• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Rureczko-właśnie płaczę do laptopa-kochanie serdeczne gratki!!!!!!!!!!!!

Kocurek &&&&&&&&&&&&&&&&&& aby mała czarna jeszcze się wstrzymała... chociaż ja po skurczach co 6 minut, miałam skurcze co 5,4,3 minuty a potem porodówka była moja...
aha i też słyszałam że woda przyśpiesza akcję...
witam i pozdrawiam całą resztę

Ostatnia edycja:
reklama
Hejka!

Rurka - wielkie gratki!!! Zdrowej i spokojnej ciąży i szybkiego i bezstresowego porodu!!! :happy: Nie mów o ciąży w pracy. Nie masz takiego obowiązku, a różnie może być z umową.

Carolineee, Zizi, Ajas i wszystkie babeczki potrzebujące -

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
dla Was!

Sergeevna, Asionek - super brzuszki!

Wiolka, Wisieńka, Kocurek, Lil, Młodamamusia, Paulina - pozdrawiam!

Ja wczoraj byłam u lekarki. Spojenie zmierzone i w normie, ale mi się rozchodzi!!! :sad::eek: Tyle, że tu to jest normalne i nie ma przeciwskazań do porodu SN (akurat tak bym wolała). Pozostaje mi mieć nadzieję, ze jakoś urodzę bez komplikacji... Poza tym wstałam dziś okropnie zagrypiona, do tego z takim bólem bioder, pleców i spojenia, że myślałam, ze się nie podniosę... :sad: Ledwo dziś łażę... :sorry2:
Miłego dnia wszystkim!

Wisienka najwazniejsze , ze mala dzielnie znosi cwiczenia :) szybko przejdzie !!

Mary czyli jednak spojenie ?? oby nie postepowalo za bardzo i nie bolalo !!! :)

A ja idę do letniej wody i będę zwalczać cosześciominutowe skurcze siłą woli :huh: - ostatnio w nocy letnia woda mi uspokoiła akcję....
Kamil obiadu nie dostanie :-p Zrobi sobie jakieś tosty..

wow masz skurcze ?? oby mala siedziala jeszcze chwile :)

Hej Mary!!!!!!! Co to znaczy, że spojenie się rozchodzi???????????? Trzymam kciuki za Ciebie!!!!!!

Kocurku fiu fiu!!!!! Ja już nic nie mówię...Milczę....

A dziś tyle przesyłania fluidków - do listy staraczek zapomniałam dodać Palemki naszej!!!!!!!!! Palemko dla Ciebie też wielki bocian!!!!!!!

kocurku to ja może pojadę z toba rodzić????:-)U mnie były coprawda przez 3 dni co 6 minut i przechodziły ale potem jak się zaczeły co 6 minut to potem juz nie było odwrotu. Korki są na Kamieńskiego nie zdązysz:-D
Marry współczuję bólu spojenia znam to cholerstwo niestety
Asionek, Wiolka dzięki, musze twarda byc mama

reklama
Hej Mary!!!!!!! Co to znaczy, że spojenie się rozchodzi???????????? Trzymam kciuki za Ciebie!!!!!!

Lil - rozluźnienie chrząstkozrostu. Spojenie czyli ten właśnie chrząstkozrost, który jest oznaczony na zdjęciu numerem 5, pod wpływem działania hormonów w ciąży może się rozchodzić. :sorry2::-(

images

Problemy ze spojeniem łonowym

Dziękuję wszystkim za słowa wsparcia! :*:*:* Muszę dać radę, nie ma co. Już tylko 2 miesiące! ;-)

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry