• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
a no wiem wiolus wiem, porypane to wszytsko, ja tam nadal czuje, że dziecka nigdy nie będę miała...Fajnie jakby się ten chiński sprawdził, bo byś miała parkę :)

caro - ja dzieci nie mam , to i ubranek niestety ... :( nie mam jak pomóc :( a co do terpii, to masz iść bez dwóch zdań, masz iść pierwszy raz !!! A jak Ci się nie spodoba , to więcej nie pójdziesz !

reklama
No Palemko i tu jest problem...nie można tak.Pani terapeutka powiedziała,że lepiej w ogóle nie iść niż zacząć i porzucić.
Ale podjęłam decyzję.JADĘ.Nie po to tyle czekałam i się zamartwiałam.Nie po to przechodziłam kwalifikacje do grupy,żeby teraz się poddać.Nie pozwolę mojej matce wygrać,nie dam się i pójdę na terapię!!!!

Normalnie jak hasło wyborcze:))))

palemko wiem ze powoli wiara uleciala ale trzeba byc twardym i walczyc o swoje.zycze ci kilkunastu nieprezspanych nocy, sterty przebranych pampersow, milona usmiechow ktore podaruje ci twoje dziecko...pamietaj ze jestesmy z toba i caly czas trzymamy kciuki

carola co do terapi to powinnas isc, wydaje mi sie ze to pomoze ci sie pogodzic samemu ze soba
co do ubranek to niestety ja mam tyle rodziny do okola ze wszystko z czego Iwa wyrasta zaraz mi zabieraja
dobrze ze malapa przyszla i nie blokuje kolejnego cyklu

lil i co ci wyszlo?
a u mamy ok , zabiegana, postara sie nas odiwdzic w czasie robienia obiadu. oczywiscie wszystkie pzdrawia i przesyla buziaczki

Oliwka dobrze, że taką decyzję podjęłaś! Będę trzymać kciuki, żebyś była zadowolona! A z powodu bolesnej @ współczuję - choć jak pisze Wiolka dobrze, że kolejny cykl się zaczął!

Palemko - będziesz jeszcze mamą zobaczysz - masz długą i krętą drogę niestety - pewnie żadna z nas nawet nie umie sobie wyobrazić jak się czujesz - ale dobrze, że jesteś z nami, bo my tu w Twoją ciążę bardzo mocno wierzymy i trzymamy kciuki! I przytulamy!!!!!!!

Wioluś no i wyszedł mi chłopak. Nie wiem dlaczego. Zobaczymy już niedługo. Ale fakt, że u mnie owulka wychodziła 31 stycznia - więc może zapłodnienie wypadło w lutym, albo owulka się przesunęła - a jakby to był luty to dziewczynka. A poza tym wiem, że te horoskopy to z przymrużeniem oka się traktuje. Aha tylko ten ostatni link mi zadziałał - dwa pierwsze adresy za krótkie Ci się wkleiły.

hej

wiolka : mi tez zadzialal ostatni link tylko i wyszla mi dziewczynka :) a ja tam mysle ze chlopak :) tak czy owak hyhy :)

carola : ja moge cos wyslac tylko ze u mnie problem taki ze faktycznie przesylka zagraniczna z kilkoma lekkimi sztukami drozsza niz 3kg ubranek w lumpeksie... jaki rozmiar nosi to 14 m-cze? 18 czy 24 m-ce ?

a teraz opowiem wam co mnie dzis spotkalo w skrocie :
-odprowidzilam synka do przedszkola i poszlam na zakupy, cala happy, sklepie o 8h40 pustki
nawet kobieta z kasy cos tam ukladala z towazru obok, czekam chwile i odeszlam doslownie 2m i pytam sie na ktora kase wyladowac zakupy, kasa nr 1
podchodze do kasy nr 1 a tam jakas kobitka ok. 35-37 lat BEZCZELNIE szybko szybko swoj towar na ruchoma tasme
ja " przepraszam ale ja bylam pierwsza tylko pytalam sie ktora kasa czynna bo nie ma nikogo"
ona : (lukniecie na moj wozek z moze 15-20 produktami,chwila refleksji i pach! twardo jej zakupy na tasme!!!) : " ale ja mam mniej rzeczy"
ja : wbilam w nia oczy jak sokol w mysze : " a ja jestem w ciazy. a nawet gdybym nie byla to nie obchodzi mnie ze pani ma jakies 5-10 a ja 15-20 produktow. z 1 czy 2 mozna przepusic, a kulturalny czlowiek i tak najpierw pyta sie czy moze szybko zpalacic za jedna rzecz a nie wpycha sie"
- ona : Ooo... Przepraaaaaaaaaaaszam... Nie widzialam ze pani jets w ciazy, w pierwszych miesiacach nie widac
-ja : rodze za 3 m-ce.
-ona : "Ooooo niemozliwe. zupelnie nie widac"
ja "widac widac, jak czlowiek sie przyjzy to widac, tylko jesczz etrzeba chciec sie przyjzec. Bo wieksozsc to udaje ze nie widzi"
CISZA!

laskawie pinda przesunela na tasmie swoje produkty i PRZESZLAM PRZEZ KASE PIERWSZA!!!!

rosolek sie gotuje, ide zadzwonic do mamy

Ostatnia edycja:
Jos,hahah:))))Trzeba było ją kopnąć w kostkę:)
Ta mała nosi rozmiar 82/86,spora jest. Ale jak mówisz,wysyłka droga od Ciebie:(

lil ja wiem ze to tak pol zartem pol serio trzeba traktowac . zaraz wkleje jeszcze raz tamte linki

jos witaj... co za babsko.. ale dobrze ze sie postawilas... ja ostatnio tez postanowilam walczyc o swoje i nie dac sobie na glowe wchodzic... to ze ktos jest starszy to nie znaczy ze musi byc pozbawiony kultury

i co i mnie mdli...i to tak dosyc ....byli tylko mdlilo...oby sie wymioty nie zaczely

Ostatnia edycja:
Kurka,muszę suwaczek owulacyjny zmienić i nie mam bo suwaczki są do 37dni a te dłuższe to z jakąś fazą lutealną na której się nie znam.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
carola : hahahahhaa juz mi sie nie chcialo pisac, ale co do tej kostki to mnie kusilo
akurat pomyslalam o tym ze wczoraj zalatwiajac ubezpieczenie szkolne dla podlka upewnilam sie czy nie wygaslo mi ubezpieczenie od wystepkow i wypadkow publicznych z mojej winy (bycie objetym opieka prawna) hehehehehhehehe
moge sie smialo kopac i wybijac zeby :)

wiolka : swieta prawda :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry