• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
asionek : mega dziex :) to bede smarowac na sucho i na noc. moze w dzien jak dres lub pizama ;)
a tak to krem, jeszcze ejden na vergetures musteli musze kupic ale duopack wiec w sumie 2 mysle ze zuzyje je do porodu lub drugi ciut po skoro na przemian z oliwka a po porodzie to wezme cos na rozstepy ale mocniejszego, takiego nie na ciaze ( typ elancyl SOMATOLINE - bardzo dobre ale mocno cholerstwo)
tylko na biust mam problem mam jeszcze jakies 1/2 tubki museli niby do konca starczy ale tez po poiwnno sie... a jak bede karmic to moze cos nie za mocnego... z drugiej strony mam nowy pelny Clarins do biustu, wywalilam w marcu 50 euro a 2 tyg pozniej sie dowiedzialam o ciazy, no i zaprzestalam.. i tak sie czaje czy go nie pouzywac (ujedrniajacy po porodzie)
ale kurde przy karmieniu to nie bardzo moze...
cholera jedna no :) zakrecenie :)

a po co ci na po porodzie cos na rozstepy ?? porobily ci sie ??
ja biust smigam Mustela :) mam tak maly i prawie nic nie urusl , ze nie widze potrzeby zeby cos z nim robic , bo jedrny jest , moze jak zaczne karmic i pozniej zobacze , ze cos sie dzieje to cos zakupie :)
za to zastanawiam sie nad tym kremem Mustela po porodzie .... uzywalas moze ?? dobre t o jest ??
podobno ujedrnia skore na brzuchu i pomaga w szybszym pozbyciu sie wody i opuchlizny

A ja tak z innej beczki mam pytanie,:sorry2:
czy Wasi mężowie brali jakieś witaminy i jakie??:blink:

moj nic nie bral :)
ja bralam kwas foliowy

Nie.. tylko uchylę karton i kawałek obejrzę. Będzie łatwiej przy przeprowadzce je zabrać w kartonie :))) Liczę, że jest w całości...

Oooo jakie łaaadne.. :))))))))))))))) Ależ pachnie!!!

moze rozchyl troche niech sie wietrzy ?? :)

super , ze u Made ok !! pozdrow ja :)

Kocurku podziękuj Made ode mnie jak możesz :)
Jak skurczyki??

Mary trzymaj się dzielnie kochana!

Maż powiadomiony. W trakcie konsumpcji zupy dostał prezent, otwiera i w ogóle nie wiedział o co chodzi, bo wczoraj mu powiedziałam, że się nie udało... za chwilę mu mówię, że będziemy mieć dzidzie, a ona: "tak? tak? ale poważnie tak? tak?" i tak kilka razy, później buzi buzi, i teraz chodzi za mną i mówi, że jestem kłamczuszek :-D

no to maz mial i ma radoche :) super !! :))))

asionek : jesli mowisz o tym musteli do odbudowy ciala PO PORODZIE to uzywalam i dobry jest i teraz tez na pewno bede uzywac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! + cos mocniejszego do tego
a czemu cos mocniejszego typowo na rozstepy???? narazie mi sie nie porobily, ale mam na udach juz prawie brzuchu a wlasciwie nie brzuchu tylko boku... nie wiem jak to wytlumaczyc z kazdej strony po 2 jeszcze z pierwszej ciazy...
male i cienkie moze 3-4cm dlugosci ale wiem ze pojawily sie PO PORODZIE bo sie dokladnie ogladam jak paranoik, a wcale nie w czasie ciazy, czy pod koniec - jak skora sie napinala przy brzuchu! mialam wiec juz "po" choc surprise! i teraz juz wiem i bede uwazac!!!!
i czesto zdarza sie wbrew pozorom ze to wlasie po porodzie sie robia a na piersiach moga sie zrobic od odciagacza mleka wiec wole dzialac! bo ja mleko na pewno bede odciagac i czesciowo podawac przez butelke tak jak z leopoldkiem
tylko na piersiach sie boje czyms mocniejsyzm przy karmieniu wiec mam nadzieje ze i tym razem sie uchowuaja tylko na musteli... moze ten clarins... napewno cos na jedrnosc sie przyda, bo po karmieniu to moje juz nie takie jak wczesniej...
ale brzuch i uda na pewno bede traktowac czyms mocniejszym! i tylek :)

Ojeju, ale jestem nietego... Z nosa mi cieknie, głowa pęka. Kurcze, oby to nie żadna grypa czy coś... :sad:

Rurka - super wieść miałaś dla męża! :-)

Jos - a próbowałaś coś z Clarinsa do ciała? Jest coś, co możesz polecić? Ja używałam Musteli, ale już mi się skończyła. Teraz mam tutejsze specyfiki, ale po porodzie coś mocniejszego pójdzie w ruch, tylko nie wiem, co. :nerd::confused:

mary :sorry2::sorry2: dużo zdrówka dla Ciebie..!!!

Kocur w jednym kawałku... skurcze są, ale rzadsze i mniej regularne... oby do soboty...oby do soboty... oby do soboty........ ;-):blink::blink:

Raaaany mam zdjęcie Boryska !!!!!! Ale nie mogę wstawić ze względów technicznych aaaaaaaa...!!!!!! Nawet jeszcze made nie pytałam, czy w ogóle mogę upublicznić..... ŚLICZNY CHŁOPCZYK :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry