Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Oby weedend był słoneczny i każda z was korzystała z pogody a nie klepała w kompa

Buziaki i do zobaczenia. Owocnego weekendu!
ja mam 31 lat i teraz staramy sie o 3 malucha,ale i z ta 2 ktora juz mam nie blo lekko zajsc,tylko to ktore stracilam w 9 t.c. poczelao sie w 1 cyklu...corka ma prawie 5 lat a syn prawie 3 i syn jest poczety na Clostylbegycie teraz biore hormony co widac na suwaczku i dzialamy jak po 2 cyklach sie nie uda ide po Clo...takze nasze haslo- NIE SPOCZNIEMY NIM POCZNIEMY prosze sobie powtarzac i zagladac-bedzie nam milo

Po 6 poronieniach wreszcie się udało więc wiara jednak czyni cuda a teraz staramy się o drugie od czerwca/lipca, jak się przez dwa miechy nie uda też znowu wezmę Clo
Z Karolą udało się przy pierwszym cyklu Clo ale ja leczyłam się od 15 roku życia więc trochę dłużej niż ty 
A jak dobrze się nim zaleczy oczka to może przestać wracać
A czemu twoim maluchom tak często ropieją oczka? Karoli raz po antybiotyku zaropiały ale to był jeden epizod po antybiotykoterapii. Może im czegoś w diecie brakuje skoro jest taka reakcja organizmu.
A ja świra dostałam i przeglądam po necie co można kupić drugiemu bąblowi
Szukam teraz tego kosza na pampersy zużyte co to w woreczki pakuje i nie śmierdzi
Bo mamy już dość zapaszków Karoli a i dla drugiego się przyda 

no nic juz kupilam,bede zakrapiac i licze ze zadziala.a 100 musialam walnac
a Ty szukaj ,szukaj-ja jeszcze nie patrze na necie-jedynie u Marylki juz wiem co bym chciala
a na zapaszki pieluszkowe polecam woreczki Paklanki