Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

a ile masz lat,jesli mozna zapytac??ja 31.PERLA- witaj i ja rowniez szystkim nam zycze ciazowych uwaczków!!!EWELINA- to dobrze,ze masz pozytywne nastawienie do tematu choc domyslam sie ,ze Ci ciezko-widze,ze 3 razy bylas w ciazy???ja pierwsze dziecko stracilam w 9 t.c.potem troche zeszlo,ale doczekalismy sie-teraz biore hrmany co widac na suwaczku i zaraz pi @ dzialam nad dzidzia.myslalam ,ze zjem obiadek przed TV-synek spi,cora w przedszkolu...ale tak ciezko odejsc od kompaa ile masz lat,jesli mozna zapytac??ja 31.

ja teraz 1 maja bede miala 6 lat od straty...Zuza w sierpniu skonczy 5 lat a Dominki w lipcu 3 lata.a jesli chodzi o watek to tu jest kilka kobietak ktore niedawno srtacily maluszki sa o zabiegu...sa tez tkie ktore maja problem z zolnierzykmi mężow...moj problem to jajniki-1 juz spi a 2 ma b.malo pecherzykow i teraz ten 1 jjnik bedzie pobudzony do produkcji i moze sie uda;-)odliczam tabletki i dni...bardzo mocno trzymm kciuki za wszystkie kobietki tutaj
damy rade i jeszcze bedziemy sie chwalily fotkmi z usg

EWELINA- rozpisuj sie.ja teraz 1 maja bede miala 6 lat od straty...Zuza w sierpniu skonczy 5 lat a Dominki w lipcu 3 lata.a jesli chodzi o watek to tu jest kilka kobietak ktore niedawno srtacily maluszki sa o zabiegu...sa tez tkie ktore maja problem z zolnierzykmi mężow...moj problem to jajniki-1 juz spi a 2 ma b.malo pecherzykow i teraz ten 1 jjnik bedzie pobudzony do produkcji i moze sie uda;-)odliczam tabletki i dni...bardzo mocno trzymm kciuki za wszystkie kobietki tutaj
damy rade i jeszcze bedziemy sie chwalily fotkmi z usg
![]()
a ja chcę zrobić wszystkie możliwe badania, choćby były niepotrzebne...i 28.04. mam wizytę ale u innego gina, by zasięgnąć jeszcze innej opinii...no zobaczymy...
Witam nową staraczkę - uszy do góry - będzie dobrze Ewelinko![]()
A ja się zabrałam za przepisy prawne - nie wiem co mi odbiło - ten zwrot podatku vat na materiały budowlane mi nie dawał spokoju i wreszcie do tego siadłam i sobie obliczam wszystko ale dzisiaj ze mnie marny matematyk![]()

;-)
;-)Niestety wiem, co to znaczy usiasc przy kompie i nie moc sie oderwacod 1,5 godziny mam zamiar zaczac prace na komputerze, a siedze w necie
Ja jestem zupelna nowicjuszka, to bedzie nasze pierwsze podejscie.