• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
jos wspolczuje zlego samopoczucia... jakos ciaza cie nie rozpieszcza i ciagle cos... pocieszajace jest to ze masz przynajmniej pomoc...jeszcze troche i dzidzi wynagrodzi ce te 9 miesieczne meki...badz dzielna

lil no wiesz , jakos trzeba sobie radzic:-)
a co do jazdy to kiedys jako malolata zaczelam kurs( w szkole byl darmowy) ale bylam za slaba psychicznie i nie wytrzymalam ciaglego krzyku nauczyciela...mam nadzieje ze tym razem skonczy sie to prawkem w raczce i odwiedzinami znajomej z BB w Toruniu:-)

Jos plan dobry :) napewno dotrwasz nie martw sie !! :)

Maja racja wyjda jak beda chcialy :) chociaz nie powiem , ze juz sie doczekac nie moge i mam tez dosc powoli , ciagle niewyspana , boli wszystko , noce to koszmar ... oby do przodu :)

moje libido to masakra od poczatku hehe
moj tez jakos sie nie garnie , boi sie :/

a o spaniu na brzuchu czy plecach to juz marze doslownie :))

Wiolka no jesteśmy już umówione z Jos (jak będzie w Polsce) na kawkę w Toruniu hehe :-D

Asionku co do niewyspania to ciesz się tym jak jest teraz, bo potem może być gorzej hehe :-) Okrutna jestem hehe, ale Maciuś był dla mnie mało łaskawy....Ale wiesz ja Cię rozumiem - mimo, że wiem, że potem może być trudnej i generalnie widzę dużo plusów ciąży - to jednak też już bym chciała być po....To normalne odczucie chyba...Tak jak normalne będzie potem, że tęsknimy za tą naszą ciążą....:-D

Zjadłam dwa gołąbki, popiłam wodą i pękam :szok: brzuch mi wydęło :(
Zaraz znowu się szykuję na szkolenie:/ dzisiaj do 19.30
Odebrałam dzisiaj mój maleńki samochodzik i nawet nim jechałam :D

spaćććććććć :(

Ogólnie było super:-D:tak:, tylko dorobiłam się w zębie jakiegoś stanu zapalegi i prosto z lotniska drałowaliśmy do dentysty, niestety dostałam goraczkę, no i musiałam wziąć antybiotyk, mam nadzieje pierwszy raz od dawna, że nie zafasolkowałam :)

Aha lekko nas ponioslo i zrobilismy se tatoooo z mynżem łahahahahahha, co alkohol czyni z ludzmi :szok::szok::-D:-D:tak::tak::-):-):happy2::happy2:

nie wiem, bo nie pamiętam kiedy miałam ostatnią, muszę w historii poszukać, może coś pisałam, że małpowata przyszła ,,, hehe ale myslę, że za ok 2 tyg :)

Palemko i bardzo fajnie, że zaszaleliście! Ja najpierw przeczytałam, że zęba straciłaś - ale UFFF - "tylko" stan zapalny - ale w sumie to AŻ skoro gorączki dostałaś! Mam nadzieję, że już lepiej!!!!!!

P.S. A gdzie te tatuaże? :-p:-p:-p:-p

Rureczko leć spać zaraz po szkoleniu. Nowe autko Ci się trafiło??? FIU FIU!!!!!

reklama
lilku - lepiej trochę, bo wzięłam apap, antybiotyk jakos na gorączkę nie działa ... :) no poszaleliśmy :))

zizi- coś koło 18 go miałam małpowatą, czyli dzis mam plus minus 12 d.c. jakos tak, ale ja tego nie licze, bo ostatnio wg usg zaszłam po owulacji :))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry