• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kocurku przekaz Made ze ma prześlicznego synusia !;**
Agapa nie ma za co ;-)

Ale tu cisza nanana
laugh.gif
nic sie nie dzieje nananana
wink2.gif

no to nic uciekam spać ;*
dobranoc
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
wink2.gif
biggrin.gif

całus w czółko ;* dla kazdej ;*

Ostatnia edycja:
reklama
Agapa kurcze dbaj o siebie !!

Jos ja od poczatku wale krem na dupsko , uda , brzuch , biust , boczki , plecy hehe , bo naczytalam sie wlasnie , ze wiele kobiet skupia sie na brzuchu , a rozstepy wlasnie robia sie na udach np.
narazie trzymam sie dzielnie i oby tak zostalo !!
za to na okolo pepka mam tak twarda skore i az zsiniala :/ nie wiem co to pokazywalam poloznej ona mowi ze norma i ze po porodzie zejdzie ... oby !!

co do kremow na cellulit i ujedrnienie ja mialam juz prawie wszystkie z wysokiej polki i jak dla mnie to pic na wode :(
na mnie najlepiej dziala gabka syrenka ( ta ant celulitowa ) , ostra jak diabli , ale efekty super , mieciutka jedrna skora , na to krem Eveline z Pl mi przywoza , albo sama robie zapasy :) sa super i tanie , a dzialaja na mnie lepiej niz te drogie firmowki
czasami peeling z kawy i cwiczenia Tamilee :) zestaw dajacy super efekty :) i po porodzie wracam wlasnie do tego :)
co do piersi to zobaczymy , mysle , ze nie powinno byc zle , bo wsumie nie ma za bardzo co mi opadac hehe
boje sie troche tylko pustych malych workow , ale tez nie zamierzam dlugo karmic .. max to dla mnie 6 miechow
o ile wogole sie uda :)

jutro wizyta u gina ... ciekawe czy cos sie tam na dole ruszylo ?? :)

Made ależ piękności! Nieźle się wzruszyłam!!!!!!! GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!

Nadmiar emocji ostatnio u mnie dzięki BB - nie mam pojęcia jak sobie z tym radzić....I też czuję się trochę smutno, bo prawdopodobnie dziś i jutro moje dwa ostatnie beztroskie dni z BB - potem oczywiście będę zaglądać - ale już nie tyle co teraz......Chyba, że szybko skończę pracę i jeszcze zdążę przed porodem z Wami posiedzieć...Dobrze mi tu u Was!

Buziaki z rana :-)

Made Borysek śliczny!!! :-) Ahh... i pomyśleć, że my już też niedługo powitamy naszego Słodziaka... :rofl2:

Halo, halo, czy Kocurek dalej w dwupaku???... :wink::cool2:

Rureczka jeszcze raz ogromniaste gratulacje, dla Ciebie, tak bardzo się cieszę! Obie będziemy świętowały w czerwcu.... ;-) Ty będziesz trzymała w ramionkach Wasze Pierworodne, a ja będę obracała na paluszku świeżo nałożoną obrączkę... :zawstydzona/y::-D

reklama
Serg w takim razie czerwiec należy do nas:-D Jak się czujesz Kochana? poprawiło się coś?

Oliwka dziękuje, jak możesz do podziękuj Marcepankowi, a za syneczka oczywiście mega &&&&

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry