mary-beth
Fanka BB :)
Jos - egzamin z biegłości w norweskim, który chciałabym zdać, bo mało, że sporo kosztuje, to ja chcę iść na studia i mi po prostu potrzebny! A co do prawka, to mi się tak zeszło...
Zaczęłam w PL parę lat temu, 4 egzaminy oblałam...
Potem była emigracja i teraz robię tu. W sumie już mi doskwiera brak, a przy dzieciach to jednak potrzebne... Tak więc życzę motywacji i trzymam kciuki!
Asionek - tu też łażą jak wspomniane święte krowy!!!
A kierowcy nie używają kierunkowskazów!
Generalnie masa idiotów nie znających przepisów, ale cóż zrobić... Prawko potrzebne! ;-)
Lil - a, to super z tymi ćwiczeniami! :-) Sama bym pochodziła. Tymczasem mam szkołę rodzenia niedługo, ale tu to są dwa kilkugodzinne spotkanka tylko...
OK, obiad zrobiony i zjedzony, wiedza wchłonięta, część ciuszków niuni uprana, a teraz śmigamy na jakieś zakupy spożywcze. Miłego wieczorku!
Zaczęłam w PL parę lat temu, 4 egzaminy oblałam...
Potem była emigracja i teraz robię tu. W sumie już mi doskwiera brak, a przy dzieciach to jednak potrzebne... Tak więc życzę motywacji i trzymam kciuki! Asionek - tu też łażą jak wspomniane święte krowy!!!
A kierowcy nie używają kierunkowskazów!
Generalnie masa idiotów nie znających przepisów, ale cóż zrobić... Prawko potrzebne! ;-)Lil - a, to super z tymi ćwiczeniami! :-) Sama bym pochodziła. Tymczasem mam szkołę rodzenia niedługo, ale tu to są dwa kilkugodzinne spotkanka tylko...
OK, obiad zrobiony i zjedzony, wiedza wchłonięta, część ciuszków niuni uprana, a teraz śmigamy na jakieś zakupy spożywcze. Miłego wieczorku!
Już 3 z przodu a nawet w ciąży nie jestem:-( My chcielibyśmy trójeczkę