• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Jos - egzamin z biegłości w norweskim, który chciałabym zdać, bo mało, że sporo kosztuje, to ja chcę iść na studia i mi po prostu potrzebny! A co do prawka, to mi się tak zeszło... :szok: Zaczęłam w PL parę lat temu, 4 egzaminy oblałam... :eek: Potem była emigracja i teraz robię tu. W sumie już mi doskwiera brak, a przy dzieciach to jednak potrzebne... Tak więc życzę motywacji i trzymam kciuki!

Asionek - tu też łażą jak wspomniane święte krowy!!! :szok: A kierowcy nie używają kierunkowskazów! :crazy: Generalnie masa idiotów nie znających przepisów, ale cóż zrobić... Prawko potrzebne! ;-)

Lil - a, to super z tymi ćwiczeniami! :-) Sama bym pochodziła. Tymczasem mam szkołę rodzenia niedługo, ale tu to są dwa kilkugodzinne spotkanka tylko...

OK, obiad zrobiony i zjedzony, wiedza wchłonięta, część ciuszków niuni uprana, a teraz śmigamy na jakieś zakupy spożywcze. Miłego wieczorku!

reklama
Maja pewnie zatesknie za ciaza , ale na dzien dzisiejszy mam dosc i juz chce rodzic :)

Palemka to poszaleliscie :) a gdzie tatoo i jakie ??

Rureczka super , ze samochodzik dostalas :))

Zizi masz racje nie zna sie dnia ani godziny wiec dzialac trzeba :))

Kochana ja kiedyś też nie mogłam się doczekać kiedy przytulę swoje maleństwo, a teraz tęsknię za każdym minionym dniem. Wiem że to moja ostatnia ciąża:-(:-(:-( Za późno się wzięłam za dzieci, ale cóż widocznie tak miało być.

hej kobietki-witam się wieczornie-moje maluchy już smacznie chrapią i oby im tak zostało na całą noc;)

ja też zapisuje się do klubu niekierowców-mój mąż też mi wierci w brzuchu że mogłabym zrobić ale ja jakoś nie czuję siebie jako kierowcy

a co do libido w ciąży - u mnie też było zerowe-ale muszę przyznać że po porodzie samo do mnie wróciło i teraz działa bez zarzutu;)

my dzisiaj byliśmy u lekarza- maluchy dalej z katarem i delikatnym kaszlem-na szczęście tylko lekkie przeziębienie- ja mam trochę gorzej bo zapalenie zatok i antybiotyk, może jak ja się w końcu podkuruję to przejdzie też moim maluchom, choć staram się być maksymalnie ostrożna

Maja no mam nadzieje , ze jednak moj maly wyjdzie zgodnie z kolejnoscia na naszej liscie :)))

Mary a kierunkowskazy to tez tutaj olewaja :/ wrrr

Agapa ty za pozno ?? to co ja mam powiedziec :) wypada od razu w nastepna zachodzic hehe

hej

asionek : widze ze ciebie to samo co mnie zniecheca do robienia prawka :) ja tez sobie tu nie wyobrazam jezdzic... w paryzu przy placu wokol luku trumfalnego ludzie jezdza po rondzie na szerokosc 4 pasow bez zadnych przepisow, zygzakami zmieniaja nieistniejace pasy, pchaja sie sobie przed nos
to co sie tam dzieje jest nie do opisania, moja rodzinka jak to zobaczyla to nie wierzyla na wlasne oczy
moj codziennie musi przez to rondo 2 razy przejechac
i najlepsze, jets ono tak znane ze swojego bezprawia, ze ZADNA FRANCUSKA UBEZPIECZLANIA NIE ZWRACA KOSZTOW WYPADKU STLUCZKI NA TYM WLASNIE RONDZIE :)

agapa : to pochwal sie ile masz lat :) tak z ciekawosci pytam bo mysle ze mamy inne kryteria wieku
np. tutaj pierwsze dziecko to srednio 30-34 lata a statystyczna francuska ma najczesciej 3 dzieci :)
i bardzo czesto ostatnie to przedzial 37/38 a nawet 40/43 lata :)
takze mysle ze masz jeszcze czas przed soba, kwestia tylko czy chcesz w takim wieku zachodzic rodzic, itp

palemka : widzialam fotki na Nk :) slicznotko ty :))))))

asionek : a ile chcecie miec dzieciaczkow z mezem ????
my na starcie byla 3/4 ale chyba spasujemy o jakis -1 ;)))) hyhyhyhy

To ja też za późno się wzięłam za powiększanie rodziny:zawstydzona/y: Już 3 z przodu a nawet w ciąży nie jestem:-( My chcielibyśmy trójeczkę:cool2:

Palemka napisz mi jak Cię mogę znaleźć na NK??

Jos Ciebie też proszę o namiary na NK:tak:

Ostatnia edycja:
Jos o tym rondzie właśnie myślałam! Jak jechałam przez nie autobusem to myślałam, że się skicham ze strachu!!!!!!!! Szał ciał dosłownie!!! A z tymi ubezpieczalniami to niezłe jaja!

Buziaki dla wszystkich, ja czekam, aż mój m mi pimafucin przywiezie i lecę spać, bo już ledwo siedzę..

no ten luk to znany jest z tego :)
ogolnie tutaj ludzie laza i jezdza jak wiete krowy :/ o parkowaniu nie wspomne , a policja przejezdza i im nic nie przeszkadza ...
ja myslalam o 2 moj o 3 :) a jak bedzie okaze sie :) zalezy jaki maly bedzie moze nam tak da popalic , ze sie nam odechce nastpenych hehe

Nawet nie mam siły nadrabiać :( dopiero wróciłam niedawno do domu :(

Przyznam się, ale nie krzyczcie :zawstydzona/y::( nie wytrzymałam dzisiaj i mimo, że ginka nie kazała robić, to zrobiłam test, z popołudniowych siuśków, bo tak się bałam, że może coś nie tak i co tam widzę? Od razu mega wielkie i grube ll krechy :-D:-D mam nadzieję, że wsio git, uspokoiłam się :-D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry