Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

, ledwo odratowana. Jak ją wziął mój mąż z pracy myślałam, że jest cała czarna, ale po wyczyszczeniu jej ze smaru okazało się, że ma białe łatki. Była zatruta tymi chemikaliami z warsztatu i wet nie dawał szans. A jednak jest z nami. Ustawia sobie chłopaków jak talala. No, ale ja bym mogła w nieskończoność w tym temacie, także basta.

no tak,fajnie sie tak czyta jednym tchem co my tu skrobiemy caly dzien

no niech sie rozkreci ten @ zeby mozna bylo juz Ci kibicowc w staranich
bo jak tak dlej pojdzie to poczekasz za mna i Zapmarta do poczatku czerwca;-)

moje skarby juz spia-Tomi polecial na siatkowke a ja-gdzie ja moge byc-na BB
PYSIE- smacznego!!

Hmmm, oglądnę się bo a nuż stoi za plecami i czyta

EWCIA- no to mi namieszalas z tymi cenami
12 maja Pati kończy 4 lata a jeszcze nie dawno o tej porze chodziłam w dwupaku

Jego żona była w pokoju obok i to słyszała - kazała mi przyjść po porodzie i przyznać jej rację ze poród bardziej boli - po porodzie poszłam do niej i powiedziałam że nie miała racji - nadal wolę poród bez znieczulenia od poprawiania tatuażu 
A jeszcze Karoli nie widziała na żywo :-( Jakoś nam nie było dane pojechać z nią do Wawy. Mój ojciec z Bacią jak nas odwiedzali to ją widzieli ale Tusi nigdy z nimi nie było :-( A i ja bym chętnie się z małą zobaczyła. W tym roku będzie miała 8 urodziny a ja ją widziałam ostatnio ze trzy lata temu :-( Jeny ale ten czas leci