• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
rureczko tylko tyle, co wczoraj Wam napisałam :)))) Chyba zapomniałam tylko, że made pozdrawia Wszystkie babeczki :-):-) Na pewno jeszcze słaba po cc i ogólnym znieczuleniu...

Hej Wszystkim:-)

Rureczka to się narobisz tych testów:tak::-):-):-)

Ale tak mnie zmotywowałaś swoim oświadczeniem wczoraj, że teraz MUSI mi się udać:cool2::rofl::rolleyes:

Pewnie :) trzymam mocno &&& !! A Ty kochana chodzisz na monitoring cyklu, albo robisz testy owu? U mnie był cykl stymulowany to wiedziałam kiedy owulka jest, i to bardzo pomogło...

Pewnie :) trzymam mocno &&& !! A Ty kochana chodzisz na monitoring cyklu, albo robisz testy owu? U mnie był cykl stymulowany to wiedziałam kiedy owulka jest, i to bardzo pomogło...

Na monitoring nie chodzę. U nas w miejscowości są beznadziejni lekarze, a mój jest 60km dalej. Robię testy owu. wczoraj była blada kreska, więc już się zbliżam do punktu O:-)
Tak sobie myślę, że może nam się uda w chłopca trafić:-p

reklama
Carolaa nie trac nadziei !!!

dzieewczyny powiedzcie mi po porodzie jak dostałyście pierwsza @ to kolejne były regularnie ? ? ? ?

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry