• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
asionek : jesli mowisz o tym musteli do odbudowy ciala PO PORODZIE to uzywalam i dobry jest i teraz tez na pewno bede uzywac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! + cos mocniejszego do tego
a czemu cos mocniejszego typowo na rozstepy???? narazie mi sie nie porobily, ale mam na udach juz prawie brzuchu a wlasciwie nie brzuchu tylko boku... nie wiem jak to wytlumaczyc z kazdej strony po 2 jeszcze z pierwszej ciazy...
male i cienkie moze 3-4cm dlugosci ale wiem ze pojawily sie PO PORODZIE bo sie dokladnie ogladam jak paranoik, a wcale nie w czasie ciazy, czy pod koniec - jak skora sie napinala przy brzuchu! mialam wiec juz "po" choc surprise! i teraz juz wiem i bede uwazac!!!!
i czesto zdarza sie wbrew pozorom ze to wlasie po porodzie sie robia a na piersiach moga sie zrobic od odciagacza mleka wiec wole dzialac! bo ja mleko na pewno bede odciagac i czesciowo podawac przez butelke tak jak z leopoldkiem
tylko na piersiach sie boje czyms mocniejsyzm przy karmieniu wiec mam nadzieje ze i tym razem sie uchowuaja tylko na musteli... moze ten clarins... napewno cos na jedrnosc sie przyda, bo po karmieniu to moje juz nie takie jak wczesniej...
ale brzuch i uda na pewno bede traktowac czyms mocniejszym! i tylek :)

no to dobrze trzeba w takim razie Mustele po kupic :)
ciekawe czy ja bede karmic cycem i co sie z nimi stanie po hehe
mam nadzieje , ze nic , bo male i do tego zwisy to juz wogole mnie zalamie :/

Ojeju, ale jestem nietego... Z nosa mi cieknie, głowa pęka. Kurcze, oby to nie żadna grypa czy coś... :sad:

kuruj sie !! herbatka , miod , cytrynka i do lozeczka :)))

o rany jakie male cudoooooooooooooooooooooooo :))))))))))))))))))))
Made sliczny synek :!)) no napatrzec sie nie moge :)) slodziak !

Dziewczyny odebrałam dzisiaj wynik bety. Jestem w ciąży!!!

Gratulacje, cieszę się razem z tobą
Dostałam sms-a jak leżałam bo nie byłam w stanie nawet siedzieć, ale jak przeczytałam to uśmiech pojawił się na mojej twarzy.

Młodamamusiu jeszcze raz dziękuję za info i za przekazanie gratulacji.

Ja już powróciłam do żywych, bo bardzo źle się czułam, nie wiem czemu, ale nawet telefonu nie mogłam w ręku utrzymać, jak rozmawiałam to kładłam sobie go pod głowę.

rureczko jutro z rana pierwszą kawę wznoszę za CIEBIE :-):-D:-D

A w ogóle ciekawe co przyniesie jutro.... tyle się dzieje, że ja nie wyrabiam psychicznie..... może pysia wyjdzie ze szpitala......

Zatem do jutra !! :-D

reklama
wpadlam na sekunde i znow na mnie niespodzianka czekala hehe :) ale sie dzieje :)

made : slicznego masz synka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)))) oczywiscie zachlannie czekam na wiecej zdjec :)
kocurek just : dziex za przekazanie info i fotke :) Pogratulujcie made pieknego zygmusia!

mary : clarins jest dobry, ale to jets tylko ujedrniajaco-nawilzajacy ( w kaadym razie ten ktorego ja uzywalam przed ciaz ai teraz mam na po), a nie specyficzny do rozstepow
ja chyba sie skusze na cos aptecznego typowo na rozstepy : a/ zapobieganie b/ ktore juz sie pojawily
tylko chyba zasiegne jezyka co mozna robic przy karmieniu... u nas jest elancyl i somatoline : dobre serie, tylko nie wiem czy dostepne poza francja... ja znam te...

asionek : no ja sie boje ze mustelka moze byc za lekka, brzuch mi ochronila i cycuchy ( a moze nieuchronila tylko tam akurat rozstepy nie wyszly???) a mialam niepsodzianke w miejscu ktorego wogole sie nie spodziewalam, co ja niby przytylam na tym odcinkukoniec uda/bok...? dlatego sie zastanawiam czy sie nie potraktowac czyms bardziej HC teraz... moze nawet i piersi... nie wiem... ale musze zdecydowac przed niestety, zeby rozstepy nie wyszly...a nie dopiero po...
jelsi o biust chodzi to na pewno nie bedzie tak ze ci sflaczeje ani wizualnie opadnie!!!!! :) po prostu po karmieniu bedziesz czula roznice w dotyku, bo cos tam sie z gruczolami zmienia... no fakt ze w dotyku juz takie jedrne nie beda, ale to nie znaczy ze skora sie wyciagnela tylko jakby wlasnie wsrodku jest inny "sklad"... no w kazdym razie ja tak mialam i moja mama tez, wiec nie mowie ze to jets ogolna prawda...
ale nie martw sie, to nie jets tak, ze zwis widac, czy grozi ci w wieku 30 lat pepek miedzy (.)(.)
tak szczerze to mysle ze nawet maz nie ebdzie w stanie zobaczyc roznicy, tylko ty w dotyku i to jeszcze jelsi mas zzwyczaj badania piersi i wiesz dokladnie jak to teraz jest ;)
ja z biustem nie panikuje, nie widzialam jesczze mlodych kobiet ( a mam takie kolezanki co rodza i w wieku 37-38 i karmia) po ktorych sczzrze widac ze wykarmily 3 dzieci : a takie mam zazwyczaj przypadki
wiec piersi to chyba geny + to jak sie o nie dba cale zycie, a nie karmieie... inczej juzbysmy od wiekow wszyscy byli wyhodowani na modyfikowanym lub krowim ;)
AHA jeszcze mi sie przypomnialo : ze skora dosc dlugo po porodzie wraca do siebie... ja mialam depreche i myslalam ze mi wlasnie flak na brzuchu zostanie i takie wymiekle cycuchy ( plus paranoja o obnizeniu narzadow ale to inny temat, wymusilam skierowanie do urologa i dodatkowa reedukacje i chcialam sie operowac :) a nie bylo czego hyhy )... panikowalam jak glupia szukalam rad, teraz juz nawet nie pamietam ile to czasu zajelo, ale jednak skora doszla do siebie :)

uciekam ! kolorowych wszystkim :)

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry