• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kochana no to jedziemy na tym samym wózku:cool2:, ja mam dzisiaj 15dc i jeszcze według testów owulacji nie było...:dry:
A szalejcie dalej:tak: nie znasz dnia, ni godziny:-)

A powiedz mi czy też masz prawo jazdy?? Bo ja tu sondę prowadzę:-) muszę iść się zapisać
I Rurka jeździ:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Palemka to Wy dziś wróciliście??? Kąpaliście się w morzu?? Jaka pogoda była??? A te drinki w cenie wycieczki??? O jaaaaaaaaa ale się rozmarzyłam!!!!!!!!

narazie nie szalejemy, bo zdycham w lóżeczku :)
ten cykl odpuszczam :) ze względu na antybiotyk

a prawko mam :)

lil - wczoraj wrócilismy, drinki nie były w cenie , pogoda fajna, kąpałam się w basenie a stary w morzu :)

a teraz ide spac, bo mnie boli ciałooooo :)

Palemka oby ciałoooooooooo dobrze spałooooooooooo i nie bolałooooooooooo!

Ja też zaraz zmykam na ćwiczenia.
n010.gif

Maja pewnie zatesknie za ciaza , ale na dzien dzisiejszy mam dosc i juz chce rodzic :)

Palemka to poszaleliscie :) a gdzie tatoo i jakie ??

Rureczka super , ze samochodzik dostalas :))

Zizi masz racje nie zna sie dnia ani godziny wiec dzialac trzeba :))

Cześć wszystkim!

Ja dziś siedzę w książkach, bo już tylko 2,5 tyg. do egzaminu zostało!!! :szok::szok: Mam nadzieję, że im tam nie urodzę z emocji! :nerd::nerd: W międzyczasie piorę ciuszki małej. ;-) Niedługo spakuję sobie torbę do szpitala, co by mieć gotową. Mam jakieś takie przeczucie, ze mi się córcia pośpieszy... :confused::sorry2::zawstydzona/y:

Asionek - już niedługo, kochana! :-) Zaraz będziesz tulić swoje maleństwo!

Nagapalma - fajnie, że wypoczynek tak dobrze się udał! :-)

Rurka - gratki bryczki!

Zizi - trzymam kciuki za prawko, sama teraz robię i jeżdżę z moim lubym, a na wiosnę mam nadzieję zdać egzamin! :sorry2: I za owulkę: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!

Lil - nie wiem, jakie ćwiczenia u Ciebie, ale miłego ćwiczenia życzę! :tak::tak:

Miłego popołudnia! Ja zmykam dalej kuć... :dry:

palemka : hej :) ciesze sie ze wam sie wakacje udaly ! i wez nie udawaj tu ze nie slyszysz pytan o tatuaze! gadaj tu dokladnie co i gdzie macie :))))
zdrowka zycze - dla lepszego samopoczucia i dla szybkiego wznowienia staranek :)

asionek : u mnie libido od 2-3 tyg do bani... i tak sie nie skarze bo to tej pory bylo ok... o malenstwo to my sie nigdy nie balismy ;) ale teraz mam ochote powiedziec mezowi ze wlasnie zaczelam polog... 6-8tyg przed porodem + 6-8 tyg "po" :) Bo nawet nie wierze ze mi sie odmieni i chyba nie chce zeby zeby mi sie odmienilo hehehehehehehe

rurka : gratulacje auta :)

to widze tylko ja bez prawka i taka co sie miga zeby nie robic... od lat sie zbieram maz mi fuka ze 1/3 domow w wybiorze odpada bo trzeba dojechac albo do szkoly / albo do sklepow/ albo gdzies tam a ja bez prawka... a ja dalej dzielnie sie bronie :)
a nie jesczze carola z tego co pamietam ma szoferow :)

mary : a jaki masz egzamin???? prawko???? nie zalapalam :(

made i kocurek sie rozpakowaly no i zniknely z forum :((((((((( jestem zazdrosna! :)

Asionku rozumiem, bo mam tak samo :) Ale ja jestem 2 tygodnie za Tobą!

Mary - ćwiczenia dla ciężarnych - takie lekkie i przygotowujące do porodu :)) Trzymam kciuki za Twoją naukę!

Jos dobrze, że przypomniałaś Palemce pytanie o tatuaż - bo ja nie chciałam być namolna hehe :-D A jak w ogóle jest we Francji z prawkiem? Jak jest na drogach? O ile dobrze kojarzę to jak jechałam autobusem po rondzie w Paryżu to była to jakaś wolna amerykanka hehe - bałam się strasznie, bo każdy jechał jak chciał - ale może coś mi się pomyliło z innym krajem??? Jak tam jest?

Mary milej nauki :)
ja tez czulam wczesniej , ze maly wyjdzie , a teraz czuje , ze chyba ten dzien nigdy nie nastapi... coraz bardziej niecierpliwa jestem i mi siada na mozg :/

Maja no zobaczymy ktora szybciej urodzi :)
tutaj to bardziej od kierowcow balabym sie przechodniow :/ masakra , swiatla to wogole abstrakcja , kazdy idzie jak chce i gdzie chce nie patrzac na to , ze cos jedzie , oni wychodza z zalozenia , ze kierowca ma sie zatrzymac i tyle
nawet jak kierowca ma zielone to pieszy wylazi na jezdnie i oni rzeczywiscie sie zatrzymuje nawet nie gadajac nic i nie trabiac , w Pl to by nie przeszlo
ja to za kazdym razem tutaj w szoku jestem co sie na ulicach dzieje
parkuja gdzie chca i jak chca , np. pod moim blokiem na pasach , to norma , a ja ide srodkiem ulicy :/ do tego tramwaje , rowery i masa skuterow
patrzac na to wszystko dziwie sie , ze nie ma wypadkow
ludzie laza doslownie jak swiete krowy :/ potrafi taki stanac na srodku skrzyzowania i soibie czytac smsa np. no mowie kosmos hehe
ja w Pl taka zeschizowana , ze na zielonym sie ogladam sto razy czy nic mnie nie przejdedzie , a moj sie ze mnie tutaj smieje i nie moze zakumac , ze u nas to by po wyjsciu takim jednym raczej wyladowal w szpitalu ...

Jos ja tez bez prawka ... nie moge sie zebrac zeby zrobic i boje sie tutaj troche ze wzgledu chyba na jezyk

reklama
Asionek no czyli coś tam mi się dobrze kojarzy z tym francuskim ruchem ulicznym...No cóż - naród zwariowanych romantyków chyba co???
A co do kolejności porodów to kochaniutka tu nie ma się nad czym zastanawiać - teraz Twoja kolej :-p:-p:-p Lista obowiązuje :-D

A z tym padaniem na mózg doskonale Cię rozumiem - mnie dopiero ankiety na ziemię sprowadziły, ale i tak czuję się inaczej niż normalnie...Muszę się mocno kontrolować, żeby nie ocipieć :tak::-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry