chcieli z tym badaniem,podobno robi się je kobietom w jakimś tam wieku a nie 24latce...

hmm to nie xiem po co ci chcieli robic ?? jak juz Jos napisala to sie robi dopiero jak sa jakies wskazania do tego i nie jest to tylko wiek ..najwazniejsze , ze mala zdrowa :)

asionek współczuję, przede mną glukoza.... mam skierowanie

dasz rade :)

Hej kochane. Wpadam pozdrowić i powiedzieć, ze nadal jestem w dwupaku:-)Nie wiem jak długo jeszcze bo dzis zaczął mi odchodzić czop ale skurczy nie mam a z tym czopem to nie wiadomo jak i kiedy:-)Buziaki

wow to juz coraz blizej :))) bedzie nastepe bebe na forum :) super !!

Dzwonili do mnie z jednej z agencji - jutro idę do pracy, jak człowiek na rano do 14:00, a nie na 12 godzin... :-p Trzymajcie kciuki, żeby to była jakaś normalna praca w ludzkich warunkach... ;-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry