reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
OLIWKA ja też zaciskam &.
WISIENKA za ciebie też.
Ja uciekam zaraz do szkoły bo córka ma dyskotekę pożegnalną ze swoją wychowawczynią bo kończy III kl.
Pamiętajcie o głosowaniu. Jak wróce wrzucę przypominającego linka:-D

reklama
pysia na pewno nie w tym tygodniu... ani nie w przyszłym :-p

mlodamamusia cudny Rafik :-):-) A Ty widzę wróciłaś już zupełnie do siebie :-D

wisienka melduj częściej co się dzieje, bo my tu teraz przez Ciebie jak na szpilkach będziemy :-):-D A ja osobiście ciekawam straszliwie pierwszych wrażeń z córcią - mamy identyczną sytuację :-D

jos wypoczywaj i korzystaj ile wlezie :tak: Pozdrowienia..!

Moja koleżanka made też coś się obija ostatnio... co prawda nie tak jak kocurek, ale jednak ;-)

Ostatnia edycja:
Dzień dobry :-D

o matko... nie wiedziałam, że tak mało będę sypiała i przestanę reagować na telefony :szok: a dziś dokonaliśmy zamiany "Pocieszyciela", bo ten od cioci Karoli, jest chyba za ciężki dla Remka na razie, dostał taki z Nuka, taki przylegający do jego buźki i jest cisza :tak: ufff... Mamie ulżyło, bo cyczki na wyciągu były w ostatnim czasie :zawstydzona/y:

widzę, że Panie na etapie glukozy :-p ja przeżyłam to bez cytryny, więc moje Panie, dacie radę :cool2:

wybieramy się na spacer, tylko mój tata przyciął komara :-D Remek śpi, a ja się kręcę, kurka wodna nie mieli kiedy się na sen zebrać :eek:

cześć i czołłłem :-D

Just ciesz się ze Remik śpi. Bo Rafikowi jakoś sie nie chce spać .;-)

Dzisiaj idziemy na bioderka:-)

Dziewczyny jest mozliwe zeby tak straszknie leciało mi mleko zeby Rafik co chwilke sie ksztusił.
A leci mi okropnie..

hej :)

Dzień dobry :-)

Asionek, przeczytałam teraz Twojego ostatniego posta :szok: nie wierzę, że są tacy ludzie :szok::szok::szok: A i te kobiety ???!!! Skończy się, jak się jakimiś syfami pozarażają, żal mi tylko tych przyszłych albo już narodzonych dzieci :confused2:

Idę dopić kawkę i nadrobić Was ;-)

no porazka na calej lini co ludzie wymysla i co wyrabiaja :/

hej kobietki-my właśnie oglądamy jedynkowe przedszkole z Danielkiem;). co do wizyty u gina, to niby wszystko oki, tylko podobnie jak Made mam leukocyty w moczu i muszę sobie zaaplikować "drinka"-mój lekarz bardzo się zdziwił że ten śmieszny proszek można nazwać "drinkiem", bo w ustach ciężarnej dosyć śmiesznie to brzmi;), dopiero jak mu wyjaśniłam że chodzi mi o ten proszek to przestał się dziwić;). mala na razie nie planuje żadnej akcji, choć boli mnie dziś szyjka po wczorajszym badaniu, ale jakby coś gin obiecał że po 38 tyg. zbada mnie tak że akcja się ruszy, mam nadzieję że nie będę musiała czekać na małą jak na Danielka;).
pozdrawiam!

super , ze jest ok , a infecja oby szybko przeszla !!!
hehe usmialam sie z tego tekstu o badaniu :) niezly ginek :)

Jutro Wam zapewnię trochę emocji:)
Idę na betę!

to ja juz trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :)

Asionek ja co prawda nie widzialam co ten koleś tu na bb wypisywał ale jestem w szoku jak można coś takiego robić. Nie wyobrażam sobie iść z innym facetem do łóżka po to, by mieć dziecko....szkoda tego dziecka i tyle. A i co na to mąż takiej kobiety co idzie z tym obcym facetem do łóżka? Wiem - jest równie powalony jak ta żona :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

jak dla mnie to patologia ::/ obrzydliwe to i tyle ... tym bardziej , ze mozna normalnie jak czlowiek isc do kliniki i tam sie zajma toba i bezpiecznie i normalnie , a nie takie szopki :/

oliwka kurde.. KURDE...!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :)))))))))))))))))))))))))

Ależ wypadłam z obiegu masakrycznie - ciągle gdzieś latam ;-) Wybaczcie :-)

nie przemeczaj sie za bardzo !! :)

Dzień dobry :-D

o matko... nie wiedziałam, że tak mało będę sypiała i przestanę reagować na telefony :szok: a dziś dokonaliśmy zamiany "Pocieszyciela", bo ten od cioci Karoli, jest chyba za ciężki dla Remka na razie, dostał taki z Nuka, taki przylegający do jego buźki i jest cisza :tak: ufff... Mamie ulżyło, bo cyczki na wyciągu były w ostatnim czasie :zawstydzona/y:

widzę, że Panie na etapie glukozy :-p ja przeżyłam to bez cytryny, więc moje Panie, dacie radę :cool2:

wybieramy się na spacer, tylko mój tata przyciął komara :-D Remek śpi, a ja się kręcę, kurka wodna nie mieli kiedy się na sen zebrać :eek:

no smoki tez sa rozmiarowe i trzeba dobrac dobrze , zeby nie przeszkadzal
a glukoza nie jest zla do wypicia , gorzej pozniej co sie moze dzic po jej spozyciu :(

Dziewczyny jest mozliwe zeby tak straszknie leciało mi mleko zeby Rafik co chwilke sie ksztusił.
A leci mi okropnie..

hmm nie wiem ... a moze troche inna pozycja przy karmieniu by pomogla ?? ciezko doradzic

A leci mi okropnie..

Mloda moze przed karmieniem odciagnij troszke pokarmu,wtedy nie bedzie tak szybko lecialo ;-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry