• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Zizi - przepraszam, że pewnie ponawiam pytanie, ale gdzieś mi umknęło - czy Ty stymulujesz cykl lub używasz testów owulacyjnych? Widzę po suwaczku, ze masz 32-dniowe cykle. Cykl, w którym ja zaszłam w ciążę, był właśnie 32-dniowy, a owulka była u mnie w 19 dc wtedy. Wykryłam ją właśnie testami (bez stymulacji) i nawet byłam zdziwiona, ze dopiero w 19 dc była! Ale staranka były przez 5 dni pod rząd od 17 do 22 dc. Ale to już pewnie wszystko doskonale wiesz, co i jak z Twoimi cyklami. Pomyślałam, ze napiszę swoją historię. :tak:

WOW !!!! rureczka Suuuuuper kreseczki :-):-):-D:-D
Tak kochana, ja w mojej placówce przed ciążą przepracowałam prawie 10 lat i umowa na czas nieokreślony była :tak: Ale nie wiem, jak z Tobą będzie - nic w przepisach na ten temat nie grzebałam :no:

Trochę wcześniej pisałam dzisiaj, ze w tym cyklu idą ponownie w ruch testy:happy:
Niby czuje kiedy mam owulkę ale chce teraz sprawdzić to dokładniej
No i będziemy celować w syna:tak:

Kocurku dzięki, mam koleżankę prawniczkę, to się może podpytam. Teraz za Waszą radą nic się nie przyznam:-D ale jak już dostanę umowę i potwierdzenie od ginka to oczywiście powiem, żebym nie musiała tam fikać za bardzo!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry