Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

;-)PYSIA- chyba wiem jakie kupilas bo tez mam takie lakierowane drewno i skorka bordowa,czerwona-cos w tym stylu tyle ze ja mam na lekkim koturnie-nie plaskie i nie obcas takie po srodku.wiecie co nalewka babci ma mega kopaaaaaaaa-literki mi skacza na klawiaturze-mam nadzieje ,ze bez bladow pisze

A moherowych beretów też nie trawię- straszne jest jak zaczepiają dzieci... Kiedyś byłam z brata Synkiem w sklepie i takowa się przyczepiła- powiedziałam, aby dała dziecku spokój, a Kubusiowi, że nie wolno rozmawiać z obcymi- o mało nie zjadła mnie wzrokiem...
co do weekendu, to ma być cieplutki:-):-)

sobie tak myślę, że gdybym miała taki sklepik jak Twój, to chyba nie dałabym rady wytrzymać do sierpnia
ale nie mam i daję radę;-)
świetnie, że zakupy udane, a z gardełkiem, to może cholinex??
ale wmawiam sobie, że to Synek był przy Mamusi i zapewnił ładną pogodę:-)
Teść jest nawet fajny
, ale teeeeściowa
ostatnio takich głupot nagadała, że się do niej nie odzywam i nawet jak przyjedzie, to nie będę- mam ją gdzieś!!!!!masz rację ewcia, to słoneczko to nie przypadek.
Ściskam was mocno i kładę się
(mama to już pewnie bełkocze Tomowi po tej nalewce)
Nika, pysia Dobrej nocki.