• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Lilu - to ja bym go wysłała do restauracji ;))) O! I się chłopem nie przejmuj, ja to zawsze mówię, że to Kosmici :)))
Jak minął dzień z koleżanką ??? Nadrobiłyście roczną przerwę ? ;-)

reklama
jestem , tak dlugo zeszlo mi nadrabianie bo mi prad wylaczyli...
made ty bezwstydna....jak tak mozna taka piekna twarz i ponetne cialo pokazywac...a corcia sliczna, kompleksy chyba kazdy ma w tym wieku, najwazniejsze zeby rozwiajac w niej poczucie wlasniej wartosci bo pozniej zostanie taka szara zakompleksiona mysza...
wiem co mowie ja od swojej mamy nigdy nie uslyszalam ze jestem ladna, zawsze bylam za gruba , za brzydka itd...
lil jak tam ?a co do meza, to moj raz tylko powiedzial ze mu nie smakuje a potem obiadu przez tydzien nie dostal... i teraz nadle wszystko pyszne:-)

Made ten dzień z koleżanką to nie tylko jeden dzień :-D To już tydzień tak i jeszcze czeka mnie kolejny tydzień :-D Dziś miała przyjść o 8-9, ale wybłagałam bezczelnie, żeby troszkę później wpadła, bo teraz rozkoszuję się porannymi chwilami dla siebie, dla BB i dla książki :-D

No a z tymi kosmitami to pewnie trochę racji - generalnie my już dość dobrze się dotarliśmy, ale jak mi czasami takie pomyje na głowę spadną to potem wszystko inne się przypomina hehe :-D No ale dziś na obiad jest to samo co wczoraj, bo zrobiłam od razu na dwa dni hehe!!!!!!!!!

A jak u Ciebie po kawce????

Wioluś witaj! Jak się czujesz??? O jakim zdjęciu piszesz??? Wczoraj były jakieś zdjęcia?? Idę szukać!

Wioluś dasz radę z prawkiem! Wciąż uważam, że to super odwrócenie uwagi od spraw ciążowych! I nikt Ci nie każe od razu jechać na skrzyżowanie! Jak ja robiłam prawko to dla mnie były super emocje! Co innego, że teraz od 3 lat nie jeżdżę i mam taką psychiczną blokadę na to, ale prawko mam. Przyznaję, że stres egzaminowy do najmilszych nie należał, ale o tym w ogóle na razie nie myśl. Zobaczysz jak będzie! A poza tym podobno podczas wszelkich egzaminów na kobiety w ciąży patrzy się łaskawym okiem, bo inaczej myszy zjedzą hehe! Będzie dobrze!

Znalazłam dwa zdjęcia z wczoraj! Made Ty faktycznie wyglądasz jak nastolatka! Szok dla mnie! A Twoja córcia powinna być modelką (o ile już nie jest) - zdjęcie jest DOSKONAŁE!!!!!!! Uroda niesamowicie oryginalna i bardzo fotogeniczna! SZOK!!!!!!!!!

dzieki kochana:-*
wiesz wczoraj przegladam watki i znalazlam cos tak o plci dziecka i tam byly chinskie horoskopy ...podaje sie tam wiek matki z czasie zaplodnienia i miesiac a chinczycy wiedza co ci sie urodzi:-)
ogolnie nie wierze we rozki i tego typu rzeczy ale w przypadku Iwy sie sprawdzilo( we wszystkich 3 horoskopach ), a teraz wyszlo ze bedzie chlopak... ciekawe... poczekami za 8 miesiecy sie okaze

piąta :):-)

I też przeczytałam , u nas jesień ... :(

JA pierdykam, ale pizga !!! U Was też tak ???:crazy:

mama - co jest ????????????????????????????:happy:

wiolka - Ty masz 25 lat i drugie3 dziecko w drodze, ale Ci zazdraszczam ;)
Ja za miesiąc skończę 27 i nie mam nic :(

Ostatnia edycja:
Hej Palemko!!! U nas też jesień! I właśnie co z mamą????

Wioluś a podaj mi linki do tych horoskopów - bo wiesz u mnie dziwnie jakoś jest, bo Maciuś się zgadza, a jak na początku tej ciąży sprawdzałam to wychodziła dziewczynka (i niby się potwierdziło), a jak teraz sprawdzam to chłopak wychodzi i już nie wiem o co chodzi! Trzecia noga wyrośnie czy jak??? Coś czuję, że będę miała dziewuszkę z siusiakiem!

reklama
Hello,jestem ja i moja @.Przylazła rano niespodziewanie i boli.

Marcepanek i reszta dziewczyn popieram w 101%. Powinno się czekać.

Młodamamusia,nie obrażaj się,nikt nie robi tego złośliwie.A jak Twoje koleżanki traktują dzieci jak zabawki to ich problem,Ty tego nie rób.Na szczęście nic Rafałkowi nie jest,NA SZCZĘŚCIE.A co by było gdyby coś się stało?Jak będzie go bolał brzuszek?Nie powie Ci,że to od zbyt wczesnych eksperymentów bo nie potrafi....

Potrzebuję pomocy i to w 2 kwestiach:)

Dzisiaj mam pierwsze spotkanie grupy DDA i obleciał mnie strach,boję się,nie jestem pewna czy jechać,czy chcę,czy to coś da itp...
Wsparcia mi potrzeba bo nie chcę się poddać a jestem bliska..

Druga sprawa,Miałam faceta,teraz już ex faceta który ma córki,19-letni bliźniaczki.Jedna z nich rok temu urodziła córkę a teraz druga jest w ciąży.Nie będę się wypowiadać na temat czy powinny czy nie bo to nie moje sprawa.Ja mam z nimi świetny kontakt,widujemy się,pilnują mi dzieci czasami.
Problem w tym,że są biedne jak myszy kościelne,obie.Tatuś się stoczył i jego najwyższą potrzebą jest piwo i wykręcenie się od pracy.
Czy któraś z Was jest chętna do przekazania ubranek dla dzieci? 14miesięcy i noworodek?
Ja płacę za przesyłkę.
Niestety w związku z Oliwką i remontem nie jestem w stanie sama im pomagać mimo,że bardzo bym chciała.
Zaznaczę,że nie są to żadne ''darmozjady-nieroby''.Dziewczyna,która ma już dziecko ma ponad 180wzrostu i tak strasznie przytyła,że praktycznie z domu nie może wyjść...rodzina to olewa.
A druga,ta w ciąży uczy się w szkole i ma praktyki...a na praktykach wiecie ile się zarabia...na dodatek ma krwiaka i zakaz dodatkowej pracy.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry