reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Asionek nie wiem dlaczego ale jak czytałam twoją opowieść pt GLUKOZA to się popłakałam ... ze śmiechu. Wyobraźnia zadziałała:-D:-D:-D Wiem że tobie pewnie nie było tak wesoło, ale ty to tak humorystycznie opisałaś że szok.
Oliwka a kiedy masz termin @ i kiedy testujesz?

Ja się znowu przypominam z tym głosowaniem. Jednocześnie uczulam, bo sama się wkopałam. Trzeba kliknąć 2x słowo GŁOSUJ. Wtedy pojawi się podziękowanie za oddany głos. Jeśli klikniemy raz głos jest nie zaliczony. Nivea bardzo proszę o wsparcie i przekazanie info dalej.

reklama
Zobacz załącznik 364909Zobacz załącznik 364910Zobacz załącznik 364911

mój mężczyzna !;**

oliwka tez tak miałam nie doszukiwałam sie objawow nie kupywałam testow i bach co się okazało ze jestem w ciąży;-) więc kto wie:-)

o zesz kurka siwa;-) mój synek ma dzisiaj imieninki :-D:-D

jej jest cudny !!! slodziak maly :)
wszystkiego naj dla malego Rafika :)

Wiesz Serge,nadziei nie mam ale jakoś tak dziwnie się zaczynam czuć...jakby mi się w brzuchu coś ''działo'' takie mam odczucie...

no to trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :))

spokojnie Kocurek :) podobno rzadko sie zdarza taka reakcja , ale lepiej wiedzeic , ze moze tak byc , bo ja nie wiedzialam ( myslala , ze co najwyzej zwroce to , bo bedzie zle ) i sie przestraszylam jak mnie sieklo :/

hej

mlodam: najlepszego dla rafika!

oliwka : &&&&&& za test :))))))))))))))))))

asionek: biedny zuczku... widze ze mialas zapoznanie z cudownym glukozowym badaniem... :(
mam nadzieje ze juz wiecej robic nie bedziesz tego badziewia... Odpocznij sobie teraz :)

no dobrze , ze to badanie nie robi sie co miesiac w ciazy , bo chyba bym juz nie poszla wiecej :( okropne to jest :/

Asionek nie wiem dlaczego ale jak czytałam twoją opowieść pt GLUKOZA to się popłakałam ... ze śmiechu. Wyobraźnia zadziałała:-D:-D:-D Wiem że tobie pewnie nie było tak wesoło, ale ty to tak humorystycznie opisałaś że szok.
Oliwka a kiedy masz termin @ i kiedy testujesz?

Ja się znowu przypominam z tym głosowaniem. Jednocześnie uczulam, bo sama się wkopałam. Trzeba kliknąć 2x słowo GŁOSUJ. Wtedy pojawi się podziękowanie za oddany głos. Jeśli klikniemy raz głos jest nie zaliczony. Nivea bardzo proszę o wsparcie i przekazanie info dalej.

no teraz to i ja sie smieje , szczegolnie z tego spania tam i ze babki zapomnialy o mnie :-D
ale lapa cala boli , a wsumie zyla co mi przebili :/ blee

oliwka - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& 1500 100 900 ;-)

mloda- wszystkiego naj naj naj cudniejszego najpiękniejszego i dużo słoneczka dla Rafisia :)):-)

jos - o co chodzi, coś pisałyscie o badaniach, ja mam jakąs glukozę na czczo zrobić, to tez jakieś bleee jest, bo jutro mam to zrobić i inne badania, bardzo dużo, w piatek mam gina, mam nadzieje,że wyniki już będą ;) Jos, a jak ty się czujesdz wogóle ? Jak synuś ?

Mam dziś jakiś smutaskowy dzień :( nie wiem o co chodzi i podbrzusze mnie jeszcze trochę napiernicza:(
wogóle czuje się jak kupa ... :((

asionek - ja mam jutro jakąś glukoze na czczo i widze, że tez z tym miałaś do czynienia - niedobre to ???:eek:

Palemka nie wiem czy wszystie smakauja tak samo , ale nie bylo to zle :) wzielam swoja cytryne i luzik jak lemoniada ciut przyslodka
gorzej z reakcja na to g.... pozniej ...
glowa do gory ja tez czasami mam takie dni z deprecha i jakims obnizonym samopoczuciem ... norma :)

Hej urocze Panie:)
Agapa @?nie wiem,chyba sobota-niedziela wg owu ale strasznie boli mnie brzuch jak na @@@@,dzisiaj się zaczęło i boli coraz bardziej!
Asionek współczuję Ci,ja na glukozę nie pojechałam:))))
Palemko,dziękuję:)
Kocur,co Cię tak mało?
Ja byłam na zabiegu na włoski,keratynowa odbudowa:) Mam teraz hery jak aksamit:szok: Boskie są:)
Pożarłam kebab i mam zgagę:(((

Palemko - Tobie będą pobierać krew z palca, to jak w przypadku cukrzyków, to badanie nie ma nic wspólnego z krzywą cukrową, którą lekarz zleca między 24 - 28 tygodniem ciąży. Nic nie będziesz musiała pić, a krwi potrzeba dosłownie kropelkę z palca i po bólu ;-) Powodzenia :)))

jos - Ty to się potrafisz zadomowić :-p Wpadaj częściej i wypoczywaj :)))

Asionek współczuję przeżyć z glukozą i pobieraniem krwi itd... a może Ci nie ucisnęla dobrze po pobieraniu krwi ręki? Bo się powinno. W innym przypadku własnie powstają sińce
made aaaa to takie buty do roboty :P oby było lepiej

nie no scisneli mi lape i to dlugo i mocno ... ja mam takie zyly ciulate co nie wylaza :/ zawsze jest problem , a dzisiaj juz po 2 kluciach to trzecie calkiem do du... wyszlo i mi przebila zyle :/ teraz mam az gule na niej i boli jak cholera ...

Hej urocze Panie:)
Agapa @?nie wiem,chyba sobota-niedziela wg owu ale strasznie boli mnie brzuch jak na @@@@,dzisiaj się zaczęło i boli coraz bardziej!
Asionek współczuję Ci,ja na glukozę nie pojechałam:))))
Palemko,dziękuję:)
Kocur,co Cię tak mało?
Ja byłam na zabiegu na włoski,keratynowa odbudowa:) Mam teraz hery jak aksamit:szok: Boskie są:)
Pożarłam kebab i mam zgagę:(((

u nas jest obowiazkowa :( jakbym nie poszla to by mnie gin przeswiecil ... zreszta lepiej wiedziec w razie co , ze jest ok , a jak nie to dzialac , bo dla dzidzi to zle taka cukrzyca ciazowa ...

W Hiszpanii też obowiązkowa. ale ja pracowałam na nocki,kończyłam o 6 rano,musiałabym po pracy od razu jechać 30min autobusem do centrum,potem tam siedzieć itp a ja bez jedzenia mdlałam,nie dałabym rady!Zwłaszcza po nocce w pracy.
No i nie poszłam.
Na jakąś punkcje też nie!Nie dałabym sobie igły w brzuch wbijać,nie wiem co chcieli z tym badaniem,podobno robi się je kobietom w jakimś tam wieku a nie 24latce...

hej
ja na sekunde poldus juz nadchodiz ze spacerku slysze go z ulicy hahahahahaha :)

palemka : tak jak made pisala : na poczatku bedzie pobranie krwi, siku na cukier, nie wiem jak jest w Pl
ale to pitne po ktorym sie zyga bedziesz miec dopieor po 20 tyg, nawet ja mam je jeszcze przed soba
takze masz jeszcze troche czasu przed soba :)
ps. ja zmeczona jak zawsze :) Poldus w sztosie nie do zdarcia - jak zawsze :) dziex :)))))
a ty jak sie czujesz??? ciazowo ? :)

made : a no mnie to lepiej do siebie nie wpuszczac, bo wchodze na kawe a wychodze po kolacji ;) hahahaha zart :) a u tesciow mi sie siedzi dobrze i szczerze powiedziawszy to co wakacje spedzam to choc 6 tyg... a w tym roku jako ze MUSZE ODPOCZYWAC I WYKLUWAC bedzie do oporu :)

oliwka : ta 'punckja" to jest amnipunkcja :) a u nas 'amniosynteza' moze tak sie u ciebie mniej wiecej w hiszpanii nazywalo? to nie ma nic wspolnego z wiekiem, ja ja mialam robiona w wieku 22 lat, bo wyszlo mi duze prawdopodobienstwo zespolu downa/malformacji
igla prawie jak od lokcia do konca polowy dloni :) stres ogromny ale warto robic takie badanie tutaj kobiety po 37 roku zycia maja je robione standardowo, ale jak ma sie zle wyniki to robia je i 17 latce

Ostatnia edycja:
reklama
Jos,dokładnie,to jest to samo.
Ja nie chciałam wiedzieć!
Po co mi wiedzieć?A jak dziecko chore to co?Usunąć???Nigdy!Wiedzieć,że chore i stresować się do końca ciąży?Po co?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry