reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hehe Mloda :)))
z tego co kojarze to jakos po 6 lub 8 tyg.
ogolnie po kontroli u gina tej co jest po porodzie
ale niektora laski dzialaja wczesniej :)
ty chyba sie dobrze czujesz jak juz ci figle w glowie hehe

reklama
hej ja tylko na chwilkę

Młoda-masz teoretycznie szlaban na 6 tyg.,potem kontrola u gina czy wszystko się pogoiło i jak masz zielone światło to można szaleć. nie kombinuj teraz dziewczyno bo mimo że możesz czuć się dobrze możesz sobie zaszkodzić-mnie po Danielku też szybko kusiło ale poradziliśmy sobie inaczej;)

oki a ja byłam dziś u gina,będę jutro na forum to napiszę co i jak,mykam się kąpać bo padam na twarz,buźka

Ostatnia edycja:
Mloda hehe to dobrze , ze juz doszlas do siebie :) ale lepiej poczekaj na wizyte kontrolna ...:)

Pysia jasne , ze dasz rade :)

Paulina no to czekamy na relacje :)

dobrej nocki :)

pametacie tego kolesia co sie oglaszal na BB , ze moze pomoc w zrobieniu dziecka ??
wlasnie zerkam na Miasto Kobiet i takich dwoch tam jest ... porazka na maksa
jeden to wogole dobry , bo ma zone , a zapladnia baby obce :szok: bo lubi sex i sobie por.... za przeproszeniem i ma radoche i jeszcze mu placa do tego .... jakie kobiety sie zgadzaja na cos takiego ?? nie mysla o chorobach ?? kuzwa przeciez to chore jakiegos faceta z ogloszenia wychaczyc i pojsc z ni do lozka zeby miec dziecko :/ przeciez jak cos sa banki spermy od tego ,a nie takie jazdy
dobrze Molek sie go zapytala czy sie nie boi , ze te baby go podadza o alimenty , bo prawnie moga wszystkie ...
powalone to jest na maksa

Ostatnia edycja:
Dzień dobry :-)

Asionek, przeczytałam teraz Twojego ostatniego posta :szok: nie wierzę, że są tacy ludzie :szok::szok::szok: A i te kobiety ???!!! Skończy się, jak się jakimiś syfami pozarażają, żal mi tylko tych przyszłych albo już narodzonych dzieci :confused2:

Idę dopić kawkę i nadrobić Was ;-)

hej kobietki-my właśnie oglądamy jedynkowe przedszkole z Danielkiem;). co do wizyty u gina, to niby wszystko oki, tylko podobnie jak Made mam leukocyty w moczu i muszę sobie zaaplikować "drinka"-mój lekarz bardzo się zdziwił że ten śmieszny proszek można nazwać "drinkiem", bo w ustach ciężarnej dosyć śmiesznie to brzmi;), dopiero jak mu wyjaśniłam że chodzi mi o ten proszek to przestał się dziwić;). mala na razie nie planuje żadnej akcji, choć boli mnie dziś szyjka po wczorajszym badaniu, ale jakby coś gin obiecał że po 38 tyg. zbada mnie tak że akcja się ruszy, mam nadzieję że nie będę musiała czekać na małą jak na Danielka;).
pozdrawiam!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry