• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Rurka tak, jest ok :-) Bolało tylko tego jednego popołudnia, wieczorem skurczybyki się wyciszyły na szczęście i już spokojniej. Jutro mam wizytę u położnej, to przy okazji powypytuję ;-)

Carolineee oczywiście, za Marcepankowego Synusia trzymam &&&&... A jak u Ciebie? Dalej "na walizkach"?... I jak tam z rozmnażaniem? ;-)

Kocuuureeek!...... Gdzie jesteś??? :eek::eek::eek:

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć!

Mademoiselle - śliczna dzidzia!!! :-):-) Jeszcze raz gratuluję i dużo zdrówka dla Was!

Jos - dzięki, kochana! Ja właśnie zmykam do apteki między innymi po coś na roztępy. Profilaktycznie smaruję się czymś od samego początku, a po ciąży dojdzie jeszcze coś ujędrniającego, no i siłownia. :tak: Zobaczę, co tam u mnie mają i coś kupię. O tych dwóch seriach nie słyszałam, ale tu u mnie ogólnie jest mały wybór wszystkiego, więc możliwe, ze nie ma.

Asionek - zgadzam się, ze Eveline jest naprawdę OK. Ale ja tu nie mam dostępu, a też ode mnie nikt tak często do PL nie jeździ... :crazy: Tak więc muszę używać tego, co mam pod ręką. :tak:

Pozdrawiam wszystkie babeczki! Idę suszyć włosy i zmykam do miasta na kawkę i ploty z koleżanką. A wcześniej do naszej ubezpieczalni z papierami... :nerd::eek: Ufff, oby tylko szybko poszło i bez problemów!

Miłego dnia!

Hej Serge...
na walizkach ale w domu,spałam na materacu,sofy nie można skręcić bo nie wiemy gdzie są śruby:)
Nie mamy łazienki i kuchni:((((
Rozmnażanie odłożone bo nie ma warunków ani siły,wczoraj po sprzątaniu padłam...no i jeszcze zaliczyłam dentystę z Ninką...płakała biedna,pierwszy raz w ogóle płakała i tak bardzo:(((((((((( A ja z nią oczywiście...moje maleństwo:(((((

Na teście ciążowym o czułości 25 jest blada druga krecha :-D
Jak tylko będzie na tyle mocna, że będzie super widać na zdjęciu to Wam wkleję :)
Testów pod dostatkiem to zamierzam robić codziennie :-D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry