hej
wiolka : mi tez zadzialal ostatni link tylko i wyszla mi dziewczynka

a ja tam mysle ze chlopak

tak czy owak hyhy
carola : ja moge cos wyslac tylko ze u mnie problem taki ze faktycznie przesylka zagraniczna z kilkoma lekkimi sztukami drozsza niz 3kg ubranek w lumpeksie... jaki rozmiar nosi to 14 m-cze? 18 czy 24 m-ce ?
a teraz opowiem wam co mnie dzis spotkalo w skrocie :
-odprowidzilam synka do przedszkola i poszlam na zakupy, cala happy, sklepie o 8h40 pustki
nawet kobieta z kasy cos tam ukladala z towazru obok, czekam chwile i odeszlam doslownie 2m i pytam sie na ktora kase wyladowac zakupy, kasa nr 1
podchodze do kasy nr 1 a tam jakas kobitka ok. 35-37 lat BEZCZELNIE szybko szybko swoj towar na ruchoma tasme
ja " przepraszam ale ja bylam pierwsza tylko pytalam sie ktora kasa czynna bo nie ma nikogo"
ona : (lukniecie na moj wozek z moze 15-20 produktami,chwila refleksji i pach! twardo jej zakupy na tasme!!!) : " ale ja mam mniej rzeczy"
ja : wbilam w nia oczy jak sokol w mysze : " a ja jestem w ciazy. a nawet gdybym nie byla to nie obchodzi mnie ze pani ma jakies 5-10 a ja 15-20 produktow. z 1 czy 2 mozna przepusic, a kulturalny czlowiek i tak najpierw pyta sie czy moze szybko zpalacic za jedna rzecz a nie wpycha sie"
- ona : Ooo... Przepraaaaaaaaaaaszam... Nie widzialam ze pani jets w ciazy, w pierwszych miesiacach nie widac
-ja : rodze za 3 m-ce.
-ona : "Ooooo niemozliwe. zupelnie nie widac"
ja "widac widac, jak czlowiek sie przyjzy to widac, tylko jesczz etrzeba chciec sie przyjzec. Bo wieksozsc to udaje ze nie widzi"
CISZA!
laskawie pinda przesunela na tasmie swoje produkty i PRZESZLAM PRZEZ KASE PIERWSZA!!!!
rosolek sie gotuje, ide zadzwonic do mamy