Witam się i ja :-)
Sol powodzenia na uczelni!!
Ja dzis mam pełno rzeczy do załatwienia,oczywscie najpierw praca,a po 16 ruszam na zakupy,musze prezent kupic bo jutro idziemy na 25 rocznice ślubu,musze bluzke sobie kupic i Julce musze buty kupić

ciekawe czy dam rade:-)
U mnie dziś słonecznie ale chłodno
Kasiu - udało się -odzyskałam kasę

Jestem przeszczęśliwa. Tylko jeszcze rachunek za prąd wisi na de mną jak czarna chmura gradowa

Ja też muszę iść po buty dla Karoli ale to w przyszłym miesiącu albo w czerwcu dopiero teraz kasy brak więc trzeba oszczędzać a póki co ma w czym chodzić
Sol, jakie plany na dziś ???
Odebrałam pieniądze - babka w kasie myślałam ze mnie zje

Była tak nieprzyjemna że aż się do niej uśmiechnęłam

A zaraz chyba idziemy na spacer - u mnie piękne słoneczko i stosunkowo ciepło więc można połazić
Balbinko - czas leczy rany i męskie ego. Mam nadzieję że szybko wyleczy i uda się z in vitro

Ja przez taką sytuację rozstałam się z moim byłym - nie dość że ja wylądowałam w szpitalu na laparo a on odebrał wyniki. Obojgu puściły nerwy, ja obwiniałam siebie, on siebie i krótka piłka. Jak do niego dotarło co się stało przez prawie miesiąc przepraszał i płakał mojej matce żebym zmieniła decyzję, ale czarka się przelała i dla mnie ten rozdział się zamknął. Kilka niepotrzebnych słów zniszczyło wszystko co do niego czułam :-( Mam nadzieję że u was potoczy się inaczej - lepiej. A my zawsze będziemy na ciebie czekać z otwartymi ramionami

BB za bardzo uzależnia więc pewnie przez najbliższych parę lat znajdziesz tu którąś z nas
maryla - trzymam kciuki za utarg
A u mnie całkiem ładnie słoneczko daje i zaraz wychodzimy na spacer

A potem muszę obiad robić ale pewnie po drodze zajrzę