• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
kocurek : Aaaaaaaaaaaaaaa!!!! 6 minut i ty myslisz o sobocie ?????? :) hyhy mi odeszly najpierw wody a 30min pozniej zaczely sie skurcze i to od razu rowno co 5 min!!!!! :) 3mam kciuki zeby Mala Czarna sie supokoila, ale jak na moje to u ciebie bedzie sie sprawa rozgrywac miedzy mala czarna "panna" a mala czrana "waga" ;) raczej z tendencja w strone panny ;)

asionek : melduj sie i pis zmi jaka oliwke kupila si jak ja stosujesz!
ja mam NATESSANCE i daje ja na sucha skore
tylko jakos nie moge sie przyzywczaic ze godizne pozniej jeszcze mam uczucie bycia 'tlusta'
co z ubraniami ??? plami? czy moze olwike stosujesz na noc tylko pod pizame a w dzien kremy? jakos kurka srednia sie z tym czuje, ale nawilza fajnie...
na pewno bede stosowac ale na noc moze tylko a w dzien krem...
aha i moja bedzie chyba malo wydajna, mala butla 8 euro a mam wraznie ze tak sie duzo tego zuzywalo wbrew pozorom tego ze tluste sporo tego lalam...ale moze mam bardzo sucha skore i tak wchlania... albo wlansie nie powinnam na sucha tylko na wilgotna... ?

mary : &&&&&&&&&&&& :) dasz rade :)

asionek : melduj sie i pis zmi jaka oliwke kupila si jak ja stosujesz!
ja mam NATESSANCE i daje ja na sucha skore
tylko jakos nie moge sie przyzywczaic ze godizne pozniej jeszcze mam uczucie bycia 'tlusta'
co z ubraniami ??? plami? czy moze olwike stosujesz na noc tylko pod pizame a w dzien kremy? jakos kurka srednia sie z tym czuje, ale nawilza fajnie...
na pewno bede stosowac ale na noc moze tylko a w dzien krem...
aha i moja bedzie chyba malo wydajna, mala butla 8 euro a mam wraznie ze tak sie duzo tego zuzywalo wbrew pozorom tego ze tluste sporo tego lalam...ale moze mam bardzo sucha skore i tak wchlania... albo wlansie nie powinnam na sucha tylko na wilgotna... ?

mary : &&&&&&&&&&&& :) dasz rade :)

ja mam ta sama oliwke i smaruje na noc i w dzien czasami jak laze w lachmanach hehe
rano Mustela idzie w ruch :)
mialam kupic jeszcze Mustela , ale mam troche starej jeszcze , a ona wyjatkowo wydajna jest i pewnie juz bym nie zuzyla do konca , a nawet polowy wiec padlo na oliwke
ja samruje na sucha , ale mozna tez na wilgotna skore i lekko wklepac :)

asionek : mega dziex :) to bede smarowac na sucho i na noc. moze w dzien jak dres lub pizama ;)
a tak to krem, jeszcze ejden na vergetures musteli musze kupic ale duopack wiec w sumie 2 mysle ze zuzyje je do porodu lub drugi ciut po skoro na przemian z oliwka a po porodzie to wezme cos na rozstepy ale mocniejszego, takiego nie na ciaze ( typ elancyl SOMATOLINE - bardzo dobre ale mocno cholerstwo)
tylko na biust mam problem mam jeszcze jakies 1/2 tubki museli niby do konca starczy ale tez po poiwnno sie... a jak bede karmic to moze cos nie za mocnego... z drugiej strony mam nowy pelny Clarins do biustu, wywalilam w marcu 50 euro a 2 tyg pozniej sie dowiedzialam o ciazy, no i zaprzestalam.. i tak sie czaje czy go nie pouzywac (ujedrniajacy po porodzie)
ale kurde przy karmieniu to nie bardzo moze...
cholera jedna no :) zakrecenie :)

kocurku ty mnie nie stresuj bo ja zawalu dostane.... a swoja droga podaj komus moze numer na priv bo jak made nie ma to nawet nie bedziemy wiedziec ze pojechalam rodzic....
niby jest tak ze jak to jest ta , prawdziwa akcja P to po kompieli sie rokreci a jak nie to sie skurcze wycisza... u mnie bylo tak ze wzielam kompiel , przeszlo calkowicie, poszlam spac i po 2 h wrocilo z podwojona sila...
moze jednak corcia sie zlituje i poczeka na tatusia

reklama
zizi moj M nic nie bral i ja tez nie bralam witamin... w pierwszych miesiacach staran bralam kwas foliowy ale po tylu miesiacach nieudanych staran nadzieja mnie opuscila i przestalam brac
jos bawcie sie dobrze:-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry