• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
rureczko odpisalam , sorki ze dopiero teraz
kocurku a dziekuje dosyc dobrze, tzn bez wymiotow... odkrylam pewna zaleznosc jak zjem wczesniej sniadanie to wczesniem mdlosci przechodza ba czasem sie wcale nie pojawiaja:-)

ucze sie teori na prawko i glowa mi peka musialam na chwile wpasc do was... egzamin wewnetrzny mam we wtorek

mlodamamusiu co do @ to ja pierwsza dostalam po 9 miesiacach (przy kamieniu pierwsia tak sie moze dziac i to normalne) a kolejne mialam regoralnie ale to z koleii podobno roznie bywa... wydaje mi sie ze narazie nie masz sie czym martwic no chyba ze masz podejrzenia ze zaciazylas... a swiezo po pologu bardzo latwo jest zajsc w ciaze...

Ostatnia edycja:
hej :)
zmeczona jestem nie spalam za dobrze , biodra nawalaja , ze szok :/

Mloda dzieki za &&&&&&&&&&&&&&&& :))
co do okresu to z tego co czytalam moze byc nieregularny na poczatku ...

Nadmiar emocji ostatnio u mnie dzięki BB - nie mam pojęcia jak sobie z tym radzić....I też czuję się trochę smutno, bo prawdopodobnie dziś i jutro moje dwa ostatnie beztroskie dni z BB - potem oczywiście będę zaglądać - ale już nie tyle co teraz......Chyba, że szybko skończę pracę i jeszcze zdążę przed porodem z Wami posiedzieć...Dobrze mi tu u Was!

moze nie bedzie tak zle i dasz rade do nas zagladac ?? :)))

Aaaa,byłabym zapomniała:
Gratulacje dla Rurki i Made od Marcepanka,ona sama nie pojawi się...Mały jest w szpitalu i nie ma czasu:((((
Trzymajmy &&&& aby szybko wyzdrowiał.

kurcze mocne &&&&&&&&&&&&&&& za synka !! a co sie stalo :( ??

Asionek - zgadzam się, ze Eveline jest naprawdę OK. Ale ja tu nie mam dostępu, a też ode mnie nikt tak często do PL nie jeździ... :crazy: Tak więc muszę używać tego, co mam pod ręką. :tak:

Miłego dnia![/FONT]

ja sobie zawsze zapasy robie :) a teraz jeszcze ta gabke tez mi rodzinka kupuje i przywozi hutrowo hehe
co do kremow jasne korzystaj z tego co masz pod reka :)
ja tylko odradzam Roc taki w jasnej fioletowej metalowej butelce z papka :/ masakra bez kitu
i do tego zapomnij , ze uzyjesz po depilacji , bo krosty i swedzenie takie , ze masakra :/ do tego sie walkuje okropnie i caly krem zlazi :/ efektow zero ...

Na teście ciążowym o czułości 25 jest blada druga krecha :-D
Jak tylko będzie na tyle mocna, że będzie super widać na zdjęciu to Wam wkleję :)
Testów pod dostatkiem to zamierzam robić codziennie :-D

to czekamy na kreseczke wyrazniejsza :)
tez robilam sobie na pamiatke juz po dacie okresu , sikacza normalnego :)))

Witam. My juz po porannej porcji ćwiczeń. Ugotowałam tez obiadek i czekam żeby Mila wstała z drzemki i pędzimy na działkę bo pogoda przecudna. Słońce i ciepło. Muszę zrobić plany co i jak gdzie posadzić , gdzie zrobic plac zabaw dla Mili i czy wszystkie drzewka zostawić bo nie wiem czy 3 jabłonki są mi potrzebne. Wolę jeszcze brzoskwinie.
Miłego dnia wam zyczę i lece się ubierać bo w piżamie nadal latam;-)

milego dnia Wisienko
zizi ale to dopiero wewnetrzny... skonczylam zajecia teoretyczne i teraz musze zdac egzamin zebym mogla zaczac nauke praktyczna
kocurku zeby czasem Mala Czarna cie nie zaskoczyla i nie zrobila prawdziwej akcji P:-)

Kocurku jesteś mistrzem w powstrzymywaniu akcji porodowej.....:-) Miło Cię widzieć kochana!

Asionku dziękuję Ci, że mi tak ładnie odpisałaś. Jakoś czuję taki kamień na sercu, ale nie wiem czemu. Trzymam za Ciebie kciuki!

Dla wszystkich buziaczki!
a010.gif

Rureczko czekam na zdjęcie testu! Bardzo lubię takie atrakcje!

Oliwko....rozumiem z tym brakiem humoru, bo u mnie też dziś coś tak inaczej niż zwykle...smutno choć nie mam powodu...Idzie jesień i pewnie będzie trzeba troszkę powalczyć o pozytywne wibracje...

Ostatnia edycja:
reklama
lilus ja i tak ci nie dam spokoju ... jak znikniesz z BB to bede chociaz jednego dziennie esa pisac zeby wiedziec czy wszystko ok... nasz Watek opuscic ( nawet na troche)to nie tak latwo moja droga:-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry