agapa
Fanka BB :)
Hej dziewczynki. Widzę że dzisiejszy dzień taki trochę leniwy dla wszystkich, ale to chyba pogoda taka.

, a że mam problemy z kręgosłupem od kilku już lat to będzie pewnie ciężko urodzić dziecko w wieku 40+, ale cieszę się że Bóg dał mi tą ukochaną 4
Nie będziemy krzyczeć. Po tylu cyklach starań to ja bym chyba też co chwilkę robiła testy. Ważne że fasolka jest, a ty uważaj na siebie.
Dziewczyny ja też poproszę wasze namiary na nk
No, ja chciałam pierwsze dziecko rodzić ok. 20r.ż. ale wtedy nie miałam jeszcze stałego faceta i wogóle moje życie wtedy było do doopy i nie chcę tego wspominać.Maja no mam nadzieje , ze jednak moj maly wyjdzie zgodnie z kolejnoscia na naszej liscie))
Mary a kierunkowskazy to tez tutaj olewaja :/ wrrr
Agapa ty za pozno ?? to co ja mam powiedziecwypada od razu w nastepna zachodzic hehe
Już się przyznaję, w końcu to nie tajemnica Mam 35lat, pierwsze dziecko urodziłam 10 lat temu. Wiesz ja znając siebie mogłabym rodzić tylko że teraz jak odchowam to maleństwo, z którym się spotkam w grudniu to muszę poszukać jakiejś pracy, bo u nas tylko mąż pracuje. Zanim zacznę szukać to minie 3 lata (dziecko wtedy do przedszkola), ja będę miała już 38, zanim znajdę to też się zejdzie (nie mam matury), no i zanim troszkę zarobię to pewnie już z laską będę biegaćhej
agapa : to pochwal sie ile masz lattak z ciekawosci pytam bo mysle ze mamy inne kryteria wieku
np. tutaj pierwsze dziecko to srednio 30-34 lata a statystyczna francuska ma najczesciej 3 dzieci
i bardzo czesto ostatnie to przedzial 37/38 a nawet 40/43 lata
takze mysle ze masz jeszcze czas przed soba, kwestia tylko czy chcesz w takim wieku zachodzic rodzic, itp

, a że mam problemy z kręgosłupem od kilku już lat to będzie pewnie ciężko urodzić dziecko w wieku 40+, ale cieszę się że Bóg dał mi tą ukochaną 4Nawet nie mam siły nadrabiaćdopiero wróciłam niedawno do domu
Przyznam się, ale nie krzyczcienie wytrzymałam dzisiaj i mimo, że ginka nie kazała robić, to zrobiłam test, z popołudniowych siuśków, bo tak się bałam, że może coś nie tak i co tam widzę? Od razu mega wielkie i grube ll krechy
mam nadzieję, że wsio git, uspokoiłam się
![]()
Nie będziemy krzyczeć. Po tylu cyklach starań to ja bym chyba też co chwilkę robiła testy. Ważne że fasolka jest, a ty uważaj na siebie.
Dziewczyny ja też poproszę wasze namiary na nk