• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Cześć :) Wstać dzisiaj czy nie wstać?

Dzwonili do mnie z tej pracy, której nie chciałam... zaproponowali takie warunki, że raczej się nie zdecyduję!

reklama
Rureczko wstać, wypić kawkę i siedzieć na BB! A ta praca kompletnie by Ci nie leżała???

Wioluś to doczytaj i wracaj do nas! Ja jeszcze siedzę ale już niedługo zmykać będę.

carola juz nie gadam....:-)wrocilam..w domu jestes czy w pracy? a Nince przeziebienie juz przeszlo?
lil i co wychodzi chlopak? :-)oj tam nie ma co w to wierzyc... chociaz ja przez cala cioaze zylam w swiadomosci ze Iwa to Kacper i usg sie mylilo a raczej osoby ktore je robily...i gdyby nie to ze bylam przy porodzie to bym powiedziala ze mi dziecko podmienili:-0:-)

ruruś witaj. Jak nie pasują warunki to nie bierz ;-)
lil wiem ,że w temacie dzieci jestem porywcza. No ale kurde bez przesady. Ja nie chce źle ,ale to wszystko mi się w głowie nie mieści.
I zaprzestane dawania rad...ale same spójrzcie na przykład gdy Rafałek dusił się mlekiem ,a młoda dmuchała mu do buzi. No jeju tu nie trzeba być geniuszem ,a jeszcze dostałam opieprz że złe rady daje...Ale nie daj boże zdarzyło by się to drugi raz? Zrobiłaby to samo...resztę co by się mogło stać dopowiedzcie sobie same.

rurka : hej ! a co to za warunki?

lil : od zawsze to nie. jako dziecko przeklinalam i znalam pojedyncze slowa, zwroty ale mowic nie mowilam bo nie bylo jak - pra i dziadkowie mowili po polsku
a wyjechalam na stale dopiero po maturze, wczesniej spedzalam tu wakacje, to pomoglo duzo w nauce

za to teraz nie mam dyscypliny i poldusiowy polski bardzo kuleje... jak sie nie wezme to za pol roku rok sie z dziadkami nie dogada wogole
znaczy mowic nie chce" juz teraz, ale choc rozumie wiekszosc
a mi sie nie chce wkolko powtarzac i sobie odpuszczam... a nie moge... bo wtedy to juz nawet nie bedzir rozumial!

reklama
Wiola w pracy siedzę a nie mam nic do roboty.Lecę zaraz na ''budowe'' zobaczyć jak idzie a potem przed 15 mam pociąg,wracam przed 21 z DDA.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry