Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

A ja osobiście ciekawam straszliwie pierwszych wrażeń z córcią - mamy identyczną sytuację 
Pozdrowienia..! 
a dziś dokonaliśmy zamiany "Pocieszyciela", bo ten od cioci Karoli, jest chyba za ciężki dla Remka na razie, dostał taki z Nuka, taki przylegający do jego buźki i jest cisza
ufff... Mamie ulżyło, bo cyczki na wyciągu były w ostatnim czasie 
ja przeżyłam to bez cytryny, więc moje Panie, dacie radę 
Remek śpi, a ja się kręcę, kurka wodna nie mieli kiedy się na sen zebrać 

Dzień dobry :-)
Asionek, przeczytałam teraz Twojego ostatniego postanie wierzę, że są tacy ludzie
A i te kobiety ???!!! Skończy się, jak się jakimiś syfami pozarażają, żal mi tylko tych przyszłych albo już narodzonych dzieci
Idę dopić kawkę i nadrobić Was ;-)
hej kobietki-my właśnie oglądamy jedynkowe przedszkole z Danielkiem. co do wizyty u gina, to niby wszystko oki, tylko podobnie jak Made mam leukocyty w moczu i muszę sobie zaaplikować "drinka"-mój lekarz bardzo się zdziwił że ten śmieszny proszek można nazwać "drinkiem", bo w ustach ciężarnej dosyć śmiesznie to brzmi
, dopiero jak mu wyjaśniłam że chodzi mi o ten proszek to przestał się dziwić
. mala na razie nie planuje żadnej akcji, choć boli mnie dziś szyjka po wczorajszym badaniu, ale jakby coś gin obiecał że po 38 tyg. zbada mnie tak że akcja się ruszy, mam nadzieję że nie będę musiała czekać na małą jak na Danielka
.
pozdrawiam!
Jutro Wam zapewnię trochę emocji![]()
Idę na betę!
Asionek ja co prawda nie widzialam co ten koleś tu na bb wypisywał ale jestem w szoku jak można coś takiego robić. Nie wyobrażam sobie iść z innym facetem do łóżka po to, by mieć dziecko....szkoda tego dziecka i tyle. A i co na to mąż takiej kobiety co idzie z tym obcym facetem do łóżka? Wiem - jest równie powalony jak ta żona![]()
oliwka kurde.. KURDE...!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&))))))))))))))))))))))))
Ależ wypadłam z obiegu masakrycznie - ciągle gdzieś latam ;-) Wybaczcie :-)
Dzień dobry
o matko... nie wiedziałam, że tak mało będę sypiała i przestanę reagować na telefonya dziś dokonaliśmy zamiany "Pocieszyciela", bo ten od cioci Karoli, jest chyba za ciężki dla Remka na razie, dostał taki z Nuka, taki przylegający do jego buźki i jest cisza
ufff... Mamie ulżyło, bo cyczki na wyciągu były w ostatnim czasie
widzę, że Panie na etapie glukozyja przeżyłam to bez cytryny, więc moje Panie, dacie radę
wybieramy się na spacer, tylko mój tata przyciął komaraRemek śpi, a ja się kręcę, kurka wodna nie mieli kiedy się na sen zebrać
![]()
cześć i czołłłem
Just ciesz się ze Remik śpi. Bo Rafikowi jakoś sie nie chce spać .;-)
Dzisiaj idziemy na bioderka:-)
Dziewczyny jest mozliwe zeby tak straszknie leciało mi mleko zeby Rafik co chwilke sie ksztusił.
A leci mi okropnie..
cześć i czołłłem
Just ciesz się ze Remik śpi. Bo Rafikowi jakoś sie nie chce spać .;-)
Dzisiaj idziemy na bioderka:-)
Dziewczyny jest mozliwe zeby tak straszknie leciało mi mleko zeby Rafik co chwilke sie ksztusił.
A leci mi okropnie..