Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
asionek : mega dziexto bede smarowac na sucho i na noc. moze w dzien jak dres lub pizama
a tak to krem, jeszcze ejden na vergetures musteli musze kupic ale duopack wiec w sumie 2 mysle ze zuzyje je do porodu lub drugi ciut po skoro na przemian z oliwka a po porodzie to wezme cos na rozstepy ale mocniejszego, takiego nie na ciaze ( typ elancyl SOMATOLINE - bardzo dobre ale mocno cholerstwo)
tylko na biust mam problem mam jeszcze jakies 1/2 tubki museli niby do konca starczy ale tez po poiwnno sie... a jak bede karmic to moze cos nie za mocnego... z drugiej strony mam nowy pelny Clarins do biustu, wywalilam w marcu 50 euro a 2 tyg pozniej sie dowiedzialam o ciazy, no i zaprzestalam.. i tak sie czaje czy go nie pouzywac (ujedrniajacy po porodzie)
ale kurde przy karmieniu to nie bardzo moze...
cholera jedna nozakrecenie
![]()
A ja tak z innej beczki mam pytanie,
czy Wasi mężowie brali jakieś witaminy i jakie??![]()
Nie.. tylko uchylę karton i kawałek obejrzę. Będzie łatwiej przy przeprowadzce je zabrać w kartonie)) Liczę, że jest w całości...
Oooo jakie łaaadne..)))))))))))))) Ależ pachnie!!!
Kocurku podziękuj Made ode mnie jak możesz
Jak skurczyki??
Mary trzymaj się dzielnie kochana!
Maż powiadomiony. W trakcie konsumpcji zupy dostał prezent, otwiera i w ogóle nie wiedział o co chodzi, bo wczoraj mu powiedziałam, że się nie udało... za chwilę mu mówię, że będziemy mieć dzidzie, a ona: "tak? tak? ale poważnie tak? tak?" i tak kilka razy, później buzi buzi, i teraz chodzi za mną i mówi, że jestem kłamczuszek![]()

dużo zdrówka dla Ciebie..!!!