• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MAMA05 NO NIC DZIWNEGO ŻE SIE WKURZYŁAS CO INNEGO JAKBYŚ NIE WIEDZIAŁA ŻE SA TAKIE TANIE A TU RAZ DA ZA 2 ZŁ A RAZ ZA 28 szok masakra tulkam cie mocno

reklama
MARYLKA- no dokladnie!!!!i gdybys jeszcze widziala ta malenka buteleczke!!!!!!!!!!!!!!!a do tego od pierwszego otwarcia czyli od dzis po 28 dniach mam reszte wyrzucic a tamte mogly stac dopoki nie zuzylam a dzieciom czesto oczy ropieja i wez tu pac prawie 30 zl ....gdybym jeszcze nie wiedziala ,ze sa tansze.....ale wiem!!!!ide walnac sobie 100:wściekła/y::wściekła/y:

Witam kobietki, dzis tylko na chwilę a potem cały weekend mnie nie będzie. Jedziemy do taty na imieniny i zostajemy do niedzieli. Dziękuję za miłe komplementy. Faktycznie na tym zdjęciu głowa nie jest wielka. Udane foto:-):-):-)
Balbinko mam nadzieję, ze czas to zmieni i twój mąż przemysli in vitro. Dla niego to był wielki cios i pewnie już ma dość ale moze oswoi się z tą myślą i pragnienie dziecka przezwycięży strach. Trzymam kciuki i pozdrawiam serdecznie.
Resztę dziewczyn przeczytałam i każdej chciałabym coś napisać ale czas mnie goni bo chcemy jak najszybciej wyjechać. Dlatego pozdrawiam was kochane i dajcie szansę nadrobic mi wszystko w niedzielę. A już sobie wyobrażam jak naskrobiecie.:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:Oby weedend był słoneczny i każda z was korzystała z pogody a nie klepała w kompa:blink::blink::blink::blink::blink:Buziaki i do zobaczenia. Owocnego weekendu!

Witam i też się dołączam do tych, które starają się o maluszka. Mam 30 lat i rok temu wyszłam za mąż. Od tego czasu próbujemy, ale nic z tego nie wychodzi. Jakiś czas temu miałam operację na obu jajnikach i od tej pory moje cykle trochę powariowały. Próbowałam naturalnych metod planowania rodziny, ale niewiele z tego wyszło, bo niczego i tak nie dało się przewidzieć. Od grudnia jestem na leczeniu, trafiłam wreszcie do dobrego ginekologa, który zlecił mnóstwo badań i ... okazało się że mam bezowulacyjne cykle (stąd problemy z odczytaniem wykresów). Dostałam luteinę i clostibegyt, po tym trochę się poprawiło. Niestety kolejne cykle przynoszą kolejne rozczarowania. W każdym razie nie przestajemy się starać :) Planowaliśmy dziecko w 1010 roku, ale teraz to już chyba nie bardzo zdążymy ;) ale może uda się chociaż zafasolkować :) Pozdrawiam

WISIEŃKA- Tobie rowniez udanego wyjazdu i wypoczynku i mam nadzieje ze weekend bedzie sloneczny i spedzimy go rodzinnie w ogrodzie bo sporo pracy-papa i wracaj szybko-szerokiej drogi!!:tak:

Wisienka udanego wyjazdu :):)

agabre : witaj w śrud staraczek :):) ja staram sie dopiero drugi cykl ale nie mam jakiegoś mocnego parcie - choć czasem zdarzają sie dni że warjuje :) ale staram się na luzie do tego podchodzić ostatnio nawet bardziej niż na poczatku :):) mam nadzieje że szybko zafasolkujesz :)

agabre-witaj i pisz z nami jak najczesciej-my tu bardziej lub mniej przeprawione w boje-pomozemy jak umiemy:tak:ja mam 31 lat i teraz staramy sie o 3 malucha,ale i z ta 2 ktora juz mam nie blo lekko zajsc,tylko to ktore stracilam w 9 t.c. poczelao sie w 1 cyklu...corka ma prawie 5 lat a syn prawie 3 i syn jest poczety na Clostylbegycie teraz biore hormony co widac na suwaczku i dzialamy jak po 2 cyklach sie nie uda ide po Clo...takze nasze haslo- NIE SPOCZNIEMY NIM POCZNIEMY prosze sobie powtarzac i zagladac-bedzie nam milo:-D:-D:-D:-D

agabre - nie martw się ja też mam córcię z Clo :-D Po 6 poronieniach wreszcie się udało więc wiara jednak czyni cuda a teraz staramy się o drugie od czerwca/lipca, jak się przez dwa miechy nie uda też znowu wezmę Clo :-p Z Karolą udało się przy pierwszym cyklu Clo ale ja leczyłam się od 15 roku życia więc trochę dłużej niż ty :-D

mama - no niestety floxal nie ma odpowiednika :-( Ale wg. mojej opinii jest skuteczniejszy od gentamycyny :tak: A jak dobrze się nim zaleczy oczka to może przestać wracać :tak: A czemu twoim maluchom tak często ropieją oczka? Karoli raz po antybiotyku zaropiały ale to był jeden epizod po antybiotykoterapii. Może im czegoś w diecie brakuje skoro jest taka reakcja organizmu.

maryla - będę Cię goniła ze stroną - bo im szybciej ruszy sklepik tym więcej zamówień będzie :tak: A ja świra dostałam i przeglądam po necie co można kupić drugiemu bąblowi :-D Szukam teraz tego kosza na pampersy zużyte co to w woreczki pakuje i nie śmierdzi :-D Bo mamy już dość zapaszków Karoli a i dla drugiego się przyda :tak:

sol-no moze zle napisalam ze czesto-moje maja to moze 3,4 raz wiec nie jes zle a w przedszkolu zapalenie spojowek czesto sie zdarza i chodzilo mi bardziej ze dzieci ogolnie na to choruja a tu taka mala butelczyna i prawie 30:no::wściekła/y:no nic juz kupilam,bede zakrapiac i licze ze zadziala.a 100 musialam walnac:crazy:a Ty szukaj ,szukaj-ja jeszcze nie patrze na necie-jedynie u Marylki juz wiem co bym chciala:laugh2:a na zapaszki pieluszkowe polecam woreczki Paklanki:))maja b.przyjemny zapach -my stosowalismy przy 2

reklama
Sol dziś mi sie coś komp wieszał i miałam troche zwiedzających klientek i nie bardzo miałam kiedy ale ruszam sie ruszam mi tez bardzo zalezy na sklepiku ale dziś był taki dzień zwiedzających chyba a wiadomo że nie moge wtedy na kompie szaleć :)

mama: no dobrze że masz obcykany mój asortyment :) ja wcześniej patrzałam troche na allegro ale teraz mi przeszło jak napisałam któregoś dnia że troche wyluzowałam to naprawde wyluzowałam i lepiej sie czuje jak tak ciągle o tym nie mysle :) - lepiej puźno jak wcale bo takie podejście chyba zdrowsze choc cięzko było mi się przeprogramowac :):):)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry