• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Właśnie nie wiem Wioluś - w kolejną środę skończy mi się 36 tydzień i będę już w terminie....Myślałam, że pracę będę wykonywać w domu to inaczej to by wyglądało - tym bardziej, że wstępnie była mowa, że to będzie lipiec - sierpień...Teraz się okazuje, że będę musiała raczej jeździć do biura - z jednej strony super, bo przyda mi się odmiana i baaardzo potrzebujemy kasy, ale z drugiej strony będę musiała tak jak Kocurek powstrzymywać poród! A w biurze to mogę się co najwyżej na podłodze położyć - a o kąpieli to mogę zapomnieć...Może za dużo analizuję...

Rureczka no niby bomba , ale jakos nie czuje zebym miala rodzic niedlugo .. :)

Maja moze jakos uda sie zagladac , a jak nie to Wiola dobrze napisala od nas tak latwo sie nie uwolnisz hehe
no i bede trzymac &&&&&&&&&&&&&&&&& zeby mala poczekala sobie az mamusia skonczy prace :)

oki ide sie plumkac ... rozlazla jestem okropnie :/ spac mi sie chce

Wioluś imienia wciąż nie mamy.......Wciąż mam wrażenie, że może się chłopczyk urodzić....

Asionku a u Was wciąż upały?? Bo u nas już jesiennie...aczkolwiek przyjemnie :-)

Maciuś coś marudny dziś przy zasypianiu. Kurcze coś nerwowa się robię na to jego marudzenie....Zaraz sobie meliskę zrobię...

No i pomarudził, popłakał, chciał to i tamto - a ja nie zareagowałam i w końcu grzecznie zasypia.......UFFF, bo już myślałam, że wyjdę z siebie.....

No nic skorzystam i utnę sobie drzemkę....

Ostatnia edycja:
Maja u nas dzisiaj ponad 30 bezchmurne niebo ... czyli ogolnie dzien jak co dzien :)
w tamtym roku na poczatku pazdziernika jeszcze sie w morzu taplalam :) pozniej pojechalam na miesiac do PL , ale maz zostal i ja w plaszczu i kozakach pomykalam , a skubaniec klapki i koszulki nosil hehe
ciekawe jak w tym roku bedzie ??

milej drzemki :)

ja zgolilam fotro w koncu jakos do gina trzeba sie przyszykowac hehe
zmachalam sie jak glupia ...

tak patrze na liste i kurcze Kocurek zostal , a ja zaraz po nim :szok: wow
ciekawe czy nikt mnie nie wyprzedzi hehe

lili ja Cię głęboko podziwiam - pracować na końcówce... ciężko kurczę :-( Ale z Ciebie na pewno silna babka jest, skoro nie boisz się takiego wyzwania :tak: To i ja będę trzymać kciuki, żebyś się dobrze czuła i bez przebojów skurczowych i innych dotrwała do 40 tygodnia :-) Chyba, że życzysz sobie wcześniej ;-)

asionek hehe... Ty to się tam szykuj, bo też nie znasz dnia ani godziny ;))))))))))))))

Jestem z powrotem. Ale się obkupiłam! :-D:-D I dla niuni upolowałam słodziuchne ubranka, i prześliczną, białą sukieneczkę na przyszłe lato! :happy: Połaziłam z koleżanką, kawkę wypiłyśmy, ciacho wciągnęłyśmy i od razu lepiej! :-)

Asionek - dzięki za rady! Tu Roc jest średnio dostępny, ale już słyszałam niepochlebne o nim opinie. Wybieram się dziś jeszcze raz na zakupy spożywcze z moim M., to i do apteki zalecę po jakiś krem, bo teraz z koleżanką jakoś ominęłyśmy aptekę... :-D Jak samopoczucie?

Wiola - powodzenia na egzaminie wewnętrznym! Ja też na etapie robienia prawka, ale ja do egzaminu podejdę na wiosnę. Teraz jeżdżę z moim M. po mieście i łapię wprawę. :-)

Kocurek - widzę, że skurcze przychodzą i odchodzą. Oby dzidziuś poczekał przynajmniej do tej soboty! No i miłej przeprowadzki!

Lil - jak tam u Ciebie? Cisza przed burzą?

Zizi - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za cykl!!!

I podsyłam każdej potrzebującej staraczce:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~​

Lecę sie trochę pouczyć do mojego egzaminu. Miłego dzioneczka wszystkim!

reklama
Kocurku powiedz mi, przed ciążą miałaś umowę na stałe? Bo jeśli ja będę miała umowę na rok teraz, to później automatycznie wydłuża mi się jeszcze o czas urlopu macierzyńskiego? Ciekawe czy później w razie co mogłabym wrócić...

I jeszcze coś Wam wkleję:
Zobacz załącznik 392757

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry